Hoekstra en Van Eck Makelaars Leiden

  Schipholweg 55-75, 2316 ZL, Leiden

Omschrijving

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Grijp jij jouw droomhuis telkens mis?

Dan is het misschien toch tijd om een aankoopmakelaar in te gaan schakelen. Onze makelaars helpen je o.a. met prijsonderhandelingen, letten op de ‘kleine lettertjes’ en zorgen dat het kopen van een huis weer een feestje wordt!

Meer weten of een vrijblijvende afspraak voor meer informatie inplannen? Klik op de onderstaande button.

 
Check voordat je op huizenjacht gaat ook wat je financiële mogelijkheden zijn en vraag een ‘haalbaarheidscertificaat’ aan bij De Hypotheekshop. Dit zijn tip 4 én 5! Met een haalbaarheidscertificaat toon je aan dat je het bod wat je uitbrengt ook daadwerkelijk kan lenen. Dat geeft de verkopende partij meer zekerheid en jij vergroot je kansen op het krijgen van jouw droomhuis.

Meer weten? Plan hier een gratis afspraak met een hypotheekadviseur!

Heb je een eigen woning? Dit is tip 6: het is verstandig om eerst te checken wat je huidige huis waard is. Zo weet je nog beter wat je kunt besteden aan je nieuwe woning. De online waardecheck vertelt je in 2 minuten wat je woning ongeveer waard is. Je kan ook een gratis waardebepaling bij ons aanvragen via WhatsApp.

Exacte prijs weten? Plan een afspraak in de agenda van de makelaar. Gewoon bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook!

 
Wist je dat je bij ons achter de schermen alles al klaar kan zetten? Dit is tip 7! Als je een huis weet te bemachtigen dan wil je ook snel schakelen met de verkoop van je eigen huis.

Met één druk op de knop maken wij jouw woningpresentatie gereed. Zo is jouw huis in slechts enkele dagen al te bezichtigen.

Meer weten? Plan online een waardebepaling afspraak in de agenda van de makelaar. Onze makelaar legt je alles uit!

Meer informatie

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur

by Mediazo