Anno Makelaardij

  Utrechtsestraatweg 91, 3445 AP, Woerden

4.9
Funda 4.9
Google Reviews 5
Facebook
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Graag helpen wij u bij het kopen van uw woning of appartement in de regio Utrecht-Woerden-Groene Hart en de regio Amstelveen.

Het aankoopproces omvat de volgende onderdelen:

Inventarisatie van uw wensen

Middels een persoonlijk gesprek bekijken we wat u precies zoekt.

Bezichtigingen

Samen met u bekijken we de woningen of appartementen van uw keuze. Indien nodig bekijken we een aantal objecten een tweede keer. Onze makelaar meet de woning in en let op diverse zaken zoals de staat van onderhoud, afwerking, omgeving en dergelijke.
Uiteraard kunt u ervoor kiezen eerst zelf een woning te bekijken en pas bij serieuze interesse onze makelaar mee te nemen.

Recherche en waarde-advies

Zonder recherche (onderzoek naar onder meer bodemvervuiling, erfdienstbaarheden, aanschrijvingen en zo meer) geen waarde. Heeft u de woning of het appartement gevonden waarmee u verder wilt, dan voeren wij een uitgebreide recherche uit. In het geval van een appartement betreft dit tevens een onderzoek naar de vereniging van Eigenaars (VvE) en de splitsing van het complex.

Op basis van deze recherche, de toestand van het object en de ligging stellen we de waarde vast en bepalen we met u de onderhandelingsstrategie.

Bieden en onderhandelen

Nu is het spel aangebroken van het bieden en onderhandelen. Stap voor stap bespreken wij dit met u.

Koopakte

Door de verkopende partij wordt de koopakte opgesteld. Deze nemen wij door en bespreken deze met u zodat u weet waar u voor tekent.

Eindinspectie en levering

Vlak voordat de woning bij de notaris aan u wordt overgedragen ('geleverd'), inspecteren wij samen met u en de verkoper de woning. We kijken of alles is achtergelaten zoals bij de koop is overeengekomen, of de apparatuur functioneert etc. Vervolgens gaan we mee naar de notaris waar de uiteindelijke levering plaatsvindt.

Meer informatie

  • KvK 17135965
  • BTW nummer NL001956417B51

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 8:30 uur - 20:00 uur

by Mediazo