Aankoopmakelaars Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een woning in Alphen aan den Rijn? Deze stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland heeft veel te bieden. De verschillende wijken, zoals Steekterpolder, Oudshoorn, Rietveld en Zegersloot bieden een breed woningaanbod voor verschillende doelgroepen. Van appartement tot rijtjeshuis, en van twee-onder-een-kap tot vrijstaande woning. Bovendien zijn er verschillende dorpen in de omgeving, zoals Aarlanderveen en Oudshoorn, waar het fijn wonen is.

Bent u van plan een woning te kopen in Alphen aan de Rijn? Schakel dan een aankoopmakelaar in. De verkopend makelaar komt op voor de belangen van de verkoper, en deze zal dan ook zijn best doen om op een zo hoog mogelijke verkoopprijs uit te komen. Gelukkig zijn er ook  aankoopmakelaars Alphen aan de Rijn, die opkomen voor uw belangen. Deze adviseren u in alle stappen van het aankoopproces: van de zoektocht tot aan onderhandelingen en afrondingen. Bij Aankoopmakelaarsgids.nl vergelijkt u gemakkelijk verschillende aankoopmakelaars Alphen aan de Rijn door verschillende offertes op te vragen, waardoor u kunt kiezen voor een aankoopmakelaar die aansluit bij uw wensen.

Sorteren op naam
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
De Koning makelaars Alphen aan den Rijn

De inzet van een deskundige aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient. Hoe dit werkt? Dat vertellen wij u graag.
 
Uw droomwoning aankopen
De Koning makelaars begeleiden u graag bij de aankoop van uw ideale huis. Op basis van uw woondromen en -wensen gaan wij actief voor u op zoek. We zijn graag uw steun en toeverlaat tijdens het hele aankooptraject van zoektocht tot onderhandeling. Samen zorgen wij ervoor dat u met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden uw nieuwe huis aankoopt. Zo wordt uw woondroom realiteit.

Laat ons u helpen. Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Wekker Wonen Makelaar Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
De Wekker Wonen Makelaar Alphen aan den Rijn

Een huis kopen is een belangrijke, spannende en leuke stap. Soms kan de zoektocht naar een droomwoning een uitdaging zijn door bijvoorbeeld een eigen drukke agenda, door de huidige huizenmarkt of door onvoldoende marktkennis.  Een aankoopmakelaar kan helpen bij de aankoop van een woning om zonder problemen en tegen de beste voorwaarden en prijs op de juiste locatie een droomhuis te vinden.

Wat doet een aankoopmakelaar?

 • Helpt met en adviseert bij het opstellen van een wensen lijst
 • Zoekt actief o.b.v. vastgestelde wensen naar passende woningen
 • Regelt de bezichtigingen
 • Bepaalt de marktwaarde, courantheid (verhandelbaarheid) en bouwkundige staat.
 • Regelt indien raadzaam een bouwkundige keuring.
 • Checkt juridische aspecten, aanwezigheid olietank, Kadaster en bestemmingsplannen
 • Begeleidt en verzorgt het biedings- en onderhandelingsproces, de prijs en overdrachtsdatum en bijzondere clausules
 • Verzorgt de afhandeling: keuze voor een financieel tussenpersoon en de notaris, controle van de opgemaakte koopovereenkomst, bewaken van belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst, begeleiden bij de inspectie en notariële overdracht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij in Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
Deerenberg & Van Leeuwen Makelaardij in Alphen

Bent u van plan een woning te kopen? Uw verhuizing begint bij ons! De aankoopmakelaars van Deerenberg & Van Leeuwen bieden een onafhankelijke, professionele blik op potentiële woningen. Wij doen gedegen onderzoek naar de juridische en bouwkundige aspecten en bieden een scherpe courtage. Met de begeleiding van een aankoopmakelaar van Deerenberg & Van Leeuwen bent u verzekerd van een goede aankoop en voorkomt u onprettige verrassingen achteraf. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Alphen aan den Rijn: Drieman Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Alphen aan den Rijn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Dan ben je voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw bij Drieman Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Alphen aan den Rijn en omstreken!

Huis kopen in Alphen aan den Rijn met een aankoopmakelaar

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede aankoopmakelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Er zijn veel makelaars waar je uit kunt kiezen. Wat maakt de ene makelaar nou beter dan een ander? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Echter geven deze geen garantie op een goed resultaat. Drieman Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar en durft daarom wel garanties te geven. Zo kun je zorgeloos een huis kopen in Alphen aan den Rijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holland West Makelaardij
Alphen aan den Rijn
 
Holland West Makelaardij

De aankoop van een woning is een van de belangrijkste aankopen in uw leven.
Tijdens dit complexe aankoopproces is het prettig om uw eigen deskundige te hebben die uw belangen behartigd.

Als koper heeft u een wettelijke onderzoeksplicht en moet u op veel zaken letten, o.a. bouwkundig, juridisch, etc.
Daarnaast wilt u niet te veel betalen voor uw nieuwe woning.

Als u als koper verliefd wordt op een leuk huis dan wil het nogal eens voorkomen dat de emotionele kant het wint van de rationele kant. Hierdoor betaalt u snel meer dan u in eerste instantie begroot heeft of neemt u veel ongemakken van het nieuwe huis voor lief.

Wij hebben speciaal, ter ondersteuning van kopers, een dienst ontwikkelt zodat wij u optimaal kunnen bijstaand bij de aankoop van uw droomhuis tegen een zeer scherp tarief. U kunt zelf bepalen in welke mate u van onze diensten gebruik maakt

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Houtman en de Vogel Makelaars
Alphen aan den Rijn
 
Houtman en de Vogel Makelaars

PERFECTE AANKOOPBEGELEIDING DOOR DE PROFESSIONALS VAN HOUTMAN & DE VOGEL MAKELAARDIJ.

Op zoek naar uw droomwoning? De makelaars van Houtman & de Vogel makelaardij kunnen u hiermee uitstekend van dienst zijn. Een woning kopen is best lastig in deze tijd. Er is meer vraag dan aanbod en kopers weten vaak niet wat voor een bieding zij moeten uitbrengen. Als dan het huis uiteindelijk toch is aangekocht, komt het regelmatig voor dat blijkt dat er (veel) te veel voor de woning is betaald, dat het huis bouwkundig niet zo goed is als gedacht of dat bijvoorbeeld de buurt niet zo leuk is als werd aangenomen.

Als u uw droomwoning wilt aankopen, kunt u het beste de expertise van Houtman & de Vogel inschakelen. Wij maken een stappenplan; bezichtigen de woning, analyseren de vraagprijs, adviseren u over de bouwkundige staat van de woning en voeren namens u de onderhandelingen. Wij begeleiden u gedurende het gehele traject, vanaf het intakegesprek tot en met de uiteindelijke sleuteloverdracht bij de notaris.

Houtman & de Vogel zorgt er voor dat u uw droomwoning verantwoord koopt voor de best mogelijke prijs en overige condities!

Goed voor u te weten is dat wij werken op basis no cure, no pay. Mocht de aankoop niet doorgaan, bent u ons geen kosten verschuldigd.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Koppes Brokerage B.V.
Alphen aan den Rijn
 
Koppes Brokerage B.V.

Wanneer u wilt verhuizen of voor het eerst een huis koopt, staat alles in het teken van die zoektocht. Uren brengt u door op Funda, om als eerste die ene woning te vinden die voldoet aan al uw wensen. Bent u toch bang dat u achter het net vist, in een krappe markt met zoveel kapers op de kust? Schakel dan de NVM-aankoopmakelaar van Koppes Makelaardij in. Met ons uitgebreide netwerk weten wij vaak als eerste welke huizen op de markt komen. Zodra wij denken dat er een match is, zetten we alles op alles om die kans voor u te verzilveren. Kritisch kijken we met u mee of u een passende en waardebestendige aankoop doet. Ja? Dan zorgen we dat het geregeld wordt, tot in de kleinste details.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij van Brussel
Alphen aan den Rijn
 
Makelaardij van Brussel

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning, kijken en denken wij graag met u mee. Dat begint met luisteren en goed doorvragen. Wat zoekt u? Welke verwachtingen heeft u? Welke woningen heeft u al gezien? Als wij een goed beeld hebben van uw wensen, maken wij een passende selectie en opperen wij ook alternatieven, net zolang totdat u uw droomhuis gevonden heeft. 

De perfecte match

Tegenwoordig kunt u online een goede eerste indruk krijgen van het woningaanbod. Tegelijkertijd ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Zoveel aanbod, zoveel keus… Mogen wij u dan helpen om tot een doordachte beslissing te komen? Wij filteren het aanbod en breiden het tegelijkertijd uit met onze gerichte kennis van de woningmarkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Monique Wolvers Aankoopmakelaar
Alphen aan den Rijn
 
Monique Wolvers Aankoopmakelaar

Het kopen van een huis is voor de meesten onder ons geen alledaagse bezigheid. Het is een grote stap waar heel veel bij komt kijken. Ben je op zoek naar een huis dan heb je mogelijk vragen over welk type woning bij je past en wat een goede locatie zou kunnen zijn. Heb je een huis gevonden dat aan je verwachtingen voldoet dan wil je vast weten of de vraagprijs niet te hoog is, wat de bouwkundige staat van de woning is en of er zaken in het bestemmingsplan staan waardoor je er over een bepaalde tijd niet meer zou willen wonen.Uiteraard zijn er nog veel meer aspecten en evenzoveel vragen waar je bij het kopen van een huis mee te maken krijgt. Op een aantal vragen kan je zelf eenvoudig een antwoord vinden. Op veel vragen echter niet, of niet snel genoeg.
Voor een antwoord op deze vragen en een persoonlijk advies zou je willen beschikken over een onafhankelijke deskundige. Iemand die jou kan adviseren en ondersteunen en behoeden voor het maken van een misstap. Een deskundige die het gehele traject aan jou kant staat en het hoofd koel houdt als het spannend wordt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mooij Huis Makelaardij
Alphen aan den Rijn
 
Mooij Huis Makelaardij

Stel u wilt een woning kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt niet uw belang maar dat van de verkopende partij. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom kan het verstandig zijn een eigen onafhankelijke adviseur in de arm te nemen.

Mooij Huis Makelaardij kan u uitstekend van dienst zijn als u een woning wilt kopen die bij een andere makelaar te koop staat.

Als aankoopmakelaar ondersteun ik u gedurende het hele traject met:
- Wat wenst u?
- Aanbod wat nog op de markt moet komen doorgeven
- Mee naar bezichtigingen om u te wijzen op zaken waar u zelf niet op zou letten
- Eventueel bouwkundige keuring
- Onderhandelingen
- Contractuele afhandeling
- Begeleiding notarieel transport


Bent u verliefd geworden op die ene woning? Dan houd ik u, als makelaar, met beide benen op de grond. Ik voer op een zakelijke en objectieve manier de onderhandelingen zodat u op financieel gebied veel kunt besparen. Kortom, het inschakelen van een aankopend makelaar is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient!

U zoekt uw droomwoning uit en ik neem uw zorgen uit handen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Nivita Makelaars Alphen aan den Rijn
Alphen aan den Rijn
 
Nivita Makelaars Alphen aan den Rijn

Nivita Makelaars is zeer succesvol met aankopen van woningen. Vaak lukt het ons om bij de eerste woning al aan te kopen voor onze klanten. Zelfs bij een biedingsprocedure slagen wij in 95% van de gevallen erin om de droomwoning van onze klanten aan te kopen. Laat je droomhuis daarom niet voorbij gaan en bel ons direct op. Wij ondernemen direct actie.
Wij kopen dagelijks huizen aan voor onze klanten. Hierdoor weten wij precies wat er speelt op de markt en zijn wij een expert hierin. De huizenmarkt is tegenwoordig erg gespannen. Er is veel vraag naar en weinig aanbod in koopwoningen. De hypotheekrente is historisch laag. Dit heeft als gevolg dat er veel belangstelling is en meerdere kopers afkomen op die ene woning, jouw droomwoning! Zeker voor woningen tot 500.000 euro is dit het geval. Wat moet je dan bieden om dit huis te kunnen kopen? Wil jij in een hoger prijssegment vanaf 500.000 euro kopen en vraag jij je af of je kunt onderhandelen over de prijs?
Door onze expertise kunnen wij je precies vertellen wat de actuele marktwaarde is van het huis die jij wilt gaan kopen. Dit doen we aan de hand van een marktanalyse. Wij weten precies voor welke prijs andere vergelijkbare huizen in de omgeving zijn verkocht. Dit zijn dus niet de Funda vraagprijzen maar de daadwerkelijke koopprijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SUZAN vastgoed
Alphen Aan Den Rijn
 
SUZAN vastgoed

Wil je dat de aankoop van jouw droomhuis een feestje is zonder zorgen? SUZAN aankoopmakelaar


Een woning kopen doe je niet iedere dag. Een flinke klus waarbij veel dingen komen kijken, maar wel een ontzettend leuke stap. SUZAN kan je hier als aankoopmakelaar in ondersteunen. SUZAN helpt dagelijks mensen bij het kopen van een huis en adviseert je graag. Hiermee bespaar je tijd en heb je een ontspannen aankoop van jouw droomwoning. Ook als je hiernaast nog je eigen woning moet verkopen kun je bij SUZAN terecht. 

Misschien weet je al exact welke woning je wilt aankopen of moet je zelfs nog uitzoeken in welke wijk je wilt wonen? In alle gevallen kan SUZAN je als aankoopmakelaar verder helpen. Qua wensen en behoeften is alles mogelijk!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woon4you Aankoopmakelaars
Alphen aan den Rijn
 
Woon4you Aankoopmakelaars

Kopen zonder zorgen, precies weten wat je te wachten staat en verzekerd zijn van de beste prijs.
Inspelen op de markt en kopen zonder zorgen. Als professionele aankoopmakelaar zetten wij alle feiten voor jou op een rij in het aankoopproces, en gaan we voor maximale zekerheid tegen de laagste prijs. Grote kans dat jouw droomwoning met onze realistische aanpak en hands on mentaliteit sneller werkelijkheid wordt.

Woon4You is een gespecialiseerde aankoopmakelaar en een onmisbare partner bij het kopen van een woning. Wij geven jou als potentiële koper bijvoorbeeld een reëel beeld van de marktwaarde, adviseren je over de bouwkundige staat en we brengen jouw bod op professionele wijze over aan de verkoper. Dit vergroot meteen jouw aankoopkans! 

Veel mensen realiseren zich niet dat de verkopende partij een professional aan zijn zijde heeft staan, die uitsluitend de belangen van de verkoper behartigt. Waarom jij als koper dan niet? Bovendien is Woon4You een geregistreerd NVM-makelaar: een garantie voor adequate marktkennis en deskundigheid. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek. Ook als je zelf al een woning gevonden hebt kun je ons inschakelen voor de aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woondroom Alphen makelaardij
Alphen aan den Rijn
 
Woondroom Alphen makelaardij

Overweegt u een huis te kopen in Alphen aan den Rijn? Dan bent u waarschijnlijk het internet aan het afspeuren om het woningaanbod te bekijken. Lekker op Funda mooie woningen bekijken tot u de perfecte woning gevonden heeft. Maar de stap van woningen zoeken op internet naar daadwerkelijk overgaan tot kopen doe je niet zomaar! U doet er goed aan een makelaar in de hand te nemen, die u tijdens het proces begeleidt en adviseert.

Woondroom Alphen biedt volledige aankoopbegeleiding bij uw woonwens. Dat betekent dat we actief en snel meedenken bij vragen als:

 • hoe pak ik het bieden aan?
 • hoe lang staat dit huis al te koop?
 • wat is de juiste prijs, ook in verhouding met prijzen in de omgeving?
 • zijn er geplande veranderingen in de directe omgeving van deze woning?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo