Aankoopmakelaars Gouda

Sorteren op naam
De Gratis Makelaar
Gouda
 
De Gratis Makelaar

"Wij zorgen voor een eerlijk en transparant (ver)koopproces voor jou." 
 
Met het oprichten van De Gratis Makelaar in 2017 willen wij een verandering teweegbrengen voor consumenten in de huizenmarkt. De manier waarop we in Nederland woningen (ver)kopen willen wij positief veranderen. Een huis kopen of verkopen gaat voor veel mensen over de grootste aankoop of verkoop uit hun leven en het gaat ook nog eens over de plek die je thuis is of wordt. Wij vinden het cruciaal dat dit proces eerlijk verloopt en mensen hier een goed gevoel aan over houden.

Lees meer +
  • Tielweg 30
  • info@degratismakelaar.nl
  • 085 - 047 1476
  • https://www.degratismakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Van het Hof Makelaardij Gouda
Gouda
 
Van het Hof Makelaardij Gouda

Mede dankzij de langdurige relaties met onze tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren uit de regio. Onze gedreven NVM makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs hebben hun sporen verdiend en werken met een frisse blik op de recente ontwikkelingen in het vakgebied, in jouw belang.

De reden dat wij al zo lang bestaan is omdat wij constant blijven innoveren en de wensen van onze klanten voorop stellen.

Wonen is vertrouwen
Van bestaande bouw tot nieuwbouwprojecten van startersappartementen tot royale villa’s, geen woonwens is te klein of te groot!

Onze klanten kiezen voor ons omdat zij er het volste vertrouwen in hebben dat wij gaan voor het beste resultaat. Wij doen er alles aan om deze verwachtingen te overtreffen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of je hypotheek wilt oversluiten. Wij hebben alles onder één dak.

Lokale en regionale kennis is cruciaal in ons werk. Wij kennen de regionale markt door en door en hebben een uitgebreid netwerk van huizenkopers en verkopers. Met kantoren in Gouda, Zoetermeer en Waddinxveen is er altijd een lokale vestiging bij jou in de buurt.

Lees meer +
  • Thorbeckelaan 11
  • gouda@vanthof.nl
  • 0182-52 01 11
  • https://www.vanthof.nl/
Contact    Prijsopgave
Marketing & Development by Mediazo