Aankoopmakelaars Leiden

Leiden is een gezellige, historische stad in Zuid-Holland. De stad staat bekend om zijn universiteit en de vele studenten, maar ook voor niet-studenten is het een fijne plek om te wonen. In het pittoreske centrum, of in een van de wijken zoals Hoge en Lage Mors, de Merenwijk of het Haagwegkwartier, is een groot en divers woningaanbod te vinden. 

Het kopen van een woning is een grote stap, waar veel bij komt kijken. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een aankoopmakelaar in te schakelen. Er zijn verschillende aankoopmakelaars Leiden, die u kunnen ondersteunen bij de aankoop van een woning. Met advies en begeleiding van een aankoopmakelaar ervaart u een veilig en zorgeloos aankoopproces, van begin tot eind! Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende aankoopmakelaars Leiden, en kunt u direct offertes aanvragen.

Sorteren op naam
De Wekker Makelaardij
Leiden
 
De Wekker Makelaardij

Wilt u een woning kopen? Laat u dan helpen door De Wekker Makelaardij. Als aankoopmakelaar adviseren wij en helpen wij u met het onderhandelingsproces.

Bij de koop van een woning rijzen tientallen vragen. Als koper staat u er meestal alleen voor, terwijl de verkoper wordt bijgestaan door een professional. U doet er daarom goed aan zich óók te laten adviseren door een specialist in onroerend goed.

De Wekker Makelaardij Leiden weet alles van de markt en zijn omstandigheden, is juridisch en bouwtechnisch goed onderlegd en weet exact hoe het spel van onderhandelen gespeeld moet worden. De makelaars van De Wekker Makelaardij zijn uitstekend geschoold en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DOEN NVM Makelaars Leiden
Leiden
 
DOEN NVM Makelaars Leiden

Een nieuw huis kopen is superspannend. Helemaal nu, want het gaat hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod over de figuurlijke toonbank vliegt. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net.

Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar van DOEN NVM Makelaars te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél je droomwoning vindt. Jouw DOEN aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, voert namens jou de onderhandelingen, let op de kleine lettertjes en bepalingen binnen het koopcontract en zorgt ervoor dat je met het beste bod de woning koopt. Daarnaast adviseert jouw aankoopmakelaar je over zaken zoals de VVE (bij appartementen), de noodzaak van een bouwtechnische keuring én kent de weg naar een goede taxatie, hypotheekadviseur en/of aannemer! Jouw aankoopmakelaar bewaakt eventuele ontbindende voorwaarden, controleert de stukken van de notaris en begeleidt de inspectie en overdracht. Vragen na de overdracht? Je blijft, vanzelfsprekend, welkom met al je vragen

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Easy Brokers | sales and rental agent Leiden
Leiden
 
Easy Brokers | sales and rental agent Leiden

dé verkoop & verhuur makelaar
BEGELEIDT
Wij begeleiden jou, als huurder, bij iedere stap. Van zoekopdracht en bemiddeling tot het wonen in je nieuwe woning en zelfs wanneer je er weer uit gaat.

 
KWALITEIT
EasyMakelaars staat voor kwaliteit. Daarom dragen wij er zorg voor dat alles zowel voor als achter de schermen goed en duidelijk geregeld is.

 
in DEN HAAG, ALPHEN AAN DEN RIJN, Leiden& omstreken
CONTROLEERT
EasyMakelaars controleert niet alleen de woning voor onze huurders, maar ook de verhuurder.
Hierdoor kunnen wij niet alleen de kwaliteit van woning maar ook de verhuurder garanderen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
fides brokers
Leiden
 
fides brokers

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning.

Fides makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw droomwoning. Een aankoopmakelaar inschakelen is een investering die zichzelf terugverdient. Wij willen u dit graag laten zien tijdens een gratis aankoopbezichtiging: wij gaan vrijblijvend met u mee naar de eerstvolgende bezichtiging. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Laat uw gegevens achter en wij bellen en beantwoorden al uw vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Finke Makelaars
Leiden
 
Finke Makelaars

Finke Makelaars is a passionate and committed rental agency where both tenants and landlords feel at home. Our professional rental agents stand for personal, reliable and a transparent guidance in renting and letting residential spaces. With great enthusiasm, a no-nonsense mentality and a client-first approach, we take care of all rental arrangements regarding your home. We always look for the best possible match between tenant and landlord.

Do you have any questions, comments or are there any ambiguities? Our door is always open in case you need any help.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Goedhart Makelaars en Taxateurs
Leiden
 
Goedhart Makelaars en Taxateurs

Het kopen van een woning is een belangrijke beslissing. Wij helpen u hier graag bij!

Onze aankoopbegeleiding wordt uitgevoerd op basis van no-cure-no-pay. Zodoende zijn er geen kosten wanneer de aankoopbegeleiding niet leidt tot het gewenste succes, namelijk het aankopen van uw droomwoning.

Om er voor te zorgen dat wij voor u de beste prijs bedingen wordt er doorgaans gewerkt met een courtage die bestaat uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijk uit te onderhandelen koopprijs. Uiteraard is het ook mogelijk om, indien gewenst, vooraf een vast tarief af te spreken. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en Van Eck Makelaars Leiden
Leiden
 
Hoekstra en Van Eck Makelaars Leiden

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Grijp jij jouw droomhuis telkens mis?

Dan is het misschien toch tijd om een aankoopmakelaar in te gaan schakelen. Onze makelaars helpen je o.a. met prijsonderhandelingen, letten op de ‘kleine lettertjes’ en zorgen dat het kopen van een huis weer een feestje wordt!

Meer weten of een vrijblijvende afspraak voor meer informatie inplannen? Klik op de onderstaande button.

 
Check voordat je op huizenjacht gaat ook wat je financiële mogelijkheden zijn en vraag een ‘haalbaarheidscertificaat’ aan bij De Hypotheekshop. Dit zijn tip 4 én 5! Met een haalbaarheidscertificaat toon je aan dat je het bod wat je uitbrengt ook daadwerkelijk kan lenen. Dat geeft de verkopende partij meer zekerheid en jij vergroot je kansen op het krijgen van jouw droomhuis.

Meer weten? Plan hier een gratis afspraak met een hypotheekadviseur!

Heb je een eigen woning? Dit is tip 6: het is verstandig om eerst te checken wat je huidige huis waard is. Zo weet je nog beter wat je kunt besteden aan je nieuwe woning. De online waardecheck vertelt je in 2 minuten wat je woning ongeveer waard is. Je kan ook een gratis waardebepaling bij ons aanvragen via WhatsApp.

Exacte prijs weten? Plan een afspraak in de agenda van de makelaar. Gewoon bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook!

 
Wist je dat je bij ons achter de schermen alles al klaar kan zetten? Dit is tip 7! Als je een huis weet te bemachtigen dan wil je ook snel schakelen met de verkoop van je eigen huis.

Met één druk op de knop maken wij jouw woningpresentatie gereed. Zo is jouw huis in slechts enkele dagen al te bezichtigen.

Meer weten? Plan online een waardebepaling afspraak in de agenda van de makelaar. Onze makelaar legt je alles uit!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Koops Makelaardij Leiden
Leiden
 
Koops Makelaardij Leiden

Koops Makelaardij staat als sinds 2008 bekend als een professionele verhuurmakelaar. Jaarlijks worden er door onze makelaarskantoren ca. 1000 vrije sectorwoningen verhuurd. Onze dienstverlening is uitgebreid met vastgoedbeheer en een aparte verkoopafdeling.

Al jaren krijgen wij van onze relaties de vraag of wij onze dienstverlening niet willen uitbreiden met een verkoopafdeling. Dit hebben wij tot januari 2023 afgehouden, maar nu is het dan écht zover. Wij gaan ervoor!

De afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd, zowel bij verkoopmakelaars als bij verhuurmakelaars. Maar ook bij de multinationals die via Koops Makelaardij een woning hebben gevonden hebben wij een prachtig netwerk weten op te bouwen. Voormalige expat huurders dienen zich nu aan als kopers, daarin hebben wij een stap voor op andere makelaars.

Maar er is meer, onze medewerkers kennen de regio. Door onze verhuurwerkzaamheden zijn wij goed bekend in de steden Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Leiden. In onze vertrouwde omgeving én met een aantrekkelijk tarief gaan wij graag met u in gesprek om het verkooptraject te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Hypodomus Leiden - Rijnbeek & Den Elsen
Leiden
 
Makelaar Hypodomus Leiden - Rijnbeek & Den Els

Makelaar Hypodomus Leiden

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Leiden - Oudshoorn Makelaardij en Bob Oudshoorn Hypotheken & Verzekeringen
Leiden
 
Makelaar Leiden - Oudshoorn Makelaardij en Bob Oud

Een huis kopen is een belangrijke stap in uw leven. Er is van alles te koop, maar ieder huis heeft zijn voor- en nadelen. Wij vinden het belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. U heeft misschien wel een droomhuis in gedachten. Of een aantal kenmerken waar een huis aan moet voldoen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van een huis, maar kunnen u ook wel eens verrassen met nieuwe inzichten!

Het woonlandschap in Leiden, de Bollenstreek, Haarlemmermeer en de regio Alphen aan den Rijn is gevarieerder dan u denkt. De NVM makelaars van Oudshoorn Makelaardij zijn al ruim 35 jaar in een grote regio actief en kennen deze omgeving en het soort huizen als geen ander. Van eengezinswoningen tot appartementen en van monumentale panden tot woonarken. Daarom kunnen we perfect inspelen op uw woonwensen. Wilt u tijd, geld en regelwerk besparen? Onze enthousiaste makelaars gaan graag met u op zoek en helpen u van A tot Z bij de aankoop van uw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
REMAX Makelaarsgilde Leiden
Leiden
 
REMAX Makelaarsgilde Leiden

Overweegt u om een huis te kopen in Leiden of in de omgeving van Leiden? Onze aankoopmakelaars helpen u daar graag bij. Zij zijn gespecialiseerd in diverse wijken en hebben goede contacten met verkopende makelaars. Ontdek onze uitgebreide aankoopbemiddeling en start uw huizenjacht met een van onze makelaars.

Woonwens Oriëntatiegesprek

De eerste stap als u op zoek bent naar een nieuwe woning. Samen met een van onze makelaars brengt u kosteloos uw wensen en kansen op de woningmarkt in beeld. Dan weet u precies wat uw mogelijkheden zijn en kunt u snel handelen als uw droomwoning te koop staat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WESSEL Makelaardij Leiden
Leiden
 
WESSEL Makelaardij Leiden

Wil je een woning kopen? Heb je een huis gevonden dat aan je wensen en eisen lijkt te voldoen? Dan is de aankoopmakelaar van WESSEL Makelaardij de partij die je verder helpt. De makelaars van WESSEL kennen de omgeving als hun broekzak en nemen je graag het gehele aankooptraject uit handen. WESSEL Makelaardij vindt de droomwoning waarnaar je al zo lang op zoek bent, regelt bezichtigingen en verzorgt alle onderhandelingen voor een uiterst scherpe prijs. Zo kun jij je al focussen op het inrichten van je droomhuis, terwijl wij zorgen dat je niet teveel bet

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo