Melenberg Makelaardij

  Weerdingerstraat 43, 7815 SC, Emmen

Omschrijving

In deze hectische markt zonder zorgen een huis kopen? Ik help u graag om het perfecte huis te vinden tegen een zo eerlijk mogelijke prijs. Hoe krijg ik een plek in de huidige markt? Hoeveel moet er geboden worden? Wat is een huis echt waard? Heeft het huis gebreken? Vragen waar iedereen tegenaan loopt tijdens het aankoopproces. Met de juiste prijsbepaling en een juridische check zorg ik als scherpe onderhandelaar voor een passende prijs. Ik begrijp dat u het huis wilt, maar niet tegen elke prijs.

Niet alleen ben ik op de hoogte van de Emmense markt, maar ook van de strategieën van anderen. Dit houdt mij scherp en voortvarend. Met een slimme aankoopstrategie zorgen we er samen voor dat het kopen van een huis in omgeving Emmen een stuk zorgelozer is. De zorgen uit handen nemen om uw droomhuis te vinden.
Een droomhuis gezien of een goede indicatie van de waarde van uw eigen huis nodig? Met een NRVT en VastgoedCert certificatie op zak, bepaal ik met plezier de waarde van uw huidige of nieuwe huis.

Meer informatie

  • KvK 81798261

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag:        09:00 – 17:00


Dinsdag:           09:00 – 17:00


Woensdag:      09:00 – 17:00


Donderdag:     09:00 – 17:00


Vrijdag:             09:00 – 17:00


Zaterdag:         Op afspraak


Zondag:              Gesloten

by Mediazo