Aankoopmakelaars Utrecht

Utrecht behoort tot de vier grootste steden van Nederland. Dankzij de centrale ligging heeft de stad op alle fronten een goede bereikbaarheid. De stad ligt aan de belangrijkste snelwegen, en bovendien brengt de trein u snel naar Amsterdam en Schiphol. Utrecht zelf is een enorm gezellige stad om te wonen, met de bekende Domtoren, sfeervolle grachten en vele winkels en restaurants. 

Wanneer u een woning in Utrecht gaat kopen, is het verstandig om dit niet alleen te doen. De verkopend makelaar komt op voor de belangen van de verkoper, en deze zal dan ook zijn best doen om op een zo hoog mogelijke verkoopprijs uit te komen. Gelukkig zijn er ook  aankoopmakelaars Utrecht, die opkomen voor uw belangen als koper. Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van geschikt aanbod, en zorgt ervoor dat u de best mogelijke prijs betaalt. Bij Aankoopmakelaarsgids.nl vergelijkt u gemakkelijk verschillende aankoopmakelaars Utrecht door verschillende offertes op te vragen, waardoor u kunt kiezen voor een aankoopmakelaar die aansluit bij uw wensen.

Sorteren op naam
Aankoopmakelaar Amersfoort
Amersfoort
 
Aankoopmakelaar Amersfoort

Wilt u een nieuwe woning kopen in Amersfoort, Leusden, Nijkerk, Soest of Baarn? Dan lijkt het in de huidige markt slim om zo snel mogelijk een goed bod neer te leggen, want u bent waarschijnlijk niet de enige die geïnteresseerd is. Voordat u het weet, is uw droomhuis aan iemand anders verkocht.

Toch is dit niet handig. Waarom niet?

Omdat u mogelijk veel geld kunt besparen. Elke woning is anders, en biedt daardoor ook andere kansen en mogelijkheden. Rob van Amerongen weet daar alles van.

Ook al voelt dat huis dat te koop staat enorm goed, trek niet gelijk uw portemonnee. De kans is namelijk groot dat er nog ruimte is om te onderhandelen en de prijs dus omlaag kan. Daarmee kunt u duizenden euro’s besparen.

Zoals veel klanten van Rob al hebben mogen ervaren.

Lees meer +
Funda
Google Reviews 4.8
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Adelmar Makelaardij Woerden
Woerden
 
Adelmar Makelaardij Woerden

De aankoop van een woning is maatwerk. Met onze aankoopbemiddeling heeft u technische, strategische en financiële kennis in huis.

Met Adelmar Makelaardij als aankoopmakelaar heeft u meerdere voordelen; 

 • Kennis van de omgeving
 • Inzicht in de huidige markt (transacties en biedingen)
 • Optimalisatie van de zoekopdracht
 • Voorsprong op andere woningzoekende
 • Updates met passend nieuw woningaanbod
 • Scherp start tarief, laag maximum tarief.
Lees meer +
4.9
Funda 4.9
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Anno Makelaardij
Woerden
 
Anno Makelaardij

Graag helpen wij u bij het kopen van uw woning of appartement in de regio Utrecht-Woerden-Groene Hart en de regio Amstelveen.

Het aankoopproces omvat de volgende onderdelen:

Inventarisatie van uw wensen

Middels een persoonlijk gesprek bekijken we wat u precies zoekt.

Bezichtigingen

Samen met u bekijken we de woningen of appartementen van uw keuze. Indien nodig bekijken we een aantal objecten een tweede keer. Onze makelaar meet de woning in en let op diverse zaken zoals de staat van onderhoud, afwerking, omgeving en dergelijke.
Uiteraard kunt u ervoor kiezen eerst zelf een woning te bekijken en pas bij serieuze interesse onze makelaar mee te nemen.

Recherche en waarde-advies

Zonder recherche (onderzoek naar onder meer bodemvervuiling, erfdienstbaarheden, aanschrijvingen en zo meer) geen waarde. Heeft u de woning of het appartement gevonden waarmee u verder wilt, dan voeren wij een uitgebreide recherche uit. In het geval van een appartement betreft dit tevens een onderzoek naar de vereniging van Eigenaars (VvE) en de splitsing van het complex.

Op basis van deze recherche, de toestand van het object en de ligging stellen we de waarde vast en bepalen we met u de onderhandelingsstrategie.

Bieden en onderhandelen

Nu is het spel aangebroken van het bieden en onderhandelen. Stap voor stap bespreken wij dit met u.

Koopakte

Door de verkopende partij wordt de koopakte opgesteld. Deze nemen wij door en bespreken deze met u zodat u weet waar u voor tekent.

Eindinspectie en levering

Vlak voordat de woning bij de notaris aan u wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteren wij samen met u en de verkoper de woning. We kijken of alles is achtergelaten zoals bij de koop is overeengekomen, of de apparatuur functioneert etc. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.

Lees meer +
4.9
Funda 4.9
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
April makelaars Woerden B.V.
Woerden
 
April makelaars Woerden B.V.

Het kopen van een woning is zeker in deze markt een ingewikkeld proces. Door middel van onze GRATIS zoekopdracht krijgt u elke ochtend het nieuwe aanbod automatisch in uw mailbox. Wanneer u een woning wenst te bekijken dan neemt u contact met ons op zodat wij een afspraak in kunnen plannen. Hierbij werken wij meestal met een handige groeps-app.

Bij een aankooptraject gaan wij direct met u mee om de woning samen te bekijken. Wij maken de afspraak en houden het contact met de verkopende makelaar. Tijdens deze afspraak adviseren wij u over de globale staat van onderhoud (dit is geen bouwkundige keuring), marktsituatie en prijsniveau.

Wanneer u een positief gevoel heeft over de woning brengen wij namens u een voorstel uit waarbij de intentie is om voor een zo laag mogelijke prijs de woning aan te kopen. Echter zal het u niet ontgaan zijn dat er steeds meer woningen boven de vraagprijs worden verkocht. Hierdoor zijn wij soms ook genoodzaakt om Nee te adviseren.

Na een succesvolle onderhandeling maakt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze wordt door ons gecontroleerd en vervolgens ondertekenen wij deze samen met u.

Daarna gaat u aan de slag de hypotheek rond te maken en bewaken wij de data van de financiering en bankgarantie. Bij voorkeur in overleg met de hypotheekadviseur.

Vervolgens wachten we op de datum van overdracht, op deze dag gaan wij samen de woning opnieuw bekijken (voor-inspectie) om te controleren of deze zo wordt opgeleverd zoals afgesproken. Aansluitend gaan we samen naar de notaris om de overdracht te laten plaatsvinden en ervoor te zorgen dat u de sleutels in ontvangst kunt nemen.

Ook voor deze full-service aankoop dienstverlening brengen wij vaste tarieven in rekening, ongeacht hoeveel woningen wij met u bekijken. Nieuwsgierig?

Wij horen graag van u of wij uw aankoop makelaar mogen zijn.

Lees meer +
4.7
Funda
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave nvm
Brecheisen Brokers
Vleuten
 
Brecheisen Brokers

“Wij helpen jouw droomwoning vinden!”

Onze aankoopmakelaar gaat op basis van jouw wensen actief voor jou op zoek.

Het vinden van je droomplek valt niet mee. De vraag naar woningen is groot en het aanbod is beperkt. Als koper moet je het aanbod in de gaten houden en soms heel snel kunnen toeslaan. Lukt het je niet die ene droomwoning te vinden? Laat ons je dan helpen. Wij gaan op basis van jouw wensen actief voor jou op zoek. 

 

Lees meer +
4.5
Funda 4.4
Google Reviews 4.2
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
De Koning makelaars Woerden
Woerden
 
De Koning makelaars Woerden

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.
 
Uw droomwoning aankopen

De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

Lees meer +
4.3
Funda 4.5
Google Reviews 4.0
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht
Utrecht
 
de-aankoper | aankoopmakelaar Utrecht

Onze aankoopmakelaars zijn 100% NVM aankoopmakelaar (Register Makelaar) en gespecialiseerd in Utrecht en omgeving. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen zij u precies vertellen waar u rekening mee moet houden.

Maak kennis met ons team of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.9
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave nvm
Drieman Garantiemakelaars
Woerden
 
Drieman Garantiemakelaars

Kies dan voor dé aankoopmakelaar van Woerden: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Woerden maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Drieman Garantiemakelaars aan het juiste adres. Onze professionele makelaars Jeroen Uijtewaal en Marcel de Boer helpen je graag!

Huis kopen in Woerden met een aankoopmakelaar

Een huis kopen in Woerden kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Binnen Drieman Garantiemakelaars Woerden geloven we in een makelaarWIJ – Wij zijn jouw gids, consultant, therapeut, adviseur en beste vriend tijdens het gehele proces en doen niets liever dan jou helpen want… aankopen doen we samen!

Lees meer +
Funda 4.8
Google Reviews 3.8
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Eminent Makelaars
Utrecht
 
Eminent Makelaars

Een huis kopen is geen alledaagse gebeurtenis en vraagt dan ook om een serieuze aanpak. Eminent Makelaars begeleidt u graag persoonlijk tot het moment waarop u de sleutel van uw huis ontvangt.

WAT BIEDEN WIJ U?
Overzicht: Wij weten hoe moeilijk het is om bij de aankoop van een nieuwe woning de juiste weg te vinden. Het is lastig om een juiste beslissing te nemen. “welke woning sluit beter aan mijn woonwensen “waar moet ik allemaal op letten?” en “betaal ik de juiste prijs?” zijn intussen veelgehoorde vragen. Als specialist op het gebied van aankoop geven wij u een objectief antwoord op al deze vragen.

Tijdswinst: Op basis van uw wensen en eisen maken wij een voorselectie van huizen die aan uw wooncriteria voldoen. Gebaseerd op de voorselectie stellen wij een shortlist op. Deze woningen bezichtigen wij samen met u, desgewenst op 1 dag.

Geen zorgen: Wij nemen alles uit handen vanaf het moment dat u bij ons binnen komt tot u de sleutels van uw nieuwe woning in handen krijgt.

Lees meer +
4.8
Funda
Google Reviews 4.9
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
ERA De Bree makelaars
Utrecht
 
ERA De Bree makelaars

Heb je jouw droomhuis gezien? Met ons vergroot je de kans om een woning te kopen.

Met een aankoopmakelaar van ERA De Bree ben je altijd als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod in Utrecht.

Voordat de woning op Funda verschijnt hebben wij voor jou al een afspraak voor een bezichtiging gepland.

Bel direct voor een vrijblijvende kennismaking: 030 231 70 41. Wij informeren je graag over het aankooptraject en de stappen die je daarin kunt nemen. Kennismaken is ook mogelijk via bijvoorbeeld Facetime of Skype.  

Lees meer +
4.8
Funda 4.5
Google Reviews 5
Facebook 5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Gevaert Makelaars
Woerden
 
Gevaert Makelaars

Een nieuw huis kopen? Gevaert Makelaars kan u van A tot Z begeleiden bij het vinden en kopen van een woning die het beste bij u past.

Zorgeloos een huis kopen

Een huis kopen doet u niet iedere dag. Het is heel normaal dat u met allerlei vragen zit:

 • Is de vraagprijs van het huis wel reëel?
 • Waar moet ik op letten tijdens een bezichtiging?
 • Hoe haal ik het maximale resultaat uit de onderhandelingen?
 • Wie leest de kleine lettertjes in het koopcontract?

Dan is het fijn als iemand u helpt met het maken van de juiste keuzes omtrent het kopen van uw nieuwe huis. Een NVM-aankoopmakelaar behartigt uw belangen en zorgt dat de aankoop vlekkeloos verloopt.

Uw aankoopmakelaar in Woerden

Laat uw aankoopzorgen over aan Gevaert Makelaars in Woerden. Wij begeleiden u graag in het hele aankoopproces. U profiteert dan van onze 90 jaar kennis en ervaring. Wij kennen de markt als geen ander en weten hoe we u snel aan een nieuw huis helpen.

Als aankoopmakelaar helpen wij u bijvoorbeeld met:

 • Geschikt huis vinden
 • Bezichtigingen
 • Onderzoek naar zaken als energielabel en bestemmingsplan
 • Onderhandelen
 • Ondertekenen koopovereenkomst
 • Financiering
 • Overdracht van uw gekochte woning
Lees meer +
4.2
Funda 4.7
Google Reviews 4.4
Facebook 3.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Groenendael Makelaardij B.V.
Woerden
 
Groenendael Makelaardij B.V.

Groenendael Makelaardij kan ook optreden als aankoopmakelaar bij de aankoop van een woonhuis in Woerden en omgeving.

Hoe gaan wij en u te werk?

 • De zoektocht naar uw nieuwe woning en de 1e bezichtiging doet u zelf.
 • Vervolgens maakt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek met uwaankoop makelaar.
 • De makelaar bezichtigt dewoning samen met verkopend makelaar/verkoper.
 • De makelaar rechercheert het eigendomsbewijs, erfdienstbaarheden en de kadastrale gegevens.
 • De makelaar adviseert u over de bouwkundige staat van dewoning.
 • De makelaar adviseert u over hetwel of niet laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring en energie besparende maatregelen.
 • De makelaar maakt aan de hand van alle gegevens eenwaardepaling van dewoning.
 • De makelaarstart in overleg met u een professionele prijsonderhandeling op met de verkopende makelaar/verkoper om te komen tot de laagst mogelijke prijs onder de beste condities.
 • De makelaar verstrekt de gegevens van de koper aan de verkopend
  makelaar/verkoper.
 • De makelaarcontroleert de koopovereenkomst en neemt de
  koopovereenkomst met u door.
 • De makelaarcontroleert de notariële leveringsakte.
 • De makelaar begeleidt u bij de eindinspectie en is aanwezig bij het transport van dewoning
Lees meer +
4.9
Funda 4.7
Google Reviews 4.8
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Amersfoort
Amersfoort
 
iQ Makelaars Amersfoort

Schakel de hulp in van een aankoopmakelaar bij het kopen van jouw droomhuis!

Ook wanneer je van plan bent om een huis te kopen, is het verstandig om hierbij de hulp in te schakelen van een aankoopmakelaar. iQ Makelaars heeft zelf een breed aanbod aan koopwoningen in elke prijsklasse, waar jouw nieuwe droomhuis zomaar tussen zou kunnen zitten. Wij helpen je niet alleen bij de zoektocht naar een nieuwe woning, maar ook bij het gehele proces dat daarop volgt. Zo ondersteunen we je bij bezichtigingen, onderhandelingen over de prijs en alle juridische afwikkelingen. Als aankoopmakelaar zorgt iQ Makelaars ervoor dat je nooit teveel betaalt bij het kopen van een huis!

Lees meer +
4.8
Funda
Google Reviews
Facebook 4.6
Feedback Company 4.8
Contact    Prijsopgave
Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht
Utrecht
 
Koning Aankoopmakelaars I Aankoopmakelaar Utrecht

Als aankoopmakelaar in Utrecht helpen we jou op informele maar professionele wijze om de concurrentie op de woningmarkt in de regio Utrecht te verslaan.

Samenwerken met Koning Aankoopmakelaars als NVM-aankoopmakelaar in Utrecht geeft je zekerheid, gemak en financieel voordeel. We zorgen ervoor dat je een verstandige aankoop doet, nemen je werk uit handen en realiseren de scherpst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
4.8
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Kraaijkamp Makelaars
Utrecht
 
Kraaijkamp Makelaars

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Is het de allereerste woning die je koopt? Ga je misschien samenwonen of juist niet meer? Misschien wil je groter gaan wonen of juist kleiner. Of wil je hier komen wonen vanwege familie, vrienden of werk. Wat de reden ook is, een huis kopen is leuk en spannend.

Wij zijn er om je te begeleiden bij deze aankoop. Samen zoeken naar je nieuwe woning die helemaal bij jou past. Jouw woonwensen staan uiteraard centraal.

Gezien onze jarenlange ervaring in de regio Utrecht hebben wij een goed beeld van het woningaanbod in de verschillende wijken. Zo kunnen we je goed adviseren over waar je ideale woning te koop zou kunnen staan en wat de voor- en nadelen zijn van de verschillende soorten woningen. Wij hebben verschillende soorten dienstverlening waarvan er altijd een is die het best bij jou past: zoveel makelaar als je zelf wilt.

Lees meer +
4.7
Funda 4.6
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
LEF NVM Makelaars & Taxateurs Utrecht e.o.
Utrecht
 
LEF NVM Makelaars & Taxateurs Utrecht e.o.

HERKEN JE DAT?

 • Als je belt voor een afspraak is de woning al verkocht of de afspraak wordt afgebeld
 • Geen idee waar op te letten… Erfdienstbaarheden? Erfpacht? Gebreken?
 • Geen tijd om na te denken, want er zijn al meerdere biedingen ontvangen
 • Het gevoel dat je teveel moet betalen voor een woning

 

VERGROOT JE KANS MET DE NVM AANKOOPMAKELAAR

Wij bij LEF zijn al meer dan 12 jaar actief als aankoopmakelaar in de regio Utrecht en omgeving. Denk dan aan Maarssen, Leidsche Rijn, Vleuten, Nieuwegein, Houten en Zeist.

Wat zijn nu de voordelen die wij bieden?

 • Ervaren aankoopmakelaars: gecertificeerd en sinds 2006 lokaal actief
 • Objectief en onafhankelijk advies: behartigt alleen jouw belang
 • Financieel voordeel: een lagere koopsom dan je zelf kan realiseren
 • Persoonlijk contact: één aanspreekpunt gedurende het gehele traject
 • Ontzorgen: begeleidt bij elke stap in het aankoopproces

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze aankoopmakelaars. Bel 030 4100 108 of mail naar info@lefmakelaars.nl. Afspraken ook mogelijk buiten kantoortijden en in het weekend.

Lees meer +
4.9
Funda 4.8
Google Reviews 4.8
Facebook
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Linda Makelaardij Woerden
Woerden
 
Linda Makelaardij Woerden

Het kopen van een woning kan een ingewikkeld traject zijn waarbij je keuzes moet maken. Veel punten spelen een rol om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan zoals kennis van bouwkundige- en juridische zaken, maar ook ontwikkelingen in de woonomgeving van het huis wat je op het oog hebt en de aanwezige voorzieningen. 

"Altijd maar die tijdsdruk; Kan je nog wel kijken, wat moet je bieden en maak je wel de goede keus?"


WAAROM LINDA MAKELAARDIJ ALS AANKOOPMAKELAAR

Omdat wij de omgeving en de bijbehorende woningmarkt als geen ander kennen en door onze jarenlange ervaring weten wij waar je op moet letten bij het kopen van een huis. Er is veel te doen zoals zoeken, kiezen, bezichtigen, onderhandelen, financiering regelen en soms tegelijkertijd een huis verkopen. Zo nemen wij je veel werk uit handen. Bekijk hoe werkt aankoop voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze en de tarieven.

DAAROM KIES JE VOOR LINDA MAKELAARDIJ 

Als NVM-aankoopmakelaar kunnen wij je uitstekend begeleiden, ondersteunen en adviseren gedurende het gehele proces van het kopen van een huis. Je kunt terecht voor woningen in Woerden en de plaatsen in de directe omgeving, bekijk hiervoor ons werkgebied. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend aankoopgesprek en kom zo te weten wat wij voor je kunnen betekenen.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons kantoor te bezoeken dan is videobellen mogelijk.

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Ludenhoff Makelaars
Utrecht
 
Ludenhoff Makelaars

Wij zijn Ludenhoff Groep, de makelaar in Utrecht, Amstelveen en Amsterdam. Met één team van makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs zijn we actief in Utrecht, Zeist, De Bilt en regio Amstelveen en Amsterdam. We zijn een klein en persoonlijk kantoor met een groot werkgebied en meer dan 45 jaar ervaring.

Wij weten wat er speelt. In de Nederlandse huizenmarkt én op alle fronten van ons vak. En tegelijkertijd zijn we ook gewoon mensen. We hebben zelf geboden, misgegrepen, gejuicht. In spanning afgewacht, getekend en geproost. Gekocht en verkocht. We weten hoe het voelt. En we weten hoe het werkt.

Zo kunnen we jou als klant zo goed mogelijk helpen. Want dat is waar het ons uiteindelijk om gaat. Waarom klanten ons aanbevelen of zelf nog eens terugkeren? We zijn persoonlijk en direct in ons contact, geven eerlijk advies en hebben een flinke dosis kennis en ervaring.

Huis kopen of  huis verkopen in Utrecht of omgeving? We begeleiden je aankoop of verkoop van A tot Z. Taxeren je huis op de juiste waarde. En voorzien je op onafhankelijke wijze van een passende hypotheek. Pas als jij tevreden bent, zit onze taak erop. Dat is onze belofte.

Ludenhoff Groep. De makelaar waar je je thuis voelt.

Lees meer +
4.8
Funda 4.5
Google Reviews 4.6
Facebook 4.8
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaar Amersfoort - Visie Makelaardij
Amersfoort
 
Makelaar Amersfoort - Visie Makelaardij

Een makelaar die naast taxateur ook marketeer is? Dat is Visie Makelaardij, een makelaarskantoor in Amersfoort. Juist die combinatie maakt het verfrissend en deskundig. Tel daarbij ongetemperd enthousiasme en u hebt de perfecte match! Visie Makelaardij breekt met de standaardaanpak in de traditionele makelaardij. Creativiteit en betrokkenheid hebben bij ons de vrije hand. Wij combineren passie met een dosis vakkennis en maken een makelaar weer persoonlijk.

Lees meer +
4.7
Funda 4.4
Google Reviews 4.6
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Point Brokers Utrecht
Utrecht
 
Point Brokers Utrecht

Fijn wonen is je thuis voelen. In een omgeving waar je graag bent. Maar jouw woonplek moet ook blijven passen bij jouw leven straks. Er is een tweede kind op komst. Je wilt gaan samenwonen - of juist apart. Wellicht past gelijkvloers beter of kijk je uit naar vrijstaand. Allemaal persoonlijke zaken die leiden tot de stap naar een nieuw huis.

Beste prijs, prettig geregeld
Om voor de aankoop van jouw nieuwe woning ook genoeg financiële speelruimte te hebben, ga je voor de maximale opbrengst van jouw huidige woning. Wij begeleiden je daarbij. In goed overleg met de andere partij trouwens. Toch fijn als je straks samen op de goede afloop kunt klinken!

Lees meer +
4.7
Funda 4.6
Google Reviews 4.8
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
RE Aankoopmakelaars
Utrecht
 
RE Aankoopmakelaars

Als je een 100% NVM aankoopmakelaar inschakelt voor de aankoop van jouw woning, zal deze met jouw wensen en jouw belangen bezig zijn. Indien je een gesprek aangaat, zal duidelijk worden of er een ‘klik’ is.  Deze is erg belangrijk gedurende het aankoopproces. Jouw aankoopmakelaar kan jouw emotie ‘lezen’, maar moet uiteraard als deskundige deze emotie uitschakelen.

Uit onderzoek is gebleken dat een aankoopmakelaar altijd loont; aankopen tegen de beste prijs, waardoor jouw aankoopmakelaar geen geld kost, maar juist geld oplevert!

Wanneer de keuze valt om samen deze belangrijke aankoop te doen, zal er een opdracht tot dienstverlening worden getekend. Op deze opdracht zijn de Algemene Consumentenvoorwaarden NVM van toepassing. Hierin worden de diverse afspraken vastgelegd.

Lees meer +
5
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht
Utrecht
 
Rosenberg Van Leusden Makelaars Utrecht

Rosenberg Van Leusden Makelaars, hét vernieuwende Utrechtse makelaarskantoor van nú! Met vestigingen in Utrecht én Leidsche Rijn zijn wij thuis in Utrecht en directe omgeving, waar we ons onderscheiden door een sublieme service!
 

Wanneer je besluit de verkoop en/of aankoop van jouw huis door Rosenberg Van Leusden Makelaars te laten verzorgen dan kun je rekenen op een deskundige én vernieuwende aanpak!
 

Onze NVM makelaars begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het verkopen of kopen van een huis in Utrecht. Woningaanbod? Dit ontvang je altijd als eerste én nog voordat dit op Funda gepubliceerd wordt. Wil je 24/7 contact via Whatsapp? Dat is bij ons heel normaal, net zoals Skype en Facetime. Wil je een afspraak buiten kantooruren of op een zaterdag? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Onze medewerkers volgen jaarlijks verplichte NVM scholingen en aanvullende opleidingen om onze kennis te vergroten. Door onze toegang tot het netwerk van de NVM hebben wij inzicht in vraag en aanbod op wijkniveau en inzicht in de actuele ontwikkelingen op de Utrechtse woningmarkt.
Daarnaast hebben wij bouwkundig en juridisch inzicht, werken wij volgens de NVM erecode en wij vinden het fantastisch om aan jouw droom mee mogen te werken!

Rosenberg Van Leusden Makelaars. Omdat jouw huis het waard is!

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 4.8
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Streng B.V.
Woerden
 
Streng B.V.

Zoekt u een agrarisch object voor uitbreiding van uw bedrijf of omdat u uw bedrijf wilt verplaatsen? Streng Agrarisch Onroerend Goed helpt u niet alleen met het vinden van het juiste object, maar begeleidt u bij het complete aankoopproces. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving op dit gebied en begeleiden u hierbij vakkundig en op persoonlijke wijze.

Lees meer +
4.6
Funda 4.8
Google Reviews 4.8
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Thomas de aankoopmakelaar
Utrecht
 
Thomas de aankoopmakelaar

Wanneer je ziek bent, ga je naar de dokter. Als je een huis wilt bouwen, schakel je een architect in. Wil je een huis kopen, één van de grootste uitgaven van je leven, dan schakel je een aankoopmakelaar in. Ons team begeleidt jou in de spannende tijd tijdens het kopen van een huis. 

Het adviseren van klanten in het maken van hun keuzes geeft ons veel voldoening. Daarom bestaat het team van Thomas de aankoopmakelaar uit gespecialiseerde aankoopmakelaars en een sterke backoffice, allen met passie voor de makelaardij. We nemen alle tijd voor je, maar kunnen wanneer nodig snel schakelen. Voor ons is ‘vertrouwen’ het sleutelwoord. We leren je graag kennen, staan in het hele proces naast je en ontdekken zo welk huis het best bij jou past.

Wij staan aan jouw kant, en je kan ons alles vragen. We adviseren over de juridische- en bouwkundig aspecten, de onderhoudsstaat en omgeving van het huis. Samen bepalen we de waarde van het huis voordat we een bod uitbrengen. Kortom: een aankoopmakelaar bespaart je een hoop stress, uitzoekwerk en tijd.

Lees meer +
4.6
Funda 4.7
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Van Doorn Utrecht Brokerage
Utrecht
 
Van Doorn Utrecht Brokerage

Als NVM aankoopmakelaars in Utrecht zijn we gespecialiseerd in de aankoopbemiddeling en verzorgen we de gehele begeleiding bij het vinden van uw droomhuis. Als u een woning wilt kopen in Utrecht, dan is het verstandig om uw eigen aankoopmakelaar mee te nemen. U wilt tenslotte de laagst mogelijke prijs betalen voor de woning van uw dromen. Daarnaast kan de woning (verborgen) gebreken hebben die u als koper wellicht over het hoofd ziet.

 Er zijn tal van factoren die de prijs van een woning kunnen beïnvloeden. Als aankoopmakelaar handelen we volledig in uw belangen. Met Van Doorn als NVM aankoopmakelaar in Utrecht bent u verzekerd van een succesvolle aankoop!

Lees meer +
4.7
Funda 4.7
Google Reviews 4.8
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Van Scherpenzeel Makelaars
Maarssen
 
Van Scherpenzeel Makelaars

De grootste aankoop van je leven doe je vanzelfsprekend liever niet alleen. Zonder kennis en ervaring van de huidige woningmarkt kun je tegen een groot aantal zaken oplopen. Zonder advies op maat weet je niet wat je te wachten staat en zonder begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar is het mogelijk dat je een huis koopt met gebreken of simpelweg teveel betaalt.

Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste bestemming, daarnaast bepalen we de juiste waarde én denken we mee over de juridische aspecten. Dat is niet alles, we helpen je ook bij de onderhandelingen en het analyseren van de bouwkundige staat van jouw toekomstige woning. 

Lees meer +
4.6
Funda 4.7
Google Reviews 4.5
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Van Welzenes Makelaars
Utrecht
 
Van Welzenes Makelaars

Er komt veel kijken bij de aankoop van een woning. Ben jij op zoek naar een woning en lukt het maar niet om een bezichtigingsafspraak te bemachtigen? Of heb jij inmiddels al een woning gevonden en wil je professioneel begeleid worden? Bij de onderhandelingen en de controle van belangrijke stukken, zoals een koopovereenkomst?

Bij Stap Makelaars ontzorgen we jou volledig. Het proces van aankoop maken we prettig en zeker. Bij ons ben je net een stapje eerder op de hoogte van het nieuwste aanbod. Bovendien ondersteunen we je als het gaat om de bouwkundige en juridische aspecten van een huis. Daarmee voorkom je stess en problemen achteraf. En precies daarin schuilt onze waarde. 

Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.7
Facebook 4.6
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Woerden Makelaardij
Woerden
 
Woerden Makelaardij

Waar en hoe kunt u het beste zoeken naar een woning?
Hoe weet u wat het huis echt waard is?
Hoe onderhandelt u met succes?
Hoe zit het juridisch allemaal in elkaar?

Bij het kopen van een huis komt heel wat kijken. U kunt soms in een lang en ingewikkeld traject terecht komen, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is. Woerden Makelaardij is er om u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren.

Voor een vast tarief begeleiden wij u tijdens het gehele aankoopproces; van het zoeken naar een geschikte woning tot aan de overdracht bij de notaris.
Maak een afspraak met één van onze makelaars om uw woonwensen te bespreken. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of vul onderstaand formulier in.

Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
by Mediazo