Ligtvoet Makelaardij

  Sint Gerardusplein 20, 5644 NG, Eindhoven

4.6
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.5
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Een eigen woning is over het algemeen de grootste aanschaf in uw leven. Een bijzondere aankoop dus en bovendien één waarbij er veel geregeld moet worden. Het is dan ook logisch dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw eisen en wensen, u niet teveel betaalt én dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het is dan wel zo prettig als u in dit traject begeleiding krijgt van een deskundige partij met gedetailleerde kennis van de markt. Ligtvoet Makelaardij helpt u daarom graag bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning. Bij ons is dat op verschillende manieren mogelijk. Zo kunnen wij een passende woning voor u zoeken of bijvoorbeeld alleen de aankoop verzorgen (als u zelf al een geschikte woning heeft gevonden).

Maar als u meer zekerheid en minder zorgen wilt hebben dan begeleiden wij u graag tijdens het gehele aankooptraject: van zoekopdracht tot overdracht. U weet dan zeker dat u altijd het meest actuele en op uw wensen toegesneden woningaanbod het snelst te zien krijgt. Wij weten ’s ochtends vroeg al wat het nieuwe woningaanbod is en wij kunnen daarom onze zoekers als eersten hiervan op de hoogte brengen.

Hierbij wordt u door ons volledig bijgestaan en geadviseerd over o.a. bouwkundige zaken, juridische zaken en financiële mogelijkheden. Dat neemt in deze spannende tijd van het woningzoeken een hoop werk uit handen.

Meer informatie

  • KvK 17257883

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 8:45 - 17:30 uur

by Mediazo