Aankoopmakelaars Emmen

Emmen is de grootste gemeente van Drenthe, met meer dan 107.000 inwoners. Het is een open en groene stad, met een gezellig stadscentrum. Daarnaast zijn er meerdere grote woonwijken met een eigen winkelcentrum en andere voorzieningen. Bent u op zoek naar een woning in bijvoorbeeld de wijk Rietlanden, Emmermeer of Angelslo? Laat u adviseren door één van de aankoopmakelaars Emmen!

Een aankoopmakelaar Emmen kan u ondersteunen bij alle stappen in het aankoopproces. Van de zoektocht en bezichtigingen tot onderhandelingen en alle contractuele afrondingen. Zo staat u er niet alleen voor, en weet u zeker dat de aankoop van uw nieuwe woning eerlijk en veilig  verloopt. Op Aankoopmakelaarsgids.nl maakt u snel een vergelijking tussen de verschillende aankoopmakelaars Emmen, door offertes aan te vragen of een kennismakingsgesprek aan te gaan.

Sorteren op naam
Bé Trip Makelaardij Emmen
Emmen
 
Bé Trip Makelaardij Emmen

Als je je bij de aankoop van een woning laat begeleiden door Bé Trip Makelaardij in Emmen dan spreek je van een aankoopmakelaar. Laat je de verkoop van je woning door ons uitvoeren, dan spreek je van een verkoopmakelaar. 

Uiteraard kan Bé Trip Makelaardij in Emmen de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, maar zijn wij bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe, om belangenverstrengeling te voorkomen. Bé Trip Makelaardij behartigt dus altijd de belangen van u als opdrachtgever. 

Ik kan u maar één advies geven als u een woning wilt kopen en dat is uw eigen makelaar mee nemen. De verkoper heeft toch óók een eigen makelaar die voor hem de beste, lees: hoogste, prijs probeert te bedingen!

Daarom bent u altijd beter uit met een makelaar die uw belangen behartigt en de beste prijs VOOR U bedingt! Hoe eenvoudig kan het zijn.

IK ga met U mee en help u mee!

U hebt dus altijd een ervaren makelaar aan uw kant staan bij het aankopen van een woning en mijn ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat u het beste huis voor de beste prijs krijgt.

Met het inschakelen van Bé Trip makelaardij bent u dus altijd voordeliger uit en NO CURE NO PAY!

Gewoon even bellen of hier contact opnemen. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar
Emmen
 
Bentum Dragtstra Makelaars uw locale makelaar

Onze makelaars kennen de woningmarkt als geen ander en hebben ruime ervaring in het aan- en verkopen van woningen.
Bij het aankopen van je droomhuis is het verstandig om je eigen aankoopmakelaar mee te nemen. Een makelaar kijkt zakelijk en zonder emotie en adviseert je over de bouwkundige staat, reële aankoopprijs en voert de onderhandelingen met de verkoopmakelaar.

Wij maken je woonwensen werkelijkheid!

Maak snel een afspraak om de aankoop met één van onze makelaars te bespreken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Karen Frieling Woonhuismakelaars
Emmen
 
Karen Frieling Woonhuismakelaars

Bij ons, Karen Frieling Woonhuismakelaars, gaat het zoeken en begeleiden met de koop van een woonhuis via het zogeheten aankoopproces:
* in kaart brengen van de woonwensen;
* starten met de zoektocht naar een geschikte woning;
* de geselecteerde woning bezichtigingen tot uw ideale huis gevonden is;
* extra onderzoek, zowel bouwkundig als juridisch onderzoek (Kadaster, bestemming);
* na de reële koopsom vaststellen, bepalen hoe de onderhandelingen te gaan voeren;
* de controle en ondertekening van de koopakte;
* afhandeling bij de notaris.

 Kortom het volledige aankoopproces tot en met de overdracht bij de notaris!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Hogelink
Emmen
 
Makelaardij Hogelink

Hogelink Makelaardij is lid van VastgoedPro. VastgoedPRO is de enige beroepsorganisatie in Nederland waarin makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals verenigd en georganiseerd zijn. In december 2009 is VastgoedPRO als organisatie ontstaan vanuit fusie tussen Landelijke Makelaars Vereniging LMV en Register van Vastgoed Taxateurs RVT. Hoewel VastgoedPRO eind 2009 is opgericht, gaat de historie van de grondleggers van LMV en RVT meer dan 20 jaar terug. Deze jarenlange expertise en deskundigheid vormen de basis van kwaliteit, deskundigheid en professionaliteit van de huidige aangesloten leden.

Wij plaatsen uw woning altijd op die sites waar de kans het grootst is dat deze opvalt en gevonden wordt. Onder andere op de Vastgoedpro.nl, de woonkrant.nl, speuders.nl, huislijn.nl, marktplaats en funda.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Kuper
Emmen
 
Makelaardij Kuper

Bent u op zoek naar een andere woning? Of heeft u op internet een prachtig huis gezien dat helemaal bij u past? Hoe gaat u dan verder? Welk bedrag gaat u bieden? En hoe zit het precies met onderhandelen?

Een van de duurste aankopen van uw leven
Een huis kopen, dat doe je niet zomaar even. Het is een van de duurste aankopen van uw leven. Sommige mensen zijn zo enthousiast, dat de emotie het wint van het gezonde verstand. En dat kan geld kosten. Want neemt u wel de juiste beslissing? Is de vraagprijs oké? En heeft u een betrouwbaar beeld van de staat waarin de woning verkeert?

Neemt u de juiste beslissing?
Een makelaar is bij het kopen van een woning geen overbodige luxe. Wij helpen graag met het nemen van de juiste beslissing en willen graag uw sparringpartner zijn. Een expert die objectief adviseert en meedenkt. Vanuit ervaring en iets minder vanuit emotie. Want uw droomhuis moet geen nachtmerrie worden!

We hebben de afgelopen jaren heel veel kopers geholpen om de knoop door te hakken. Heeft u een woning op het oog en kunt u wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag hoe we u van dienst kunnen zijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Noordbarge
Emmen
 
Makelaardij Noordbarge

Als u een woning heeft bezichtigd en u heeft het idee dat deze woning voldoet aan uw wensen dan schakelt u Makelaardij Noordbarge in. Er wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Wij gaan dan met u mee naar de tweede bezichtiging voor de waardebepaling. Tevens zorgen we voor het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat, enzovoort. Bij twijfel over de bouwtechnische toestand van het object wordt altijd een bouwtechnische keuring geadviseerd.

Onderhandelen 
Makelaardij Noordbarge heeft beroepshalve veel ervaring met het onderhandelen. We weten waar we rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingsstrategie wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen, en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Koopakte
Als u het huis hebt gekocht, moet er een koopakte opgesteld worden. De gemaakte afspraken worden hierin vastgelegd zoals: de koopsom, de leveringsdatum, de ontbindende voorwaarden, de boete voor niet nakomen van afspraken, enzovoort. Vaak zal de verkopende makelaar deze koopakte opstellen. Om er zeker van te zijn dat alle gemaakte afspraken goed worden vastgelegd en dat uw belangen goed en compleet worden omschreven, zal Makelaardij Noordbarge deze koopakte nauwkeurig nalopen en waar nodig bijstellen. Indien de verkopende partij geen makelaar heeft kunnen wij de koopakte samen met u opstellen.

Notaris
Makelaardij Noordbarge zorgt ook voor de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die makelaar aan de notaris ter beschikking heeft gesteld de leveringsakte op. De akte wordt gecontroleerd alsmede de nota van afrekening. Deze wordt dan door u in aanwezigheid van makelaardij Noordbarge, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Wegter NSP og
Emmen
 
Makelaardij Wegter NSP og

Regelmatig treffen wij mensen die hun droomhuis zoeken via het internet. Deze methode is populair omdat je vanuit je eigen omgeving en op ieder gewenst moment naar woningen kunt zoeken. Het bekende NVM-systeem Funda wordt regelmatig bijgewerkt om het gebruikersgemak optimaal te houden en de toegankelijkheid sneller en vriendelijker.

Na de zoektocht op het internet worden de details vaak in geuren en kleuren met ons gedeeld. De makelaar is dan vaak dé persoon die in dit stadium dan nog net even de laatste zaken aanscherpt en enkele kritische vragen stelt. Welke woning is dan op het lijf geschreven van de mensen? Nou, daar komen we samen dan al heel snel uit!

Kent u ook iemand in uw omgeving die belangstelling heeft voor een ander woning? Wijs deze familie dan eens op NSP Wegter Makelaars. Wij zijn een betrokken en deskundige makelaardij die niet alleen de woning kritisch analyseert maar die ook nog eens de bemiddelingskosten bij de aankoop in ruime mate terug verdiend.

Onze gevarieerde rol bij de aankoop van de woning bestaat onder meer uit:behartigen van uw belangen
analyseren van de woonwensen
zoeken en aanbieden van passende woningen
begeleiden bij het bezichtigen van woningen
taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat
de onderhandelen met verkopende partij
het regelen van ingewikkelde juridische zaken
uiteraard de begeleiding bij de notaris
ook belangrijk: na de aankoop zijn wij u niet vergeten!!
Kortom, met één van de makelaars van ons kantoor staat u als koper van een huis een stuk zekerder. Vindt u dit een geruststellend idee, neem dan zeker even contact op met NSP Wegter Makelaars.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Marcel Stork Makelaardij
Emmen
 
Marcel Stork Makelaardij

Een huis kopen?
Neem uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee. Stork Makelaardij, lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g.) is een specialist in het begeleiden bij de aankoop van woningen. Wij kennen de markt, kunnen u kosten besparen en staan u met raad en daad ter zijde bij het vinden van uw nieuwe thuis. Een planmatige aanpak is hierbij de zekerste weg naar succes

Wilt u graag ervaren wat een aankoopmakelaar precies voor u doet?
Geen probleem. Wij bieden aan om vrijblijvend met u mee te gaan met een bezichtiging. Na afloop van de bezichtiging heeft u een duidelijk beeld van onze toegevoegde waarde als aankoopmakelaar. Vervolgens kunt u beslissen of u de aankoop laat begeleiden of u zelf aan de slag gaat.  

Gaan wij voor u aan de slag? Eerst weten wat u wilt.
Uw woonwensen en –verlangens op papier zetten, samen met uw aankoopmakelaar. Uw financiële polsstok bepalen, indien gewenst daarbij geholpen door een onafhankelijk Erkend Hypothecair Planner van Reigerdael Hypotheken. Aan de hand van al die gegevens kunnen wij aan de slag.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Melenberg Makelaardij
Emmen
 
Melenberg Makelaardij

In deze hectische markt zonder zorgen een huis kopen? Ik help u graag om het perfecte huis te vinden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs. Hoe krijg ik een plek in de huidige markt? Hoeveel moet er geboden worden? Wat is een huis echt waard? Heeft het huis gebreken? Vragen waar iedereen tegenaan loopt tijdens het aankoopproces. Met de juiste prijsbepaling en een juridische check zorg ik als scherpe onderhandelaar voor een passende prijs. Ik begrijp dat u het huis wilt, maar niet tegen elke prijs.

Niet alleen ben ik op de hoogte van de Emmense markt, maar ook van de strategieën van anderen. Dit houdt mij scherp en voortvarend. Met een slimme aankoopstrategie zorgen we er samen voor dat het kopen van een huis in omgeving Emmen een stuk zorgelozer is. De zorgen uit handen nemen om uw droomhuis te vinden.
Een droomhuis gezien of een goede indicatie van de waarde van uw eigen huis nodig? Met een NRVT en VastgoedCert certificatie op zak, bepaal ik met plezier de waarde van uw huidige of nieuwe huis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze
Emmen
 
Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze

Bent u op zoek naar een woning, dan helpen wij u graag bij het gehele aankooptraject. Dat is niet alleen handig, maar het geeft ook zekerheid. U kunt uwzelf lekker focussen op de sfeer, de ruimte en de omgeving, terwijl wij kijken naar alle zakelijke beslommeringen en technische beoordelingen.

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Start-box Makelaars Emmen
Emmen
 
Start-box Makelaars Emmen

Als aankoopmakelaar zijn wij uitsluitend bezig met mensen die een huis willen aankopen. Door alleen voor de koper op te treden, is het iedereen duidelijk hoe de kaarten liggen: er is geen belangenverstrengeling tussen de verschillende partijen. Samen met u doorlopen we het gehele traject: van het in kaart brengen van de woonwensen en –mogelijkheden, het onderhandelen tot het ondertekenen bij de notaris.

Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Het plannen van afspraken, woningen bezichtigen, de reële waarde bepalen, onderhandelen, een bouwkundige keuring regelen en de koopovereenkomst controleren. Het is begrijpelijk dat dit veel vragen oproept, hier helpen we u graag bij. Door het uit handen te nemen van praktische zaken kunt u zich volledig focussen op uw nieuwe huis.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op!

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Suelmann Makelaardij
Emmen
 
Suelmann Makelaardij

Als je Suelmann Makelaardij inschakelt als jouw aankoopmakelaar, voorkom je dat je overhaast een verkeerde beslissing neemt. Of dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet. We adviseren je graag bij het kopen van een huis. We zijn een deskundige makelaar in Emmen. We blijven rustig in deze roerige tijden op de woningmarkt. We staan met beide benen op de grond en geven je een persoonlijk en eerlijk advies. We ondersteunen je bij de bezichtiging en adviseren tijdens de onderhandelingen over de prijs. Van de zoekopdracht tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris behartigen we jouw belangen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ten Wolde Makelaars Emmen
Emmen
 
Ten Wolde Makelaars Emmen

Ge-woon uw makelaar in regio Emmen en Groningen
Openheid, eerlijkheid, betrokkenheid en plezier in ons werk. Dat zijn de kernwaarden van Ten Wolde Makelaars en dat is wat u van ons kunt verwachten. Geen gouden bergen, moeilijk jargon of strakke pakken, maar nuchtere vakmensen die weten hoe belangrijk de verkoop of aankoop van een woning is. Een ander huis kopen of verkopen brengt altijd spanning met zich mee. Wij lopen het hele proces met u door, hierdoor kunt u elke stap goed overzien. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. We houden van een persoonlijke benadering en een goed contact.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wubbolt Horecamakelaardij
Emmen
 
Wubbolt Horecamakelaardij

De basis voor een succesvolle overname en een gezonde start

Traject

De exacte invulling bij aankoopadvies is altijd moeilijk in te schatten aangezien elk bedrijf weer anders is. Daarom wil ik voorstellen zoveel mogelijk stappen in het hele proces in kleinere stukjes te knippen. Per onderdeel kun je dan aangeven of je dit wel of niet wilt en natuurlijk alles wat je zelf doet scheelt weer in de kosten.

Een bedrijfskundig advies is eigenlijk de basis. Ik denk zeker dat in de bepaling van een realistische bedrijfswaarde en in de onderhandelingen veel te behalen valt. Per aankoopdracht berekenen wij een courtage, buiten de deelstukken om, op basis van een percentage over elke duizend euro welke we van de oorspronkelijke vraagprijs af weten te peuteren. Verslagen en ondernemingsplannen schrijven ga ik van uit dat je dit zelf doet. Hierbij kan ik wel aangeven wat er in moet en waar op te letten.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo