Aankoopmakelaars Eindhoven

Op zoek naar een woning in Eindhoven?  Deze stad zelf staat ook wel bekend als ‘designhoofdstad’ van Nederland, dankzij het innovatieve karakter en de ontwikkelingen op het gebied van design en technologie. Maar daarnaast biedt Eindhoven ook vele mogelijkheden om te winkelen, lekker te eten en natuurlijk te wonen en werken. 

Wilt u graag wonen in een van de vele wijken van Eindhoven, zoals Strijp, Stratum, Tongelre of het centrum? Schakel dan de hulp in van een van de vele aankoopmakelaars Eindhoven. Een aankoopmakelaar helpt u met het oriënteren op het woningaanbod, en zorgt voor een slimme aankoop- en onderhandelingsstrategie. Zo kunt u uw droomwoning kunt bemachtigen voor de beste prijs! Neem gerust contact op met een of meerdere aankoopmakelaars Eindhoven om te ontdekken wat zij voor u kunnen betekenen.

Sorteren op naam
Aankoopmakelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Aankoopmakelaar Eindhoven

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving? Dan komt een aankoopmakelaar die de regio en markt kent goed van pas. Bij Aankoopmakelaar Eindhoven ontvang je advies en persoonlijke begeleiding bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Zo maak je meer kans om een huis te kopen in Eindhoven, tegen een goede prijs.

EEN HUIS KOPEN IN EINDHOVEN IN 5 STAPPEN

Als aankoopmakelaar begeleid ik je bij elke stap in het kopen van je nieuwe huis in (regio) Eindhoven. Zo vraag ik bij de verkopend makelaar alle relevante stukken op. Denk aan plattegronden, het energielabel, de vragenlijst en lijst van zaken. Ook geef ik advies over de waarde van het huis en een daarbij passend bod en onderhandel ik over de voorwaarden. Een huis kopen in Eindhoven met Aankoopmakelaar Eindhoven verloopt zo:

1. BEZICHTIGING
Heb je een huis op het oog? Samen gaan we naar de bezichtiging. Ik kijk goed met je mee naar o.a. de bouwkundige staat, het onderhouds- en afwerkingsniveau, de ligging en locatie. 

2. WAARDEBEPALING
Nadat we het huis (of appartement) hebben gezien, doe ik een waardebepaling. Je krijgt advies over de marktwaarde (reële waarde) en de hoogte van het bod. Ook bespreken we bijbehorende (ontbindende) voorwaarden. Denk hierbij aan een voorbehoud van financiering of verkoop van je eigen huis en een bouwkundige keuring. 

3. BIEDEN EN ONDERHANDELEN
Spannend, tijd om het bod uit te brengen! Maar geen zorgen, dat doe ik voor je. Ik onderhandel behalve over de koopsom ook over de datum van overdracht en de voorwaarden.

Lees meer +
4.8
Funda 4.7
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Aankoopmakelaardij Van Weele
Eindhoven
 
Aankoopmakelaardij Van Weele

Een huis kies je met je hart maar koop je met je verstand
U wilt graag het huis waar u verliefd op bent geworden maar emoties zijn geen goede raadgever. Ik kan voor u op basis van rationele afwegingen een goede prijs en voorwaarden bedingen. Dat is waarom u een aankoopmakelaar inschakelt. Zodat u straks een huis koopt met een goed gevoel en waarvoor u het juiste heeft betaald.

​En dat is slechts één argument om in zee te gaan met Aankoopmakelaardij Van Weele. Er zijn nog veel meer redenen: zo ben ik op de hoogte van nieuw woningaanbod, vaak nog voordat het op Funda staat. Hierdoor heeft u werkelijk eerste keus en kan ik voor u op zoek gaan naar de woning van uw dromen. Daarnaast ken ik als inwoner van de lichtstad de ins en outs van de stad, de wijken en de dorpen in de nabijheid. En uiteraard verzorg ik de complete administratieve en juridische afhandeling van de koop van uw huis. 

Lees meer +
5
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Alberti Garantiemakelaars
Eindhoven
 
Alberti Garantiemakelaars

Wil je een huis kopen in Eindhoven, Best, Veldhoven of omgeving? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Eindhoven: Alberti Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in de regio maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Alberti Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Eindhoven en omstreken!

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Andre Relou Makelaardij B.V.
Eindhoven
 
Andre Relou Makelaardij B.V.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? U kunt zich bij ons inschrijven als woningzoekende. We houden u vrijblijvend op de hoogte van de huizen die wij in verkoop krijgen.

Actief op zoek

Daarnaast kunt u een aankoopopdracht geven. In dat geval gaan we actief voor u op zoek. We begeleiden u van begin tot eind bij het aankopen van uw droomhuis. Aandachtspunten: wat is de bouwkundige staat van de woning, is de vraagprijs reëel, welk bod brengen we uit en hoe werken we naar een eindbod toe? Wij begeleiden u met onze expertise.  

Stevig onderhandelen

Het woningaanbod is voor vrijwel iedereen gemakkelijk te vinden. Veel particulieren houden alle relevante sites zelf in de gaten. Om de technische staat van een pand te beoordelen en om de reële waarde ervan vast te stellen, is het verstandig om een deskundige in te schakelen. Hij of zij behoedt u voor misstappen en geeft u een afgewogen advies. Nog een meerwaarde van een professional: de makelaar koopt rationeel aan en is niet emotioneel betrokken. Dit maakt stevig onderhandelen makkelijker. Een zakelijke benadering waarvan ú de vruchten plukt!

Tot slot: als er overeenstemming is over de prijs, maken wij de koopovereenkomst op of controleren wij deze voor u. Ook begeleiden wij het traject nadat de koop gesloten is en we verzorgen de eindinspectie voordat u naar de notaris gaat.

Lees meer +
4.6
Funda 4.4
Google Reviews 4.8
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Broekx Eindhoven Makelaar
Eindhoven
 
Broekx Eindhoven Makelaar

Hulp nodig bij het kopen van je (eerste) huis? Schakel vandaag nog je eigen NVM aankoopmakelaar in en kies voor zekerheid! Binnen een straal van 20 kilometer rondom Eindhoven begeleidt een persoonlijke makelaar van Broekx Makelaardij Eindhoven je bij het kopen van jouw droomhuis of -appartement.

Gratis zoekopdracht

Is dat leuke huis of appartement steeds voor je neus verkocht aan een ander? Wij zorgen ervoor dat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuw woningaanbod dat voldoet aan jouw wensen. Voordat een huis op Funda staat ontvang je een e-mail met gedetailleerde informatie over de woning. Ook kun je zelf 24/7 je zoekprofiel aanpassen en favoriete woningen bewaren. Schrijf je vandaag nog in en laat geen huis je nog voorbij gaan. Klik hier om jezelf aan te melden voor deze gratis zoekservice.

Prijsadvies aankoopwoning

Na het bezoek aan de woning bekijk je samen met jouw makelaar de verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt. Daarbij zie je behalve de daadwerkelijke verkoopprijs ook de omschrijving, foto’s, plattegronden, (oorspronkelijke) vraagprijs en hoe lang het heeft geduurd voordat deze woningen werden verkocht. Een goede voorbereiding van jouw aankoopmakelaar is de basis voor latere onderhandelingen. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

Stappenplan aankoopbegeleiding

Natuurlijk doen we meer dan alleen kijken wat de woning waard is. Ben je benieuwd wat wij allemaal doen voor jou als aankoopmakelaar? In het stappenplan vind je alle informatie over onze dienst NVM aankoopbegeleiding. Neem contact met ons kantoor in Eindhoven voor alle info.

Lees meer +
4.7
Funda 4.7
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Debbie Mels Lommers Makelaars
Eindhoven
 
Debbie Mels Lommers Makelaars

Jouw droomhuis bestaat echt. Het staat in een gezellige straat in een stad of dorp. En het team van Debbie Mels Lommers Makelaars kan het voor je vinden. Wij staan als eerste op de stoep en adviseren je van de bezichtiging tot het winnende bod. Met een aankoopmakelaar speel jij een sterk spel en vergroot je jouw aankoopkansen. 

Een aankoopperiode kan heel hectisch zijn. Zeker in deze tijd, waarin woningen snel van eigenaar wisselen, kunnen wij als aankoopmakelaar écht het verschil maken. Wij spelen voor jou het spel, nemen je zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Bovendien is een verkopende partij eerder geneigd om de match te spelen met een potentiele koper die samenwerkt met een aankoopmakelaar. Waarom? Omdat de kans hierbij een stuk kleiner is dat een deal achteraf stukloopt, door bijvoorbeeld het niet verkrijgen van de financiering of reparatiewerk.

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Eindhoven
Eindhoven
 
Hendriks Makelaardij Eindhoven

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendrix en Huybregts Makelaars
Eindhoven
 
Hendrix en Huybregts Makelaars

Aankoopbegeleiding is inmiddels echt een specialisme van ons kantoor geworden. Hiervoor hebben wij speciaal Hugo in het leven geroepen. Waarom zou u kiezen voor aankoopbegeleiding? De verkopende makelaar is er voor de verkoper, hij wordt immers door hem betaald. Er wordt van hem verlangd dat hij de hoogste prijs haalt en de gunstigste voorwaarden voor de verkoper creëert. De aankoopmakelaar is er voor u! Dus wij willen de laagste prijs maken en de meest gunstige voorwaarden voor u realiseren.

Wat doen we dan?
Zowel Steven als Dick van Hendrix & Huybregts zijn experts, echte deskundigen in de woningmarkt. Deskundigen die alleen voor uw belangen als koper opkomen. Voordat u de woning koopt, weet u alles over de omgeving, hoe de prijzen liggen, wie de buren zijn en wat er nog aan het huis moet gebeuren. Wij durven ook te zeggen als u het huis bijvoorbeeld niet moet kopen, juist omdat we alleen willen dat u uiteindelijk blij bent met uw aankoop. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar van Hendrix & Huybregts Makelaars voor u duizenden euro’s, tijd en problemen.

Lees meer +
4.8
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Hypodomus Makelaar Eindhoven
Eindhoven
 
Hypodomus Makelaar Eindhoven

Een huis kopen in Eindhoven is een lastige maar absoluut géén onmogelijke opgave in de huidige krappe woningmarkt. Creëer kansen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. Onze aankoopmakelaars hebben veel kennis van de locale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de Eindhovense regio opgebouwd.

Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar!

  • Een aankoopmakelaar levert je juist geld op
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem
  • Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • Koop geen kat in de zak door kundige expertise
     

Heb je een huis gezien dat je direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan altijd de eerste keer gratis met je mee.

Lees meer +
4.9
Funda 4.5
Google Reviews 4.7
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Eindhoven
 
Hypodomus Makelaars Eindhoven
Lees meer +
  • Aalsterweg 134 B
  • eindhoven@hypodomus.nl
  • 0408200020
Contact    Prijsopgave
iQ Makelaars Eindhoven
Eindhoven
 
iQ Makelaars Eindhoven

Is de zoektocht naar een huis begonnen? iQ Makelaars Eindhoven biedt ondersteuning en staat je bij tijdens het volledige proces van het aankopen van een huis. Wij hebben aanzienlijke kennis en ervaring op de plaatselijke huizenmarkt en dat in combinatie met het aanbieden van maatwerk, zorgt ervoor dat wij uniek zijn als aankoopmakelaar in Eindhoven. Daarnaast sta jij centraal en zijn wij beschikbaar op momenten dat het jou uitkomt.

Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat eerst in kaart wordt gebracht wat het budget is en wat het huidige aanbod is. Aan de hand daarvan wordt gekeken wat jouw mogelijkheden  zijn binnen de lokale huizenmarkt. Wij van iQ Makelaars Eindhoven hebben een breed scala aan koopwoningen. Onze kennis en ervaring kan erg goed van pas komen bij het kopen van jouw droomhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Lees meer +
4.6
Funda 4.5
Google Reviews 5
Facebook 4.5
Feedback Company 4.8
Contact    Prijsopgave
Ligtvoet Makelaardij
Eindhoven
 
Ligtvoet Makelaardij

Een eigen woning is over het algemeen de grootste aanschaf in uw leven. Een bijzondere aankoop dus en bovendien één waarbij er veel geregeld moet worden. Het is dan ook logisch dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet teveel betaalt én dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het is dan wel zo prettig als u in dit traject begeleiding krijgt van een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt. Ligtvoet Makelaardij helpt u daarom graag bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning. Bij ons is dat op verschillende manieren mogelijk. Zo kunnen wij een passende woning voor u zoeken of bijvoorbeeld alleen de aankoop verzorgen (als u zelf al een geschikte woning heeft gevonden).

Maar als u meer zekerheid en minder zorgen wilt hebben dan begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot overdracht. U weet dan zeker dat u altijd het meest actuele en op uw wensen toegesneden woningaanbod het snelst te zien krijgt. Wij weten ’s ochtends vroeg al wat het nieuwe woningaanbod is en wij kunnen daarom onze zoekers als eersten hiervan op de hoogte brengen.

Hierbij wordt u door ons volledig bijgestaan en geadviseerd over o.a. bouwkundige zaken, juridische zaken en financiële mogelijkheden. Dat neemt in deze spannende tijd van het woningzoeken een hoop werk uit handen.

Lees meer +
4.6
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Maas Makelaars
Eindhoven
 
Maas Makelaars

Ben je op zoek naar een nieuwe plek? Zoek je een woning waar je de radio op volume 10 kunt zetten of waar juist veel rust heerst? Wanneer je een nieuw huis wilt kopen, dan draait alles om jou. Wij helpen je als aankoopmakelaar Eindhoven en omstreken, bij het inventariseren en realiseren van jouw woondroom. Heb jij jouw ideale woning al gevonden en mis je deskundig advies? Ook dan staan we voor je klaar. Wist je dat wij ook NWWI gecertificeerde taxaties doen?

Lees meer +
4.8
Funda 4.6
Google Reviews 4.7
Facebook 4.7
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Brabant B.V.
Eindhoven
 
Makelaarskantoor Brabant B.V.

Bent u op zoek naar een woning en kunt u daarbij hulp van een aankoopmakelaar gebruiken? Schakel Brabant bv in en wij nemen uw zorgen graag uit handen. Wij helpen u eventuele risico’s te beperken waarbij u profiteert van de objectieve mening van onze deskundige makelaars.

Bezichtiging

Het pand waarop uw oog is gevallen wordt door onze makelaars gedegen onderzocht. U ontvangt een:

verslag van het vooronderzoek
beoordeling van de woningoverzicht van gerealiseerde verkoopprijzen van vergelijkbare woningen
indien nodig advies over een bouwkundige keuring

Onderhandelen
Net als bij de verkoop van een huis, komt bij aankoop van een woning de ervaring van Brabant bv om de hoek kijken. Wij kennen de regionale huizenmarkt, de regels van het biedproces en we zijn sterk in onderhandelen. We gaan uit van de geschatte waarde van een pand, bespreken met u een biedadvies, bepalen het openingsbod waarna we de verdere onderhandelingen voor u ingaan. Hierbij gaan we altijd snel en effectief te werk.

Afhandeling
Er komt veel kijken bij de afwikkeling van de aankoop van een huis. Brabant bv neemt deze zaken graag van u over en zorgt voor:opleveringsinspectie
controle van de conceptakte van levering
overdracht bij de notaris

Lees meer +
4.6
Funda 4.4
Google Reviews 4.7
Facebook 4.3
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Makelaarskantoor Huibers
Eindhoven
 
Makelaarskantoor Huibers

Je bent er klaar voor, de knoop is doorgehakt, je gaat een (ander) huis kopen. Lekker rondneuzen op Funda of in ons woningaanbod op onze website. En dan ineens zie je hem; liefde op het eerste gezicht! Dit is jouw nieuwe droomhuis!

Hoe nu verder? De aankoop van een huis is waarschijnlijk de grootste investering die je ooit gaat doen en daarbij komt er veel op je af. De kans dat je belangrijke zaken over het hoofd ziet is hierbij wel degelijk aanwezig. Je wilt daarom kunnen vertrouwen op een aankoopmakelaar die zorgt voor dat goede gevoel en samen met jou alle benodigde stappen neemt. Omdat wij het spel dagelijks spelen, kennen we de markt op ons duimpje. Makelaarskantoor HUIBERS kijkt samen met je mee zodat dat paleisje ook echt snel van jou is!  Dat doen we met een objectief en deskundig oog, waarbij eerlijkheid voorop staat.
 

We gaan mee met de bezichtiging om de woning vakkundig te beoordelen;
We adviseren over bouw- en verbouwmogelijkheden;
We kijken of er sprake is van een reële en passende vraagprijs die marktconform is;
Natuurlijk voeren wij de onderhandelingen voor je met de verkopende partij;
We nemen voor het tekenen de koopakte met je door;
We gaan met je mee naar de laatste inspectieronde voordat je gaat tekenen bij de notaris;
Ingewikkelde materie bij de notaris? Ook dan staan we voor je klaar

Lees meer +
4.7
Funda 4.8
Google Reviews 4.6
Facebook 4.5
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
Will Klerkx Makelaardij
Eindhoven
 
Will Klerkx Makelaardij

De woningmarkt van Zuidoost Brabant is onze specialiteit, met aandacht en betrokkenheid staan wij u in het aankooptraject als professioneel partner bij. Bent u op zoek naar een passende woning, dan is Will Klerkx Makelaardij de betrouwbare en vakkundige specialist voor u.
 
Uw eigen aankoop-makelaar. Hoe fijn kan dat zijn! Will Klerkx Makelaardij gaat samen met u op zoek naar de door u gewenste woning, daarin staan uw woonwensen centraal. Uw budget, wensen en eisen zijn voor ons de basis voor een advies op maat. Zowel het netwerk van de NVM als onze eigen plaatselijke marktkennis zorgen voor een steeds actueel inzicht in vraag en aanbod èn de actuele ontwikkelingen op de woningmarkt.
 
Bij een geschikte woning gaan we deze samen met u bezichtigen. Will Klerkx Makelaardij verdiept zich daarnaast uitgebreid in de woning waarover onderhandeld gaat worden. Wij nemen voor u inzage bij het Kadaster, controleren het bestemmingsplan, de juridische- en milieu aspecten, de bouwkundige staat, eventuele verbouwingsplannen en de omgeving van de woning. Vervolgens geven wij u een waardebepaling en adviseren wij u over de aankoopstrategie.
 
Bij de aankooponderhandelingen realiseren wij voor u een zo optimaal mogelijk resultaat en bewijzen wij onze meerwaarde als makelaar voor u, waardoor wij onszelf voor u terugverdienen.
 
Wij bieden u aankoopbegeleiding vanaf de eerste bezichtiging tot en met de overdracht bij de notaris en behartigen daarbij als aankoop-makelaar uw belangen als koper! Hoe fijn kan dat zijn!

Lees meer +
4.5
Funda 4.4
Google Reviews 4.7
Facebook 4.1
Feedback Company
Contact    Prijsopgave
by Mediazo