Aankoopmakelaars Gouda

Wilt u een woning in Gouda gaan kopen? Gouda is een gezellige stad en gemeente in Zuid-Holland. Wereldwijd staat Gouda natuurlijk bekend om de kaas, maar in het prachtige historische centrum is nog veel meer te ontdekken. Bovendien is het de grootste stad van het Groene Hart, een groen gebied midden in de Randstad. De combinatie van groene omgeving en een bruisend stadshart maakt Gouda een fijne plek om te wonen.

Belangrijk is om eerst in kaart te brengen wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Wilt u graag wonen in de historische binnenstad, het groene Plaswijck, het landelijke Gaardenbuurt, het nieuwe Westergouwe of een van de andere wijken? Wat uw wensen ook zijn, het is verstandig om de hulp in te schakelen van één van de aankoopmakelaars Gouda. Een aankoopmakelaar komt op voor uw belangen, en zorgt ervoor dat u uw woning voor de beste prijs kunt aankopen. Neem direct contact op met onderstaande aankoopmakelaars Gouda of vraag verschillende offertes aan!

Sorteren op naam
Alpha Real Estate BV
Gouda
 
Alpha Real Estate BV

Bij aankoop helpen we je in het maken van de juiste keuze voor je nieuwe huis. Jij voelt of dit je nieuwe thuis is, wij kijken naar de praktische, bouwkundige en juridische zaken en houden je met beide benen op de grond, zodat jouw thuisgevoel genieten wordt.

Alleen: waar moet je op letten? Is de vraagprijs bijvoorbeeld reëel en met welk bod moet je beginnen? Zijn er gebreken bekend, hoe zit het met de fundering? Wat blijft er allemaal achter in de woning? Welke ontbindende voorwaarden moet je opnemen en hoe lang? Bij een appartement: hoe zit het met de VvE, staat er groot onderhoud op stapel? Wanneer is een overeenkomst bindend en wat als er nog een tweede bieder is?

Zoek hulp bij zo’n belangrijke aankoop! Als je DE woning hebt gezien, neem je contact op met Alpha Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Blauw Makelaars Gouda
Gouda
 
Blauw Makelaars Gouda

Bent u weer nét te laat? Of één van de dertig kijkers? Met Blauw Makelaars, uw aankoopmakelaar Gouda, vergroot u uw kansen op een krappe woningmarkt aanzienlijk. Als uw bod concurrerend is met dat van iemand zonder aankoopmakelaar, gaat de voorkeur meestal uit naar u, mét makelaar. Zekerheid is vaak doorslaggevend. In dit stappenplan leest u hoe de intensieve aankoopbegeleiding van de aankoopmakelaar Gouda verloopt. De aankoopbegeleiding is op basis van No Cure No Pay, u betaalt alleen bij een succesvolle aankoop achteraf!


STAP 1: WOONWENSEN IN KAART BRENGEN

Samen met u stellen we een woningprofiel op. Op welke locatie ligt uw droomhuis, met welke voorzieningen in de omgeving? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig? Wilt u een grote tuin en met welke ligging? Ook bespreken we wat u van ons verwacht: hoeveel geeft u uit handen en wat wilt u zelf doen?

STAP 2: FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

​We onderzoeken niet alleen hoeveel u kunt lenen, maar ook hoeveel u maximaal wílt besteden aan de hypotheek. En hoeveel eigen middelen brengt u in? Als u wilt, verwijzen wij u door naar een financieel adviseur voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

STAP 3: OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE WONING

​Op basis van uw woningprofiel, gaan we gericht voor u op zoek in het totale woningaanbod in Gouda en omgeving. Daarvoor gebruiken wij de VBO-database, met een groter aanbod dan websites als Funda. Ook maken wij uw zoekprofiel kenbaar bij collega-makelaars, zodat u kans maakt op woningen die niet op de markt komen.

STAP 4: WONING BEZICHTIGEN

​Tijdens de bezichtiging kunt u zich volledig richten op de grootte, sfeer, indeling en stijl. Wat is uw gevoel bij de woning? Ondertussen bekijken wij het pand kritisch op het gebied van bouwwijze, onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties of verbouwingen. Zo behoeden wij u voor een overhaaste, verkeerde beslissing op basis van emoties.

STAP 5: BOUWKUNDIGE EN JURIDISCHE BEOORDELING VAN DE WONING

Wij doen onderzoek naar het juridische eigendom, bodemverontreiniging, het bestemmingsplan en bouwvergunningen. Als u een appartement op het oog heeft onderzoeken wij ook de Vereniging van Eigenaars (VvE). Is die financieel gezond? Hoe hoog zijn de servicekosten? Samen bespreken we de haalbaarheid van eventuele aanpassingen of verbouwingen.

STAP 6: PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

​Dit is het moment waarop wij onze courtage voor u kunnen terugverdienen. Wij zijn op de hoogte van de plus- en minpunten van de woning, wat goed van pas komt tijdens de onderhandelingen. Niet alleen de koopsom, maar ook de beste voorwaarden qua opleverdatum, roerende zaken, ontbindende voorwaarden en overige condities zijn onderwerp van bespreking. Bovendien toont u zich een serieuze kandidaat met een aankoopmakelaar, wat uw kansen aanzienlijk vergroot.

STAP 7: IN ORDE MAKEN VAN DE OVEREENKOMST

​Als we overeenstemming hebben over de koopsom en voorwaarden, stelt de verkopend makelaar de overeenkomst op. Wij zorgen dat alles correct wordt vastgelegd in de overeenkomst, waarbij uw belangen zijn gewaarborgd. Vervolgens nemen we het contract samen door, zodat u precies weet waar u voor tekent.

STAP 8: STAAT DE CHAMPAGNE AL KOUD?

​Voordat de woning wordt overgedragen bij de notaris, voeren we samen met u een inspectie uit om te zien of de woning volgens afspraak wordt opgeleverd. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na ondertekening van de akte van levering en de sleuteloverdracht bent u definitief eigenaar van uw nieuwe woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boer Makelaardij
Gouda
 
Boer Makelaardij

Een woning kopen is een levensveranderende gebeurtenis. Een moment dat gevierd moet worden, maar dat ook veel stress oplevert. Logisch, want het gaat over een hoop geld en veel factoren hebben invloed op uw keuze. Bovendien is de markt altijd in beweging, en niet te overzien als u er niet dagelijks mee bezig bent. Toch hoeft u er niet alleen voor te staan. Aankoopmakelaar Boer Makelaardij helpt u die belangrijke keuze goed te maken en wijst u de weg in de vastgoedmarkt.

Wat een aankopend makelaar van Boer Makelaardij voor u doet? Allereerst kan de aankopend makelaar van Boer Makelaardij u helpen met het zoeken van een geschikte woning. Als een woning interessant is, gaat u als koper vaak eerst zelf kijken. Afhankelijk van de belangstelling van de woning gaat de aankopend makelaar soms al direct mee of anders met de tweede bezichtiging.

Wij vinden het heel belangrijk dat een koper weet wat de voordelen en nadelen zijn van een bepaalde woning. Dat kunnen bepaalde zaken zijn met betrekking tot de locatie, bestemmingsplannen en bijvoorbeeld bouwkundige gebreken. De prijs, voorwaarden en courantheid (hoe goed kan de woning verkocht worden als de marktomstandigheden wijzigen) spelen ook een grote rol in het advies- en beslissingstraject. De aankopend makelaar is tegelijkertijd klankbord en vraagbaak. Door de jarenlange ervaring op de lokale markt zijn wij als geen ander geschikt om u bij te staan in het aankooptraject. Onze aankoopklanten worden altijd begeleidt door een beëdigd NVM makelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Gratis Makelaar
Gouda
 
De Gratis Makelaar

Woningen van de De Gratis Makelaar worden uitsluitend verkocht via ons transparante biedplatform. Een platform waar we trots op zijn! We maken de markt hiermee eerlijker en transparanter. Bij ons is er geen sprake van bieden met een gesloten enveloppe en krijg je het inzicht dat je nodig hebt om te weten wat je moet bieden. Ook nadat je bent overboden heb je de mogelijkheid nogmaals een bod uit te brengen. 

Transparantie

Onze werkwijze is transparant en dat is heel wat waard in de huidige markt. Bij ons heb je ook geen aankoopmakelaar nodig om een bod uit te kunnen brengen (mag natuurlijk wel). Je kunt er van op aan dat je met ons biedplatform een eerlijke kans krijgt. Wij zetten al onze woningen online, verkopen niet voor de markt uit en je krijgt de kans om de woning te bezichtigen zolang er ruimte is in de planning van de verkoper.

Bezichtigen

Wie kent de woning als geen ander dan de verkoper zelf? Meestal leiden de verkopers je zelf rond. Zij kennen de woning en de buurt als geen ander en zijn goed in staat om jouw vragen te beantwoorden. Het kan ook zijn dat je een hostess of makelaar vanuit De Gratis Makelaar treft. 

Aanmelden voor een bezichtiging doe je via onze website op de woningpagina. Hiervoor maak je eerst een kopersaccount aan. 

Inzage woningstukken

Bij ons kan je direct de woningstukken downloaden. We zorgen dat dit zo compleet mogelijk aanwezig is, zodat jij weet wat je koopt. 

Hoe dit werkt? Ga naar de woningpagina via ons aanbod en druk vervolgens op het hartje (naar woningdossier). In het woningdosier zijn alle stukken zichtbaar welke bij de woning horen. Hiermee willen we je zo goed mogelijk informeren over de woning. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Koning makelaars Gouda
Gouda
 
De Koning makelaars Gouda

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.


Uw droomwoning aankopen
De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dupree Makelaars Gouda
Gouda
 
Dupree Makelaars Gouda

Hou je ook zo van huizen kijken op Funda? Zoeken, foto's kijken, vergelijken. In een avondje heb je zo tientallen virtuele bezichtigingen gedaan. Heb jij je een mooi huis gevonden en overweeg je een bod uit te brengen? Dan wordt het al snel een stuk ingewikkelder. Veel mensen schakelen ons daarom in als aankoopmakelaar. Zo blijft het aankooptraject leuk.

Heb je al een woning op het oog? Of moet de zoekopdracht nog beginnen? In welke fase je ook bent, onze makelaars gaan graag voor je aan de slag als aankoopmakelaar.

Zijn wij jouw aankoopmakelaar en heb je nog geen woning op het oog? Dan kun je ons inschakelen voor een aankoop- / zoekopdracht. Dit gaan we voor je doen:

 • We praten samen over je wensen en maken een zoekprofiel.
 • We doorzoeken dagelijks verschillenden bestanden zodat de perfecte woning niet aan ons kan ontsnappen. We kijken bijvoorbeeld in het uitwisselingssysteem van de NVM, aanbod van niet-NVM-makelaars en het particuliere aanbod.
 • We regelen afspraken voor bezichtigingen en gaan samen met jou de woning bekijken.
 • We adviseren je over de bouwkundige staat van de woning, juridische aspecten en natuurlijk de prijs.
 • We onderhandelen namens jou met de verkopers van de woning.
 • We nemen de koopakte met je door zodat je precies weet waar jij je handtekening onder zet.
 • We geven advies over financiering en verzekeringen.
 • We regelen afspraken met de notaris.
 • We doorlopen samen met jou de laatste inspectie op de dag van eigendomsoverdracht.


Heb je het ideale huis al gevonden en overweeg je een bod uit te brengen? Dan kun je bij ons terecht voor een zogenaamde deelopdracht. We geven je de begeleiding die je nodig hebt om de aankoop succesvol af te ronden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Klein Makelaardij
Gouda
 
Klein Makelaardij

De rol van een aankoopmakelaar is de afgelopen periode sterk toegenomen. In onze praktijk blijkt dat wij als aankoopmakelaar veel klanten eerder aan een woning hebben kunnen helpen en ze ook voor misstappen hebben behoedt. Hieronder ziet u de 7 stappen voor het aankopen van een woning daarnaast hebben wij een speciaal zoeksysteem voor onze klanten. Hoe dat werkt leggen we graag in een persoonlijk gesprek met u uit.

Wij voeren zeer regelmatig aankopen uit in Gouda, Reeuwijk, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hierdoor bent u verzekerd van een goed en onafhankelijk advies en een scherpe aankoopprijs voor een schappelijk tarief!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lafeber Makelaars
Gouda
 
Lafeber Makelaars

Een huis kopen is een grote beslissing. Er moeten nogal wat stappen genomen worden. Oriënteren, bezichtigen, bieden, aankopen. Daar komen nog wat pittige vraagstukken bij:

 • Wat is een goed bod?
 • Moet het huis bouwkundig gekeurd worden?
 • Hoe ziet het bestemmingsplan eruit?

Als aankoopmakelaar begeleiden wij u bij alle facetten van het aankoopproces. Wat u niet wilt of kunt doen, verzorgen wij voor u. U loopt daarbij geen risico, wij werken op basis van no cure, no pay.

Aankoopmakelaar: wat kunt u verwachten?
Als allround NVM-makelaar met ruim 40 jaar ervaring kennen wij de huizenmarkt in de regio Gouda als geen ander. Naast onze marktkennis mag u rekenen op:

 • slagvaardig optreden aan de hand van een realistische aanpak
 • scherp onderhandelen voor de laagste prijs en de beste voorwaarden
 • advisering over de koopovereenkomst
 • duidelijke communicatie over het proces en de resultaten
 • totale en betrouwbare service

Wanneer u meer wilt weten, voor u uw keuze maakt, maak dan een afspraak voor kennismaking. Of lees eerst meer over ons kantoor en ons team.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Herk Brokerage
Gouda
 
Van Herk Brokerage

Heb jij het huis van jouw dromen gevonden? Of ben je naar de ultieme plek op zoek?

Wij regelen alles rondom de verkoop én aankoop van huizen. Want ook het aankopen van een huis doe je niet elke dag. Onze aankoopmakelaars nemen alle zorg uit handen. We kijken net een stap verder voor jarenlang plezier van jouw nieuwe huis. En de ervaring leert dat de uiteindelijke koopsom met professionele hulp lager uitvalt. Wel zo gunstig in zo’n kostbare periode.

Met een aankoopmakelaar heb je nergens omkijken naar: van het vinden, bezichtigen tot het goed laten financieren van jouw huis. Wij kennen de regels van succesvol onderhandelen als geen ander en helpen je de juiste afwegingen te maken. Hoe zit het met de bouwkundige staat van een huis, zijn er toekomstplannen voor de buurt en welke prijs is reëel? We hebben het antwoord op vele complexe woonvragen. Dat scheelt jou een hoop tijd, energie en gedoe.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van het Hof Makelaardij Gouda
Gouda
 
Van het Hof Makelaardij Gouda

Mede dankzij de langdurige relaties met onze tevreden klanten zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren uit de regio. Onze gedreven NVM makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs hebben hun sporen verdiend en werken met een frisse blik op de recente ontwikkelingen in het vakgebied, in jouw belang.

De reden dat wij al zo lang bestaan is omdat wij constant blijven innoveren en de wensen van onze klanten voorop stellen.

Wonen is vertrouwen
Van bestaande bouw tot nieuwbouwprojecten van startersappartementen tot royale villa’s, geen woonwens is te klein of te groot!

Onze klanten kiezen voor ons omdat zij er het volste vertrouwen in hebben dat wij gaan voor het beste resultaat. Wij doen er alles aan om deze verwachtingen te overtreffen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of je hypotheek wilt oversluiten. Wij hebben alles onder één dak.

Lokale en regionale kennis is cruciaal in ons werk. Wij kennen de regionale markt door en door en hebben een uitgebreid netwerk van huizenkopers en verkopers. Met kantoren in Gouda, Zoetermeer en Waddinxveen is er altijd een lokale vestiging bij jou in de buurt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Viavesta Makelaars
Gouda
 
Viavesta Makelaars

Vis jij steeds achter het net? Je ziet een mooie woning en als je belt voor een bezichtiging krijg je te horen dat je te laat bent. Laat ons je helpen! We hebben de unieke positie in Gouda e.o. van een aankoopmakelaar die zich alleen richt op de aankoop van woningen.
Het begint met een gesprek wat jij/jullie zoeken: Wat zijn de wensen, de absolute no-go's en de financiële situatie? Daarna kan onze aankoopmakelaar aan de slag. Dagelijks zoekt zij naar dat ene pareltje. Als ze iets vindt, nemen wij direct contact op met jullie. Wij gaan mee naar de bezichtiging, helpen met de aankoop en het gehele traject daarna. Pas als jij blij met de sleutel in jouw handen staat, zijn wij ook tevreden!
Tijdens het hele aankooptraject heeft Viavesta slechts één doel voor ogen: Het beste resultaat voor jou! Dit proberen we te bereiken door een persoonlijke benadering, up-to-date kennis van de markt en heldere communicatie. Of je nu zoekt in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Moordrecht of Haastrecht: Wij zijn er voor jou!
We praten niet graag zelf over onze prestaties, dat doen onze klanten als het goed is. Bekijk hier onze beoordelingen.
Een nieuw huis betekent wellicht dat jouw oude huis verkocht mag worden. Ook daar helpen we je graag bij.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo