Woon4you Aankoopmakelaars

  Thorbeckestraat 1D, 2406 CM, Alphen aan den Rijn

Omschrijving

Kopen zonder zorgen, precies weten wat je te wachten staat en verzekerd zijn van de beste prijs.
Inspelen op de markt en kopen zonder zorgen. Als professionele aankoopmakelaar zetten wij alle feiten voor jou op een rij in het aankoopproces, en gaan we voor maximale zekerheid tegen de laagste prijs. Grote kans dat jouw droomwoning met onze realistische aanpak en hands on mentaliteit sneller werkelijkheid wordt.

Woon4You is een gespecialiseerde aankoopmakelaar en een onmisbare partner bij het kopen van een woning. Wij geven jou als potentiële koper bijvoorbeeld een reëel beeld van de marktwaarde, adviseren je over de bouwkundige staat en we brengen jouw bod op professionele wijze over aan de verkoper. Dit vergroot meteen jouw aankoopkans! 

Veel mensen realiseren zich niet dat de verkopende partij een professional aan zijn zijde heeft staan, die uitsluitend de belangen van de verkoper behartigt. Waarom jij als koper dan niet? Bovendien is Woon4You een geregistreerd NVM-makelaar: een garantie voor adequate marktkennis en deskundigheid. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend intake-gesprek. Ook als je zelf al een woning gevonden hebt kun je ons inschakelen voor de aankoop.

Meer informatie

  • KvK 65708490

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 18:00 uur

by Mediazo