Aankoopmakelaars

Overzicht met de beste resultaten

Sorteren op naam
iQ Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
iQ Makelaars Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam lijkt misschien een uitdaging, maar dat hoeft het niet te zijn. iQ Makelaars Amsterdam begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Als aankoopmakelaar in Amsterdam helpen je met de zoektocht naar jouw droomwoning, en zorgen ervoor dat je deze kunt aankopen voor de beste prijs.

iQ Makelaars Amsterdam heeft een breed aanbod aan woningen en veel kennis van de lokale markt. Huis kopen in Amsterdam? Schakel de hulp in van aankoopmakelaar iQ Makelaars! Met onze unieke werkwijze ondersteunen we je graag bij het kopen van een woning in Amsterdam

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
123makelaar Amsterdam
Amsterdam
 
123makelaar Amsterdam

Een woning of woonwinkel kopen doe je niet dagelijks. Het is een bijzonder moment. Maar wat wil je precies? Hoe zit het met de erfpacht en bestemming? Wat mag er wel en wat niet? Vragen die onze aankoopmakelaars graag beantwoorden. We denken met je mee én we denken vooruit. Zodat je alléén voor aangename verrassingen komt te staan. De woning van je dromen, om maar wat te noemen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaar Amsterdam
Amsterdam
 
Aankoopmakelaar Amsterdam

Samen met een van onze makelaars gaat u opzoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtigingen geven wij u ons gedegen advies over het huis, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Onze makelaars zijn technisch goed onderlegd, we zien direct in welke staat het huis verkeert en of er andere (technische) aandachtspunten zijn. Daarbij vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende pand op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren.

Aankoopmakelaar Amsterdam adviseert u en geeft een objectieve waarde indicatie af, van bezichtiging tot het overhandigen van de sleutels!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Accolade Makelaars
Bergen
 
Accolade Makelaars

In het hart van de Heerlijkheid Bergen, tegenover de historische Ruïnekerk en naast het fameuze Huis met de Pilaren, vindt u Accolade Makelaars. Al 40 jaar is dit het vertrouwde adres voor degene die op zoek is naar een woning of van plan is een huis te verkopen of te verhuren.

Kennis, kundigheid en vertrouwen zijn belangrijke begrippen bij Accolade Makelaars. Net als een goed contact met onze opdrachtgevers. Advies en begeleiding met een persoonlijk karakter. Of het nu gaat om verkoop, aankoop of verhuur. 

Marije van Veen, Mea de Lange en Max van Veen zijn u graag van dienst.

Openingstijden
Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u – 17.00 u.
Uiteraard is het mogelijk om buiten deze tijden een gerichte afspraak te maken!

Volg Accolade
Blijf via Instagram, Facebook & Twitter op de hoogte van het laatste nieuws onze activiteiten en actuele informatie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV
De Goorn
 
Agri Team Makelaars Noord-Holland BV

Agriteam Noord-Holland B.V. is uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, contactgegevens en maak kennis met ons team. 

Ons ervaren team van makelaars en taxateurs is gevestigd in De Goorn en begeleidt u graag gedurende alle belangrijke fases in uw bedrijfsvoering. Ze kennen de regio Noord-Holland als geen ander en als onderdeel van het landelijke netwerk van Agriteam profiteren ze van onderlinge uitwisseling van kennis.

Bij het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij komt nogal wat kijken. Van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. Barbara, George, Joep en Janet staan u bij met raad en daad. Samen met u bepalen zij de juiste strategie en met heldere afspraken maken ze ook van uw aan- of verkoop een succes!

Bent u eigenlijk op zoek naar een woning in het buitengebied? Bekijk het aanbod landelijke woningen en woonboerderijen in Noord-Holland van onze Landelijk-wonen vestiging.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Alice Bakker Makelaardij
Amsterdam
 
Alice Bakker Makelaardij

Het valt in Amsterdam niet mee om net dat ene huis te vinden dat aan al je wensen voldoet. En als je het al gevonden hebt is de kans groot dat een ander het net voor je neus wegkaapt. Voor courante en redelijk geprijsde woningen moet je, zeker in Amsterdam, vooraan staan en snel kunnen handelen.

En ook al bent u de enige gegadigde, bent u wel zeker van uw zaak? Bent u in staat om te beoordelen wat een woning werkelijk waard is? Iedere buurt heeft zijn eigen prijzen, die bovendien van straat tot straat verschillen. En laat u zich niet teveel leiden door uw emoties? Heel begrijpelijk, maar u loopt daardoor het risico dat u te veel betaalt. Daarnaast moet u waarschijnlijk opboksen tegen de makelaar van de verkoper, een ervaren man of vrouw uit de praktijk. Bent u daar wel tegen opgewassen?

Hoe staat het met de bouwkundige staat, de fundering, het bestemmingsplan, erfpacht, erfdienstbaarheden, de Vereniging van Eigenaren, etc.? U zult niet de eerste 'doe het zelver' zijn die belangrijke zaken over het hoofd ziet.

'Doe het zelven' om kosten te besparen is verkeerde zuinigheid. Wat u denkt te besparen aan makelaarskosten geeft u in veelvoud weg indien u te duur koopt of geconfronteerd wordt met bouwtechnische en/of juridische problemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Broekman Brokers
Alkmaar
 
Broekman Brokers

In een tijd waarin de vraag naar woningen vele malen groter is dan het aanbod is het inschakelen van een aankoopmakelaar een goede keuze. Als aankoopmakelaars kennen wij de markt, wij hebben een uitgebreid netwerk, wij zijn als eerste op de hoogte van nieuwe woningen, wij zijn objectief en daardoor een kei in onderhandelen en wij beschikken over de nodige bouwkundige kennis. Kortom, wij stellen alles in het werk zodat jij tegen de scherpst mogelijke prijs en de beste voorwaarden jouw droomhuis kunt aankopen.

Lees meer +
 • Europaboulevard 439
 • alkmaar@broekmanmakelaars.nl
 • 072-5625544
 • https://www.broekmanmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem
Haarlem
 
CDB Makelaars - Charles de Bie Makelaars Haarlem

U kunt CDB Makelaars inschakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht. Het is ook mogelijk dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat een van de grootste aankopen in uw leven te doen.

Het is een prachthuis en de roze bril gaat op. De verkopende makelaars presenteert het huis prachtig en heeft een goed verhaal voor eventuele mindere punten. Op dit moment heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar. Wat kan CDB Makelaars als NVM-aankoopmakelaar o.a. voor u betekenen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Bree Makelaardij Zaanstad
Koog aan de Zaan
 
De Bree Makelaardij Zaanstad

Na jarenlang als leidinggevende bij een groot makelaarskantoor te hebben gewerkt, besluit Erik de Bree in 2010 voor zichzelf te beginnen. “Ik maakte van de particuliere woningmakelaardij mijn specialisme en met succes. Ik had het veel eerder moeten doen, want wat is dit leuk!”

De eerste paar jaar voerde Erik voornamelijk taxaties uit, waarmee hij een goede boterham kon verdienen. “Anno nu horen we er helemaal bij; we verkopen veel woningen, we kopen ook veel woningen aan voor onze klanten, maar taxeren ook nog steeds in leuke aantallen.”

In 2014 werd team de Bree Makelaardij versterkt met de eerste echte binnendienstmedewerker op een eigen kantoortje in Oud Koog. In 2016 was dit adres reeds te klein geworden, mede door een verdere uitbreiding van het team. Op dit moment is De Bree Makelaardij gevestigd op de hoek van de Julianastraat en de Raadhuisstraat, van hieruit wordt de hele Zaanse woningmarkt bedient door inmiddels vijf enthousiaste teamleden. Elk teamlid weet van de hoed en de rand, waardoor we de lijnen kort kunnen houden en iedereen uw vragen kan beantwoorden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!
Hilversum
 
De Gooische Makelaar B.V. De enige echte!

Een huis kopen moet vooral leuk zijn. Uren zoeken op Funda en alvast een kijkje nemen in uw toekomstige woonwijk. Heerlijk! Maar op enig moment wordt het serieus en dan slaat vaak de twijfel toe. Past dit huis wel in mijn budget? En is de vraagprijs niet te hoog? Wat als ik volgend jaar mijn baan verlies? Deze en nog veel meer vragen en twijfels bespreken we uitgebreid met u zodat u uitstekend voorbereid bent wanneer u een goede selectie huizen gaat bezichtigen. Uiteraard gaan we mee zodat we samen over het huis kunnen praten en alle plussen en minnen op een rijtje kunnen zetten.

De juiste prijs
Als u uw droomhuis heeft gevonden gaan we met de verkoper onderhandelen over de prijs zodat u altijd de juiste prijs betaalt die binnen uw budget past. Ook bepalen we in overleg met de verkoper wanneer u het huis kunt betrekken en welke andere zaken nog geregeld moeten worden. Bijvoorbeeld de verkoop van uw huidige huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaers B.V. - Makelaar Amsterdam
Amsterdam
 
De Makelaers B.V. - Makelaar Amsterdam

Een huis kopen doe je niet zomaar even. Gemiddeld koop je zo’n vier keer in je leven een huis. Voor de aankoop van je volgende droomhuis zit je bij De Makelaers goed. Als je wilt, zoeken we met je mee.

Droomhuis gespot, en nu?
Heb je jouw droomhuis gezien? Dan kom je vrijwel altijd direct in contact met de makelaar van de verkoper. Natuurlijk krijg je alle informatie over het huis, maar de verkopend makelaar blijft de makelaar van de andere partij. Dit betekent dat hij of zij primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Het begint al met de vraagprijs van de woning. De makelaar van de verkoper wil een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn klant realiseren en jij wilt uiteraard zo min mogelijk voor dezelfde woning betalen. 

Hoe koop je een woning voor de beste prijs?
Laat je door een onafhankelijke deskundige makelaar adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt maar voor jou. Hoeveel is het huis waarop je wilt bieden echt waard? Wat is een goed bod? Zijn er gebreken aan de woning? Moet ik overbieden, en zo ja, hoeveel? Hé, daar zijn De Makelaers. Prettig, want: wij zoeken alles voor je uit en vechten voor jouw belangen. Het aan- en verkopen van woningen is ons werk, dat is waar we goed in zijn én: dat vinden wij leuk. Wij begeleiden je graag bij één van de grootste aankopen in je leven. De aankoopmakelaar loopt vooruit in de markt, heeft de juiste connecties en weet het hoofd koel te houden tijdens de onderhandelingen. Dag stress.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelares B.V.
Alkmaar
 
De Makelares B.V.

Wat doen uw emoties met u bij het betreden van uw droomhuis? Dat éne huis waarbij alle bezwaren wegvallen? Inderdaad: ze nemen al snel een loopje met u! In uw emotionele enthousiasme lijken serieuze minpunten slechts kleine smetjes. Maar dán…
 
Juist daarom hebt u iemand nodig als De Makelares. Iemand die weet hoe de mens in elkaar steekt, iemand die u, indien nodig, met beide benen op de grond kan houden. Want niemand is gebaat bij tegenvallers of spijt achteraf. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden voor gehele of gedeeltelijke aankoopbegeleiding. In een persoonlijke afspraak met ons zult u zien dat dit de moeite echt loont.
 
Wat bespaart De Makelares u door aankoopbegeleiding?

 • Keuze voor ‘verkeerde’ wijk als gevolg van plaatselijke onbekendheid
 • Betalen van een te hoge prijs voor de geboden kwaliteit
 • Financiële ellende achteraf door bouwkundige onwetendheid
 • Vervelende verrassingen achteraf door onbekendheid met juridische taal
Lees meer +
 • Robijnstraat 32
 • info@demakelares.nl
 • 072-5408566
 • https://www.demakelares.nl/
Contact    Prijsopgave
DVA Makelaars
Alkmaar
 
DVA Makelaars

Bij DVA Makelaars houden we van korte lijnen en een persoonlijke benadering van onze klanten. U heeft een vast aanspreekpunt gedurende het kopen van een nieuwe woning en het hele team helpt u snel en deskundig met uw vragen.

GROOT NETWERK

Door de jaren heen hebben Tineke en Pascal een groot netwerk opgebouwd en onderhouden we goede relaties met andere makelaarskantoren in de regio Alkmaar. Hierdoor hebben wij een grote gunfactor wat het verschil kan maken tussen het wel of niet kunnen aankopen van uw droomwoning. Via ons netwerk zijn wij snel op de hoogte welke woningen er in de verkoop komen, dit kan net het verschil maken. Ons netwerk van financiële specialisten, taxateurs, bouwkundigen, juristen en notarissen kunnen u bijstaan tijdens het aankoopproces.

KENNIS VAN ALLE WIJKEN

In bijna iedere wijk van Alkmaar hebben wij wel woningen verkocht of aangekocht. Wij kennen het type huis en de meest voorkomende gebreken van de woningen. Ook dus in uw favoriete buurt in Alkmaar zijn wij de specialist.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ECHT Makelaars & Taxateurs
Alkmaar
 
ECHT Makelaars & Taxateurs

Een huis kopen doe je niet zomaar. Het is een grote beslissing: welk huis koop je, wat bied je ervoor, welke voorwaarden neem je op? Ervaring en kennis zijn essentieel om rust te behouden en de juiste keuzes te maken.

ECHT Makelaars en Taxateurs staat jou bij als aankoopmakelaar in dit traject. Als lokale makelaar weten wij alles van de Alkmaarse woningmarkt en vinden wij de woning die perfect bij je past. Soms nog voordat hij op Funda staat. Dankzij onze ervaring en scherpe blik betaal jij een goede prijs en voorkomen we verrassingen achteraf. Dat is het voordeel van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur
Hoorn
 
Esther van Dijk Makelaardij Taxateur

Je gecertificeerd makelaar is drs. Esther van Dijk, geboren en getogen in de regio Hoorn. Met een HBO en universitaire achtergrond in de marketing is denken vanuit de klant mijn basis filosofie. Regelen, organiseren en communiceren zit in mijn bloed en dat zijn de bouwstenen voor een betrokken makelaarskantoor. Klant is koning is mijn uitgangspunt en hierbij streef ik naar 100% perfectie.

Kortom, kies voor Esther van Dijk Makelaardij, ik kom graag vrijblijvend met je kennismaken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Fransen & Kroes Makelaars
Amsterdam
 
Fransen & Kroes Makelaars

Je bent niet de enige. Het vinden van je droomhuis in deze tijd is geen gemakkelijke opgave. Laat staan dat je er tussenkomt en een bieding uitbrengt die jou tot koper maakt. Marijn en Guillaume zijn zeer ervaren aankoopmakelaars die met kennis, humor en eindeloos veel geduld jouw doel bereiken. We kennen de markt, weten wat er te koop is óf komt en we zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt, als veelgevraagde aankoopmakelaar in Amsterdam kennen wij de markt en haar dynamiek. No cure, no pay! Zo doen we dat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
GoedVast Makelaars
Alkmaar
 
GoedVast Makelaars

Zoekt u een aankoopmakelaar? Dan bent u bij Dennis Vermeulen aan het juiste adres. Samen met Rob verzorgt hij bij GoedVast Makelaars het volledige aankooptraject. Van zoekopdracht tot onderhandelingen en van bezichtiging tot koopcontract. Dennis woont al bijna 30 jaar in Alkmaar, waardoor hij zeer bekend is in en met de regio. In een vrijblijvend oriëntatiegesprek nemen we eerst uw huidige situatie en uw wensen door. GoedVast Makelaars beschikt over een ruime database, waardoor we altijd als een van de eersten op de hoogte zijn van woningen die in de verkoop staan of nog moeten komen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Groot Amsterdam Makelaardij
Amsterdam
 
Groot Amsterdam Makelaardij

U wilt graag een leuke woning kopen in Amsterdam en omstreken of het Gooi, maar in deze drukke markt heeft u geen idee meer hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij begeleiden u graag!
Afhankelijk van uw wensen kunt u bij ons kiezen voor verschillende pakketten op maat voor aankoopbegeleiding. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt kunnen wij als NVM-makelaar u uitstekend op diverse manieren begeleiden bij de aankoop van uw woning.

Wij lichten dit graag toe in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
H3 Landelijk Vastgoed
Berkhout
 
H3 Landelijk Vastgoed

H³ Landelijk Vastgoed is een makelaars- en rentmeesterskantoor dat met beide benen op de grond staat. Nuchter, Noord-Hollands, met veel ervaring in de agrarische en vastgoedsector. Gediplomeerd en beëdigd. H³ Landelijk Vastgoed is lid van de NVR, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters en de NVM. Dit geeft u extra zekerheid ten aanzien van kennis, kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Nico Hoedjes.
Eigenaar en directeur Nico Hoedjes is sinds 1997 werkzaam in de makelaardij. Hij heeft veel ervaring. Na eerst ruimschoots ervaring op te hebben gedaan in de woning- en bedrijfsmakelaardij, heeft hij zich verder gespecialiseerd in het agrarisch onroerend goed, is register taxateur en is beëdigd door de NVM en als rentmeester van de Koninklijke NVR.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Het Aankoophuis Aankoopmakelaar voor Het Gooi; Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum e.o.
Loosdrecht
 
Het Aankoophuis Aankoopmakelaar voor Het Gooi; Hil

Het Aankoophuis is uw aankoopmakelaar in Hilversum en omstreken. Als de aankoopspecialist voor woningen in de regio Gooi en Vechtstreek richten we ons op de plaatsen Hilversum, Bussum, Naarden, Laren, Blaricum, Huizen, Loosdrecht, ’s Graveland en Kortenhoef.

Gespecialiseerd aankoopmakelaar versus Makelaar
Wij zijn gespecialiseerd aankoopmakelaar, omdat we vinden dat de combinatie van aankoop en verkoop onder een dak niet zuiver is. We willen elke vorm van belangenverstrengeling tegengaan en zo altijd het beste advies leidend laten zijn. Daarom begeleiden wij alleen de aankoop van woningen. Daarnaast moet de aankoopmakelaar de regio écht goed kennen. Daarom beperken wij ons tot Gooi en Vechtstreek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hillen Garantiemakelaars | Makelaar Hilversum
Hilversum
 
Hillen Garantiemakelaars | Makelaar Hilversum

Een huis kopen in Hilversum? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hilversum: Hillen Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Hilversum maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hillen Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hilversum!

Huis kopen in Hilversum met een aankoopmakelaar
Huis kopen in Hilversum kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Hillen Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Hilversum .

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
HJPost Makelaars B.V. | NVM Makelaar Hilversum | VVE Beheer
Hilversum
 
HJPost Makelaars B.V. | NVM Makelaar Hilversum | V

Een huis kopen is een grote stap die over het algemeen maar een paar keer in uw leven wordt gemaakt. Het is daarom verstandig om u te laten begeleiden door een aankoopmakelaar die met jarenlange ervaring en kennis van de markt alleen uw belang voor ogen heeft.

Eerst zoeken 
Zoeken doen we op basis van een persoonlijk gesprek of naar aanleiding van uw zoekopdracht. Aan de hand van de wensenlijst/ criteria ontvangt u het dagelijks wisselend aanbod per email.

Woningen selecteren en bezichtigen
Springt er een huis uit? Dan plannen wij de bezichtiging en gaan we samen kijken. Kritisch bekijken we de woning en bepalen we of het voldoet aan uw wensen én of het goed voelt.

Waarde en technische staat
Bent u enthousiast geworden naar aanleiding van de bezichtiging? Dan bepalen wij vakkundig de marktwaarde, courantheid en bouwkundige staat. We regelen eventueel een bouwkundige keuring. Daarnaast checken we juridische aspecten, eventuele aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en Van Eck Makelaars Haarlem
Haarlem
 
Hoekstra en Van Eck Makelaars Haarlem

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Home Solution | Real estate agency Hilversum
Hilversum
 
Home Solution | Real estate agency Hilversum

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?
Een makelaar uit jouw regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving.

Kan ik de kosten van een aankoopmakelaar meefinancieren?
Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn.

Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt?
Ja dat is zeker mogelijk ! Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, kunnen wij de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kunnen wij het aankooptraject oppakken en begeleiden.

Zien jullie ook de verbouwingsmogelijkheden van een op te knappen woning, of moet ik daar een architect voor meenemen?
Ja dit doen wij zeker. We zeggen ook altijd tegen onze aankoopklanten dat ze voornamelijk moeten letten op de potentie van een woning. Is het groot genoeg? Dan kan in principe veel. We kijken altijd hoe ruimtes beter ingedeeld kunnen worden, waarbij we dus letten op de meerwaarde. Maar natuurlijk ook op het woongenot. Al onze makelaars hebben zelf ook hun eigen woningen volledig gerenoveerd, en we zitten al zo lang in het vak dat deze kennis en inzichten een absolute meerwaarde biedt aan onze klanten.

Wanneer ben ik in onderhandeling?
Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op je bod door een tegenbod te doen. Je bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij jouw bod met de verkoper zal bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huizenstede
Haarlem
 
Huizenstede

Een huis kopen is een belangrijke beslissing waar je graag hulp en advies bij wilt hebben. Hoeveel moet je bieden, zijn er verborgen gebreken en is de aankoop wel een verstandige keuze? Wij geven je advies bij het kopen van de juiste woning die past bij jouw woonwensen en financiële mogelijkheden.

De voordelen van je eigen Huizenstede makelaar op een rij…

 • …als eerste op de hoogte van het aanbod in Haarlem en omstreken
 • …nauwkeurige analyse van je woonwensen
 • …deskundige begeleiding bij bezichtigingen
 • …oog voor reële waarde en bouwkundige gebreken
 • …eventuele juridische zaken worden geregeld
 • …professionele onderhandelaars over de prijs

Huizenstede Makelaars heeft ruim 25 jaar ervaring in de huizenmarkt in Haarlem en omstreken. We zijn een middelgroot kantoor, een supereffectief team en staan altijd voor je klaar. Vanaf het moment dat je start met het oriënteren tot en met de overdracht van de woning zullen we je begeleiden. Tevens kun je na de aankoop van je nieuwe woning ook altijd nog bij ons terecht voor vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JASPERS - VAN DIEPEN Makelaar Taxateur Adviseur voor Hoorn e.o.
Wognum
 
JASPERS - VAN DIEPEN Makelaar Taxateur Adviseur vo

Jaspers-van Diepen heeft zich ontwikkeld tot een allrounder in de wereld van woningen en bedrijfsonroerend goed, of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, of voor al uw taxaties, u bent altijd verzekerd van een goed advies en een betrouwbare partner. Noord-Holland is ons werkgebied en als gevolg daarvan zijn wij zowel actief in de stedelijke gebieden als in de buitengebieden.

Jaspers-Van Diepen is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM), van de afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed. Ons lidmaatschap van de NVM is een extra bewijs voor u, dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid van ons kantoor.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JSR | Buijs Regiomakelaars - Makelaar Hilversum
Hilversum
 
JSR | Buijs Regiomakelaars - Makelaar Hilversum

De aankoop van een nieuw huis is altijd spannend. Past het wel in uw budget, hoe staat het met de bestemmingsplannen, wat is een reële koopsom, hoe is de bouwkundige staat?

Buijs Regiomakelaars staat voor u klaar om u als aankoopmakelaar te ondersteunen. Ons uitgebreide netwerk, vele contacten, nuchtere kijk op het huis en het scherp kunnen onderhandelen maakt dat wij veelvuldig door kopers gevraagd worden ze bij te staan.  

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u vanaf de zoektocht tot aan de overdracht bij de notaris. Dit betekent onder andere dat wij meegaan met de bezichtigingen, kijken naar de bouwkundige gebreken en juridische aspecten, de onderhandelingen voor u uitvoeren en de koopovereenkomst controleren. 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw huidige woning. 

Benieuwd naar onze werkwijze? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Klaver Makelaardij
Nieuwe Niedorp
 
Klaver Makelaardij

Ze noemen ons makelaars met creativiteit. En marketeers met boerenverstand. Maar wij zijn gewoon nuchtere Westfriezen met passie voor hun vak. Én met het mooiste kantoor in de wijde omtrek. De vroegere woning van de familie Klaver is omgetoverd tot sfeervolle ontmoetingsplaats. Hier gebeurt het, van mens tot mens. Hier bent u altijd welkom!

In Noord-Holland zijn wij dé specialist in landelijke en buitengewone woningen. Dichter bij huis, in en om Nieuwe Niedorp, zijn wij ook de aangewezen makelaar voor reguliere woningen. Nergens vindt zoveel kennis van de lokale en landelijke woningmarkt als hier.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Alkmaar
Alkmaar
 
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Alkm

Een nieuw huis kopen is spannend. Zeker in de huidige markt waar de vraag groter is dan het aanbod. Veel woningzoekers grijpen naast hun droomhuis. Met een aankoopmakelaar van KRK bent u de concurrentie in Noord-Holland een stap voor. U koopt uw droomwoning en wij zorgen voor een waterdichte afhandeling.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar van KRK Makelaardij helpt u verder. Met onze brede netwerk, diepgaande kennis over de streek en ervaring met alle aspecten van makelaardij dwingen wij een scherpe prijs af. Het voordeel dat het u oplevert, blijft mooi van u.

 • Op de hoogte van alle nieuwe woningen
 • Serieuze gesprekken met de kopende partij
 • Verzekerd van de beste aankoop
 • Persoonlijke zoektocht naar de juiste woning
Lees meer +
 • Kanaalkade 91
 • alkmaar@krk.nl
 • 072 555 55 50
 • https://krk.nl/
Contact    Prijsopgave
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Zaandam
Zaandam
 
Kuijs Reinder Kakes Brokers & Consultants Zaan

Wij waren er al toen uw grootouders hun eerste woning kochten. Of hielpen u met uw eerste hypotheek. Met 100 jaar ervaring is KRK een ervaren speler in de regio op het gebied van (bedrijfs)makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Uiteraard is er veel veranderd de afgelopen jaren. Daarom volgen wij de markt op de voet. U vindt Kuijs Reinder Kakes in Alkmaar, Heerhugowaard, Krommenie, Zaandam en Amsterdam.

- Al bijna een eeuw ervaring in de gehele makelaardij
- Persoonlijk en transparant contact
- Betrouwbaar advies
- Een begrip in Noord-Holland

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
LAAN MAKELAARS
Den Helder
 
LAAN MAKELAARS

Met een passende werkwijze afgestemd op uw wensen en verwachtingen conform het werken in de huidige tijd staan wij u onverminderd enthousiast bij tijdens de verkoop van uw woning. De juiste start om de verkoop van uw woning voor te bereiden is een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek waarbij wij u een inschatting geven van de (minimale) waarde van uw woning en onze werkwijze aan u toelichten. Bij voorkeur doen wij dit bij u thuis op een verantwoorde wijze en indien gewenst kan dit ook op afstand, digitaal en telefonisch. 

De woningmarkt in de Kop van Noord-Holland is momenteel 'booming business'. De gemiddelde verkoopprijzen zijn in 2020flink gestegen en nog steeds zien wij grote tekorten op de bestaande woningmarkt. Wij kunnen niet aan de vraag voldoen. Om die reden zijn wij blijvend op zoek naar nieuwe verkoopopdrachten. Neem voor een vrijblijvend informatiegesprek contact op met ons kantoor!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lankhorst Makelaars
Amsterdam
 
Lankhorst Makelaars

De aankoop van je woning is vaak één van de grotere beslissingen in je leven of het nu je eerste keer is of dat je het al vaker hebt gedaan, Dimitri Lankhorst kan jou begeleiden bij de aankoop van jouw (eerste) woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
LDB Makelaardij Amsterdam
Amsterdam
 
LDB Makelaardij Amsterdam

Maakt u een kennismakingsafspraak zodat we alle opties kunnen bekijken en met u een scherp en passend tarief kunnen afspreken.

Er staan veel huizen te koop, je zoekt er maar één. Internet geeft jou als woningzoekende de mogelijkheid je uitgebreid te oriënteren op de huizenmarkt. Niet alleen op de woningen zelf, maar ook zijn veel tips te vinden die je in staat zouden stellen zelfstandig een woning te kopen.

Waarom zou je in die transparante huizenmarkt een eigen makelaar inschakelen bij de koop van een woning?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Leef! Makelaars
Haarlem
 
Leef! Makelaars

Je wilt een woning in Haarlem of omgeving kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan soms ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. De makelaars van Leef! zijn gespecialiseerd om jou professioneel bij deze belangrijke stap te begeleiden en jou zo goed mogelijk te helpen. Leef! Makelaars is jouw aankoopmakelaar in Haarlem. Samen vinden we jouw droomhuis!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Een aankoopmakelaar van Leef! Makelaars:

heeft (veelal) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
kent de markt, de stad, de wijken en woningen in Haarlem als zijn eigen broekzak;
is een kundige onderhandelaar;
begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
is kritisch en eerlijk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MAKELAAR AMSTERDAM KGMA
Amsterdam
 
MAKELAAR AMSTERDAM KGMA

De Aankoopmakelaar Amsterdam:
De Aankoopmakelaar is geen handelaar, maar een onderhandelaar.
Hij bemiddelt en adviseert je op een onafhankelijke en objectieve manier.

Op zoek naar een makelaar in uw eigen regio?
Neem even contact op met De Aankoopmakelaar Amsterdam.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Hilversum - Van Vulpen & Roozenburg Makelaars
Hilversum
 
Makelaar Hilversum - Van Vulpen & Roozenburg M

We zitten bovenop het actuele woningaanbod en de prijsontwikkelingen. Zo kunnen we tot de beste aanpak komen voor jouw nieuwe huis! We onderhandelen voor je en zien geen enkele kans over het hoofd. 
 
WIJ ZOEKEN VOOR JOU

Aan de hand van je specifieke woonwensen.

WIJ KIJKEN MET JE MEE

Met een deskundige blik adviseren wij je of dit huis een bod waard is.
 
WIJ BIEDEN VOOR JOU
En adviseren je over een eerlijke koopprijs en begeleiden het gehele aankooptraject.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar voor een uur Amsterdam
Amsterdam
 
Makelaar voor een uur Amsterdam

Op een persoonlijke en betrokken wijze begeleidt Franca den Bieman je volledig tijdens een aan- of verkooptraject. Zij zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt en geeft de volledige aandacht aan iedere opdracht. Franca is een pro-active, flexibele en daadkrachtige professional.

 • Persoonlijke begeleiding
 • Kennis van de omgeving
 • Jouw wensen voorop
 • Altijd in de buurt
 • Maximale inzet
   
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Haarlem
Haarlem
 
Makelaardij Van der Linden Haarlem

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar?

Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod
Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 
Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarsland Alkmaar
Alkmaar
 
Makelaarsland Alkmaar

Koop je droomhuis met Makelaarsland
Wij rekenen geen percentage van de aankoopprijs, maar een vast laag tarief.

 • Wij checken je financiële situatie
 • Wij doen een buurt- en woninganalyse
 • Wij bepalen de waarde van de woning
 • Wij helpen je met het openingsvoorstel
 • Wij ondersteunen je bij de onderhandelingen
 • Wij nemen de koopovereenkomst met je door

We maken het kopen en verkopen van een huis lekker makkelijk. Dat kan bij ons op twee manieren. Je doet zelf het één en ander, of wij doen alles voor je. Wat je ook kiest, ons team van adviseurs, makelaars, juridisch medewerkers, IT’ers en marketeers staan in de startblokken om dit proces voor jou zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zónder kopzorgen. Wel zo fijn om daar gezichten bij te hebben!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mendes Makelaardij
Alkmaar
 
Mendes Makelaardij

Mendes Makelaardij begeleidt de bezichtigen van de woningen. Als ervaren makelaar wordt u als koper goed geïnformeerd over de woning, omgeving etc.

Bieden

Wilt u na de bezichtiging een bod uitbrengen? Het online biedingsplatform is transparant voor de koper én verkoper. Registreer je eerst en log in om een bod uit te brengen.

Bij het uitbrengen van een bod kunnen uw voorwaarden worden aangeven. Een voorbehoud van financiering of een eventuele bouwkundige keuring kan zo worden aangegeven. Na het doorgeven van het bod houden wij u automatisch op de hoogte over eventuele hogere biedingen. Hierna kan je eventueel een nieuw bod uitbrengen. 

Automatisch bieden

Via de biedrobot kan je automatsch bieden als jouw bod wordt overboden. Een minimale verhoging wordt uitgebracht totdat uw maximum bod bereikt is. Het bod wordt direct geplaatst en is bindend. Dit betekent dat als de verkoper uw hoogste bod accepteert, u verplicht bent de woning te kopen en de commissie te voldoen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Miranda Hey Makelaardij
Alkmaar
 
Miranda Hey Makelaardij

U heeft een leuke woning gezien en maakt een afspraak bij de “verkopende makelaar” die de belangen behartigt van de verkoper van het huis. Maar een droomhuis kopen heeft ook risico’s en vaak gaat de roze bril op. Een onafhankelijke deskundige aankoopmakelaar die de belangen behartigt van de koper, zorgt ervoor dat kopers met beide benen op de grond blijven staan en (tien)duizenden euro’s besparen op de koopprijs van hun toekomstige (t)huis.

 • Waar gaat u op letten tijdens de bezichtiging?
 • Is er asbest aanwezig?
 • Wat zijn de ontwikkelingen in de omgeving?
 • Hoe brengt u op de juiste manier een bod uit?
 • Is het koopcontract duidelijk, met daarin alle termijnen en condities?
 • En wat te doen als er iets tegenzit?

Als u zonder zorgen een huis wilt kopen en met uw eigen aankoopmakelaar sterker wilt staan tegenover de verkopende makelaar, laat u dan begeleiden door aankoopmakelaar Miranda Hey. De 1e gespecialiseerde onafhankelijke aankoopmakelaar in Alkmaar die geen huizen verkoopt, maar voor de volle 100% huizenkopers beschermt tijdens het kopen van een huis.

Een huis kopen is een vak apart, en aankoopmakelaar Miranda Hey Makelaardij verstaat dat als geen ander. Overtuigd en wilt u ook zonder zorgen een (t)huis kopen?
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mooijekind Vleut Makelaars
Haarlem
 
Mooijekind Vleut Makelaars

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Ze hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Wij zien uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

U speelt met het idee een huis te kopen. Binnen ons team hebben wij makelaars met aankoopbegeleiding als expertise. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Onze aankoopmakelaars hebben een sterk netwerk, hebben stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MV Aankoopmakelaars & Taxateurs
Amsterdam
 
MV Aankoopmakelaars & Taxateurs

Wilt u een woning kopen in Amsterdam? Wij zijn actief in de regio groot Amsterdam. Met ruim 20 jaar ervaring, zult u merken dat wij zakelijk het verschil maken in de onderhandeling en goed op de hoogte zijn van relevante zaken zoals juridische- en bouwkundige aspecten. Ook zijn wij op de hoogte van planologische ontwikkelingen en andere externe factoren die invloed kunnen hebben op de waarde van een woning, de mogelijkheden tot financiering en/of uw woonplezier. Bovendien kunt u rekenen op onze persoonlijke begeleiding vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Bij ieder gerenommeerd bedrijf is verkoop en de inkoop gescheiden. Er is dan ook een duidelijk verschil in het type mensen die op de verschillende afdelingen werken. Eens? Zo geldt dit ook voor de makelaardij. Veel verkoopmakelaars doen een aankoop er “even bij”. Toch is sales een andere tak van sport, zo ook een ander type makelaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
NH MAKELAAR
Alkmaar
 
NH MAKELAAR

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar uit Alkmaar
Een nieuw huis kopen kan spannend zijn, zeker nu er snel besloten moet worden en prijzen stijgen. Gelukkig neemt een aankoopmakelaar veel zorgen uit handen zodat je snel een weloverwogen beslissing kunt maken.

De knoop is doorgehakt, U heeft besloten een huis te kopen!

Onze aankoopmakelaars zijn ervaren in het begeleiden van uw woning aankoop. Er komt veel kijken bij het kopen van een woning. Onze aankoopmakelaars werken tegen een gunstig tarief, hebben in de afgelopen jaren een breed netwerk opgebouwd en beschikken over aanzienlijk veel kennis van de huidige woningmarkt en de onderhandelaars. Wij kijken naar uw droomhuis en weten exact wat de huidige markt waarde is en zijn er snel bij om een voordelige deal te sluiten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Overspaern Makelaardij
Haarlem
 
Overspaern Makelaardij

Het aankopen van een huis is een grote beslissing. Er komt waarschijnlijk van alles op je af waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Om alles helder te kunnen blijven zien, is het prettig om naast enthousiasme en doelgerichtheid ook gebruik te kunnen maken van rust, kennis en ervaring. Daarom helpen wij bij jou graag met de aankoop van jouw nieuwe woning in Haarlem en omgeving.

 

Wist je dat ons kantoor in 2021 & 2022 het meest aankopende makelaarskantoor van Haarlem is geworden? (Bron: NVM)

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pinedo Brokerage
Alkmaar
 
Pinedo Brokerage

U heeft uw droomhuis gevonden of misschien nog niet, maar u weet al wel precies hoe de woning eruit moet zien. In beide gevallen loont het om een aankoopmakelaar in te schakelen. Pinedo Makelaardij behoedt u voor emotionele beslissingen en zorgt ervoor dat u tijdens het kopen van een woning met beide benen op de grond blijft staan.

De kosten van een aankoopmakelaar bij het kopen van een woning

Wanneer u een woning wilt kopen in Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland dan betaalt u ons een vast bedrag van € 1.500,-  incl. 21% btw * + 10% (incl. 21% btw) van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk lagere aankoopprijs. Het is daarmee een gezamenlijk belang dat het verschil tussen de vraagprijs en aankoopprijs zo groot mogelijk is. U bespaart daarmee altijd geld en u profiteert van professionele aankoopbegeleiding bij het kopen van uw woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RE MAX Direct makelaars Hoorn - taxateurs
Hoorn
 
RE MAX Direct makelaars Hoorn - taxateurs

<p>Sinds het ontstaan in het jaar 1973, is RE/MAX gegroeid tot &rsquo;s werelds grootste franchiseorganisatie in de makelaardij.</p> <p>Momenteel werken meer dan 130.000 makelaars in meer dan 110 landen over de gehele wereld voor RE/MAX. RE/MAX verovert de wereld.</p> <p>&nbsp;<br />Optimale dienstverlening door samenwerking en innovatie.</p> <p>RE/MAX legt de focus op klanten, makelaars en kantooreigenaren. Wij voorzien makelaars en kantooreigenaren van de beste tools, waardevolle ondersteuning en opleidingsmogelijkheden. Bovendien profiteren zowel klanten als makelaars van het uitgebreide internationale netwerk en de samenwerking tussen de kantoren</p>

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
River Makelaardij B.V
Amsterdam
 
River Makelaardij B.V

Uiteraard staat wij met goede adviezen en professionele begeleiding aan uw zijde bij het vinden van uw nieuwe thuis.
 
Samen brengen wij uw woonwensen in kaart zodat de zoektocht naar het ultieme droomhuis gemakkelijker wordt. Eenmaal een mooie woning gevonden, gaan wij onderzoek doen naar de bouwkundige staat, de gemeentelijke regels en plannen en andere essentiële zaken.

Uiteraard begeleiden wij de bezichtiging en verzorgen wij de onderhandelingen. Ook een taxatie van het nieuwe huis, het bijstaan met juridisch advies, contact met de notaris en een soepele overdracht wordt door ons geregeld.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SC Bakker Makelaardij oz BV
Schagen
 
SC Bakker Makelaardij oz BV

Al meer dan 45 jaar is SC Bakker Makelaardij  een alert en gedreven makelaarskantoor.
Wij bieden u alle zekerheid van een vertrouwd en deskundig kantoor met de bijbehorende service. 
 
Vanuit onze centraal gelegen vestiging, in het gezellige centrum van Schagen, staat ons team voor u klaar. Veel opdrachtgevers gingen u al voor in Anna Paulowna, Wieringen, Wieringermeer, Niedorp (gemeente Hollands Kroon) en Schagen, Zijpe en Harenkarspel (gemeente Schagen).
 
U kunt bij ons terecht voor verkoop/verhuur van uw woning of bedrijfspand, aankoopbemiddeling en taxaties. Wij zijn 100% thuis in de regionale woningmarkt en specialist in bedrijfsmatig onroerend goed. Als u verkoopplannen heeft kunt u ons altijd bellen voor een gratis waardebepaling!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schotsman Makelaardij
Hilversum
 
Schotsman Makelaardij

Verandering geeft energie! U bent op zoek naar een nieuw huis; in de huidige markt is dit een uitdaging; het aanbod is schaars en huizen worden snel verkocht. Wij kunnen u vakkundig begeleiden en snel handelen in iedere fase van het koopproces.
 
Bij ons mag u het volgende verwachten;Snelheid! Huizen staan steeds korter te koop door de grote vraag. Wij zitten er bovenop!
Ontzorgen! Door onze persoonlijke begeleiding en onze specialistische mensen kunnen wij u service bieden op het gebied van alle facetten die komen kijken bij de aankoop van een huis.
Zo scherp mogelijke prijs! Wij zullen ten alle tijden het hoofd koel houden tijdens de onderhandelingen zodat u niet te veel betaalt.
 
Wij zullen er dan ook alles aandoen om samen met u de sleutel te vinden van uw nieuwe droomhuis. Neem nu contact (contactfomulier link) met ons op en bekijk de mogelijkheden.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schuitema Hoekstra en van Eck Hilversum
Hilversum
 
Schuitema Hoekstra en van Eck Hilversum

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod. 

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sopar Makelaars
Purmerend
 
Sopar Makelaars

Onze makelaars zijn thuis in de stad, wij weten wat er speelt in de regio Purmerend en Waterland.
Sopar makelaars is dé full service makelaar uit Purmerend met een stevig fundament en een groot netwerk in Groot Waterland. Sopar is een toonaangevende nieuwbouwmakelaar in Purmerend en de regio Waterland. Sopar is een no-nonsens-kantoor, what you see is what you get. Niet voor niets hebben we de meeste transacties per jaar. In de dynamische wereld van makelen lopen wij continu voorop, wij innoveren met maar één reden, uw belang!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Spaarneduin makelaars
Haarlem
 
Spaarneduin makelaars

Het kopen van een huis doe je waarschijnlijk niet vaak. Allerlei emoties zijn van invloed op het aankoopproces en voor dat ene leuke huis moet je in korte tijd veel beslissingen nemen.

Wij hebben kennis van de markt en een jarenlange ervaring met begeleiding van kopers. Daarom is het interessant om een zoekopdracht bij ons kantoor te plaatsen. Wij komen daarvoor graag met je in gesprek.
Wij zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod en zoeken actief met je mee. We maken gebruik van Copaan, een prachtig systeem waarmee je heel goed je woonwensen in kaart kan brengen.

Alle relevante informatie die nodig is voor de aankoopbeslissing hebben we in huis of kunnen we opvragen, denk hierbij aan de reële marktwaarde, funderingsproblemen, vochtproblemen, bestemmingsplannen en de bouwkundige staat van de aan te kopen woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Teer Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Teer Makelaars Alkmaar

Je bent voornemens een huis te kopen in Noord-Holland; de perfecte woning heb jijzelf al gevonden of je wil deskundig koopadvies bij het vinden en kopen van jouw droomhuis.

Een aankoopmakelaar helpt je het gehele aankoopproces met een gerust hart te voltooien. Zo weet je zeker dat je goed geïnformeerd alle stappen van de aankoop doorloopt. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf en geeft meer woonplezier in de toekomst.

Aankoopvragen
Wat is een reëel bod in de huizenmarkt van Noord-Holland? Waar let ik op bij het kopen van een huis? Welke checklist loop ik langs bij de oplevering van een woning? Wat moet er in een koopovereenkomst staan? Hoe verloopt de overdracht bij de notaris?

Als aankoopmakelaar van de mooiste Noordelijke provincie, beantwoordt Teer Makelaars al deze vragen voor jou in een objectief advies. En is de onderhandeling met succes afgerond, dan zijn wij er ook voor een passende hypotheekoplossing.

Sta je op het punt een woning te kopen in dé kaasstad Alkmaar, in het prachtige Egmond, het klein maar fijne Limmen of het meer zuidelijkere Krommenie en Beverwijk? Of daar ergens tussenin? Bekijk vooral ons aanbod. Of neem nu contact op met Teer Makelaars en je koopt veilig en vertrouwd jouw nieuwe thuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
The Best Van Staveren Agency
Alkmaar
 
The Best Van Staveren Agency

Een eigen huis of appartement koop je misschien een paar keer in je leven. Dus als je een huis wilt kopen, doe het dan meteen goed, want de gevolgen van de verkeerde of juiste koop bepalen je woon- en leefplezier voor jaren.

Neem daarom je eigen lokale aankoopmakelaar mee! Hij kan je goed en objectief advies geven bij elk huis, over de juiste waarde, de bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische regelingen, problemen en gebreken en het allerbelangrijkste in deze markt: wat moet er geboden worden om uiteindelijk de koper te worden! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
Thoma Post Makelaars Amsterdam

Tientallen bezichtigingen gehad? Ver boven de vraagprijs geboden en toch de woning niet gekregen? Al naar woningen buiten Amsterdam aan het kijken? Wacht nog even. Thoma Post Makelaar Amsterdam helpt jou aan je droomhuis. Bekijk hier waarom je voor Thoma Post Amsterdam moet kiezen en vraag geheel vrijblijvend een aankoop adviesgesprek aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
TWM Makelaardij - Amsterdam Noord
Amsterdam
 
TWM Makelaardij - Amsterdam Noord

Een aankoopmakelaar verdient geld voor u en zorgt voor een hoop rust en duidelijkheid in het proces.

TWM Makelaardij als uw aankoopmakelaar betekent:

 • Als eerste toegang tot het nieuwste woningaanbod, zodra een woning in het makelaarssysteem wordt aangemeld ontvangt u bericht.
 • Professionele, persoonlijke begeleiding van bezichtiging tot aan de notaris en daarna.
 • Wij kijken met makelaarsogen naar de woning en zorgen voor advisering op verschillende aspecten van de aankoop waaronder bouwkundig, juridisch, vereniging van eigenaren, gemeente, kadaster, erfpacht enzovoort. Wij adviseren u over dat wat belangrijk is.
 • Wij bepalen de marktwaarde van de woning en adviseren u over het uit te brengen bod, na overleg brengen we namens u de bieding uit. De bieding bevat naast de prijs ook belangrijke zaken als de opleveringsdatum, het financieringsvoorbehoud en een eventuele bouwkundige keuring. Ook begeleiden we het vastleggen van de afspraken in de koopovereenkomst, we zijn bij de eindinspectie aanwezig en bij de notariële overdracht.
 • Een huis kopen in de huidige markt is een uitdaging er zijn veel kapers op de kust, dankzij onze resultaatgerichte aanpak en ons grote netwerk hebben wij een hoge slagingskans. Wij weten wanneer het zaak is om door te pakken en laten ons niet gek maken.
 • Wij werken samen met een vaste hypotheekadviseur, het eerste gesprek is geheel vrijblijvend en u heeft dan direct een professionele berekening op maat. De berekening is geheel afgestemd op uw situatie en uw wensen.
 • Aankoopopdrachten voeren wij uit op no cure, no pay basis, u betaalt één vast tarief dat van tevoren in de opdracht tot dienstverlening wordt vastgelegd. Een aankoopopdracht is al mogelijk vanaf € 3.495,-- inclusief btw
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van de Steege Makelaars Amsterdam-West
Amsterdam
 
Van de Steege Makelaars Amsterdam-West

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal er daarnaast voor zorgen dat jij weet wat je koopt. Verder zal een aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
van der Borden brokerage
Alkmaar
 
van der Borden brokerage

Wanneer nieuwe woningen online op Funda.nl verschijnen bent u vaak al te laat. Wij kunnen u real-time op de hoogte houden van woningen die op Funda worden gepubliceerd. Hierdoor bent u er zo snel mogelijk bij! Daarnaast hebben we een groot netwerk in de regio en zijn snel op de hoogte van woningen die in de verkoop gaan.

Op basis van úw woonwensen filteren we woongebieden en attenderen we u op mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Daarbij kijken we niet alleen naar het directe plezier dat u van uw nieuwe huis heeft, maar ook naar het woonplezier op lange termijn zodat uw nieuwe woning over 10 jaar nog steeds uw thuis kan zijn.

Op basis van alle data die wij hebben wordt uw droomwoning vergeleken met recent verkochte woningen in onze regio. Huizen worden tegenwoordig voor de vraagprijs en vaak zelfs ver boven verkocht en soms is de woningmarkt zó overspannen dat u er zonder aankoopmakelaar niet eens meer tussenkomt. Daarbij kunnen wij als aankoopmakelaar een inschatting maken van het bedrag waarop het huis getaxeerd zal kunnen worden, een realistische waarde dus. Niet geheel onbelangrijk nu u ‘maar’ 100 procent van de taxatiewaarde van een huis kan financieren bij de bank.

Een nieuw huis kopen is erg spannend, zeker nu er snel besloten moet worden en daarnaast de prijzen maar blijven stijgen. Kies daarom voor Van der Borden Vastgoedprofessionals als aankoopmakelaar, zodat u alle zorgen uit handen geeft en daarnaast weloverwogen beslissing kunt nemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van der Helm & Co. Makelaars
Hilversum
 
Van der Helm & Co. Makelaars

Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Van der Helm & Co Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Daarnaast zijn wij altijd snel op de hoogte van het huidige woningaanbod in Hilversum en omstreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Huis Uit Makelaars Amsterdam
Amsterdam
 
Van Huis Uit Makelaars Amsterdam

Het woningaanbod in de regio Amsterdam kan overweldigend zijn. Bovendien is een huis kopen geen alledaagse bezigheid. Daarom is het verstandig om u te laten adviseren door een aankoopmakelaar in Amsterdam of Amstelveen. Een vastgoedprofessional met kennis van de huizenmarkt die u het gehele proces terzijde staat. Van bezichtigingen tot en met de afspraak bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Overbeek Makelaars
Hoorn
 
Van Overbeek Makelaars

Ga je een huis kopen? Dan is een aankoopmakelaar goud waard. Een huis kopen doe je immers niet elke dag. Onze aankoopmakelaars helpen je daarbij; huizen kopen en verkopen is ons vak. Met een NVM Van Overbeek aankoopmakelaar sta je direct 1-0 voor. Want wij kennen de woningmarkt, kijken met een kritische blik naar de voors en tegens van een woning en onderhandelen namens jou over een scherpe prijs. Dat maakt een huis kopen echt leuk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Vant Hof Makelaardij o.g.
Alkmaar
 
Vant Hof Makelaardij o.g.

Het kopen van een huis is een grote beslissing. Financieel, maar ook emotioneel. Daarom is onze aankoopbegeleiding geen overbodige luxe. Wij staan u deskundig terzijde bij alle stappen in het kooptraject. Klik op een stap voor nadere uitleg. 

 • Voor het zoeken van een huis heb ik toch geen makelaar nodig?
 • Een huis bezichtigen? Neem een makelaar mee!
 • U heeft zelf uw droomhuis gevonden
 • De koopakte tekenen.. en dan?
 • Veel gestelde vragen over het koopproces.

U heeft al uw eigen zeer ervaren en beëdigd aankoopmakelaar voor 1% inclusief btw (tot een max van € 2.500,-).

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op. U bepaalt zelf op welke manier u ons bij de koop van uw nieuwe huis inschakelt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VK Makelaars & Taxateurs
Haarlem
 
VK Makelaars & Taxateurs

Full Service aankoopbegeleiding

De meest voorkomende aankoopbegeleiding is de Full Service aankoopbegeleiding. Hierbij gaan wij samen meerdere huizen bezichtigen en net zo lang door tot wij succesvol jouw droomhuis hebben gevonden.

Gerichte aankoopbegeleiding
Heb je al een huis op het oog dat je wilt kopen en heb je dit huis misschien zelfs al bezichtigd? Dan kunnen wij jou helpen om dat ene specifieke huis te kopen met deze dienst.

Onderhandel hulp
De meest basis vorm die wij aanbieden is enkel de hulp bij het onderhandelen om succesvol het huis aan te kopen wat je bezichtigd hebt. Voor jou als particuliere zoeker zit het voordeel erin dat je hele beperkte makelaarskosten hebt, maar toch de onderhandelvoordelen van een aankoop via een aankoopmakelaar. Bij deze basis variant gaan wij dus niet mee het huis bezichtigen en kunnen wij je niet adviseren over de juridische en bouwkundige aspecten van het huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen
Schagen
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen

Bij het kopen of verkopen van een droomwoning komt altijd enorm veel kijken. 
VLIEG heeft alle kennis in huis om je snel verder te helpen. Van het berekenen en afsluiten van de hypotheek tot het perfect begeleiden bij aankoop of verkoop. VLIEG maakt het makkelijk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Alkmaar
Alkmaar
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Alkma

Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de makelaar van de verkoper. Die zal je natuurlijk netjes informatie geven en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de makelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet de jouwe. Daarom is het verstandig om een eigen deskundige in de hand te nemen. Een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor jou! Een VLIEG-aankoopmakelaar dus.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Amsterdam
Amsterdam
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Amste

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Haarlem
Haarlem
 
VLIEG Makelaars, Hypotheken en Verzekeringen Haarl

Je staat voor de waarschijnlijk grootste aankoop van je leven: een eigen huis. En of dit nu je eerste woning of al je tweede of derde thuis wordt, het blijft een spannend avontuur. Op emotioneel, maar zeker ook op financieel vlak.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen: VLIEG makelaars geeft je graag deskundig advies en helpt je bij het aankoopproces. Vanaf de inventarisatie van jouw woonwensen totdat je de sleutels van je nieuwe droomhuis ontvangt. Samen met jou gaan we het avontuur aan!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
wbos makelaars
Heemstede
 
wbos makelaars

Sinds 1948. We zijn één van de langstbestaande makelaarskantoren in deze regio en dat willen we graag blijven. Daarom leveren we kwaliteit welke boven verwachting ligt. Gecreëerd door een stukje beleving en een hoop kennis. Ons team wordt periodiek bijgeschoold op gebied van o.a. bouwkundig-, juridisch- en marketingvlak. De meest actuele kennis is in huis. Aangevuld met een ontzettend grote motivatie om gewoon heel goed werk te leveren. Fijn uitgangspunt toch?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wiesell makelaardij
Alkmaar
 
Wiesell makelaardij

Uw coach voor de persoonlijke begeleiding verkoop en aankoop van woningen in ALKMAAR, HEERHUGOWAARD en omstreken.

Persoonlijke dienstverlening, daar draait het bij ons om. Bij Wiesell Makelaardij bent u aan het juiste adres voor de verkoop van uw woning. Onze medewerkers stellen namelijk jouw belang voorop. Dit doen wij bijvoorbeeld aan de hand van ons duidelijke Plan van Aanpak. We maken het plan al in een vroeg stadium en zelfs al voordat u besluit of u met ons in zee wilt gaan. Dat zorgt voor duidelijke spelregels en heldere verwachtingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ZekerWonen
Amsterdam
 
ZekerWonen

Een huis kopen is geen dagelijkse kost. De meeste mensen krijgen hier slechts eens of misschien tweemaal in hun leven mee te maken. En het is zo’n belangrijke beslissing! De aankoop van een woning bepaalt voor de komende tijd hoe je woont, waar je leeft en hoe je financiële toekomst eruit ziet.

De keuze in koopwoningen is momenteel groter dan ooit, zelfs in Amsterdam en omgeving, en de digitale media vergemakkelijkt het zoeken naar een droomhuis. Maar dan?

Een vraagprijs zegt eigenlijk niets over de waarde dus wat is dan een redelijk bod? En hoe zit het met de overige voorwaarden? Kleven er erfdienstbaarheden of bezwarende omstandigheden aan het aanbod?

Vergeet niet dat een koper zelf onderzoeksplicht heeft en dat de makelaar van de verkoper alleen de belangen van zijn klant behartigt. ZekerWonen biedt hierin houvast.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo