Blauw Makelaars Gouda

  Graaf Florisweg 115, 2805 AJ, Gouda

Omschrijving

Bent u weer nét te laat? Of één van de dertig kijkers? Met Blauw Makelaars, uw aankoopmakelaar Gouda, vergroot u uw kansen op een krappe woningmarkt aanzienlijk. Als uw bod concurrerend is met dat van iemand zonder aankoopmakelaar, gaat de voorkeur meestal uit naar u, mét makelaar. Zekerheid is vaak doorslaggevend. In dit stappenplan leest u hoe de intensieve aankoopbegeleiding van de aankoopmakelaar Gouda verloopt. De aankoopbegeleiding is op basis van No Cure No Pay, u betaalt alleen bij een succesvolle aankoop achteraf!


STAP 1: WOONWENSEN IN KAART BRENGEN

Samen met u stellen we een woningprofiel op. Op welke locatie ligt uw droomhuis, met welke voorzieningen in de omgeving? Hoeveel slaapkamers heeft u nodig? Wilt u een grote tuin en met welke ligging? Ook bespreken we wat u van ons verwacht: hoeveel geeft u uit handen en wat wilt u zelf doen?

STAP 2: FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN BESPREKEN

​We onderzoeken niet alleen hoeveel u kunt lenen, maar ook hoeveel u maximaal wílt besteden aan de hypotheek. En hoeveel eigen middelen brengt u in? Als u wilt, verwijzen wij u door naar een financieel adviseur voor een vrijblijvend verkennend gesprek.

STAP 3: OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE WONING

​Op basis van uw woningprofiel, gaan we gericht voor u op zoek in het totale woningaanbod in Gouda en omgeving. Daarvoor gebruiken wij de VBO-database, met een groter aanbod dan websites als Funda. Ook maken wij uw zoekprofiel kenbaar bij collega-makelaars, zodat u kans maakt op woningen die niet op de markt komen.

STAP 4: WONING BEZICHTIGEN

​Tijdens de bezichtiging kunt u zich volledig richten op de grootte, sfeer, indeling en stijl. Wat is uw gevoel bij de woning? Ondertussen bekijken wij het pand kritisch op het gebied van bouwwijze, onderhoud, gebreken en noodzakelijke reparaties of verbouwingen. Zo behoeden wij u voor een overhaaste, verkeerde beslissing op basis van emoties.

STAP 5: BOUWKUNDIGE EN JURIDISCHE BEOORDELING VAN DE WONING

Wij doen onderzoek naar het juridische eigendom, bodemverontreiniging, het bestemmingsplan en bouwvergunningen. Als u een appartement op het oog heeft onderzoeken wij ook de Vereniging van Eigenaars (VvE). Is die financieel gezond? Hoe hoog zijn de servicekosten? Samen bespreken we de haalbaarheid van eventuele aanpassingen of verbouwingen.

STAP 6: PROFESSIONELE ONDERHANDELINGEN

​Dit is het moment waarop wij onze courtage voor u kunnen terugverdienen. Wij zijn op de hoogte van de plus- en minpunten van de woning, wat goed van pas komt tijdens de onderhandelingen. Niet alleen de koopsom, maar ook de beste voorwaarden qua opleverdatum, roerende zaken, ontbindende voorwaarden en overige condities zijn onderwerp van bespreking. Bovendien toont u zich een serieuze kandidaat met een aankoopmakelaar, wat uw kansen aanzienlijk vergroot.

STAP 7: IN ORDE MAKEN VAN DE OVEREENKOMST

​Als we overeenstemming hebben over de koopsom en voorwaarden, stelt de verkopend makelaar de overeenkomst op. Wij zorgen dat alles correct wordt vastgelegd in de overeenkomst, waarbij uw belangen zijn gewaarborgd. Vervolgens nemen we het contract samen door, zodat u precies weet waar u voor tekent.

STAP 8: STAAT DE CHAMPAGNE AL KOUD?

​Voordat de woning wordt overgedragen bij de notaris, voeren we samen met u een inspectie uit om te zien of de woning volgens afspraak wordt opgeleverd. Daarna gaan we samen naar de notaris. Na ondertekening van de akte van levering en de sleuteloverdracht bent u definitief eigenaar van uw nieuwe woning.

Meer informatie

  • KvK 72972467

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 17:30 uur

by Mediazo