Aankoopmakelaars Almere

Almere is een groene en jonge stad, centraal gelegen in het land. Het is bovendien de hoofdstad van de provincie Flevoland, met meer dan 220.000 inwoners. Almere is een fijne plek om te wonen, mede dankzij de vele winkels en de ligging aan het water. De stad zelf kent maar liefst negen stadsstranden! Daarnaast zijn er vele leuke woonwijken met een verrassend divers woningaanbod, zoals de Stripheldenbuurt, De Velden, Sieradenbuurt, Noorderplassen, De Gouden, Overgooi, De Meente, en Almere Duin.

Op zoek naar een woning in Almere? Laat u adviseren door één van de vele aankoopmakelaars Almere. Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft veel voordelen. Dankzij kennis en ervaring weet deze als geen ander hoe u uw droomwoning kunt vinden en bemachtigen voor de beste prijs. Ook wanneer u uw droomhuis al gevonden heeft, kan een aankoopmakelaar adviseren over de onderhandelingsstrategie en het hele vervolgproces. Neem direct contact met de aankoopmakelaars Almere voor een kennismaking of een offerte!

Sorteren op naam
Alex van Keulen Makelaars BV
Almere
 
Alex van Keulen Makelaars BV

In deze overspannen woningmarkt maakt onze aankoopservice het verschil! Wij hebben unieke automatiseringsprocessen ontwikkeld, waaronder Woondossier, waardoor wij ver voorop lopen binnen onze branche. Bij interesse gaan wij direct voor u aan de slag waardoor er meer kans is op succes! Niet voor niets zijn wij de specialist in het programma " Kopen zonder Kijken".

Onze aankoopmakelaar staat altijd aan uw kant en handelt alleen in uw belang.

Wij begeleiden het gehele traject: van bezichtiging tot aan de notaris!

WOONOMGEVING COMPLEET IN KAART
De makelaar heeft alle systemen in huis om voor u alle informatie boven tafel te halen die van belang kan zijn bij de aankoop van uw woning. Ons uniek systeem maakt het mogelijk om voor u een compleet woondossier op te stellen gevuld met alle informatie die beschikbaar is in de openbare bronnen en databases. Aan de hand van deze gegevens vertellen wij u alles over de woning, straat, wijk en stad.
Denk aan het aantal woningen, de meest recente transacties , de verhouding tussen ‘huur’ en ‘koop’, het gemiddelde inkomen, de gezinssamenstelling en de gemiddelde woningwaarde. Maar ook: wat is de historie van het huis? Met welke bestemmingsplannen heb ik straks te maken? En welke bestemmingsplanwijzigingen lopen er?

Samen met de makelaar bezoekt u de woning. De makelaar stelt de waarde van de aan te kopen woning vast en bepaalt samen met u de aankoopstrategie, waarbij de makelaar u voortdurend op de hoogte houdt en gaat voor de laagst mogelijke aankoopprijs.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De 4 Linden
Almere
 
De 4 Linden

Wilt u een huis kopen in Almere of Lelystad? Of bent u op zoek naar een koopwoning in Flevoland? De aankoopmakelaars van De 4 Linden helpen u graag. Tijdens een vrijblijvend oriëntatiegesprek brengen we samen met u in kaart wat de exacte woonwensen zijn. Vervolgens gaan onze ervaren aankoopmakelaars voor u aan de slag om de woning van uw dromen te vinden. Omdat onze makelaars Almere en Lelystad kennen als hun broekzak, gaat dit sneller dan u denkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Almere
Almere
 
De Huizenbemiddelaar Almere

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel huizen verkocht. Het kan dan ook lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Bepaal daarom van tevoren goed je wensen en schakel een aankoopmakelaar in, zodat je gericht op zoek kunt gaan, online of in de omgeving zelf waar je wilt gaan wonen. Droomhuis gevonden? Schakel dan een aankoopmakelaar in.

Een woning kopen doe je zo

 • Neem een professional mee; ideaal is een lokale makelaar van De Huizenbemiddelaar.
 • Voelt de woning goed? De makelaar kijkt of er geen bijzonderheden zijn en geeft een inschatting van de reële marktwaarde.
 • De makelaar brengt in samenspraak met jou een bod uit op de woning.
 • Is je bod aangenomen? Dan controleert je makelaar de concept koopovereenkomst.
 • De notaris zet de woning op jouw naam tijdens de overdracht.

Tip: scherp onderhandelen kan je vaak vele euro’s schelen.
Wil je een huis kopen zonder makelaar, dan ben je overgeleverd aan de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen; onderhandelen is namelijk een vak apart. Als koper kijk je vaak door een ‘roze bril’, een aankoopmakelaar speelt op de situatie in door juist wat harder of flexibeler de onderhandelingen in te steken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Van De Steege Almere
Almere
 
ERA Van De Steege Almere

Een eigen deskundige aankoopmakelaar komt op voor de belangen van jou als koper en zal er daarnaast voor zorgen dat jij weet wat je koopt. Verder zal een aankoopmakelaar je informeren over de waarde van het huis. In de aankoopbegeleiding zal de aankoopmakelaar voor jou de (prijs-)onderhandelingen doen en jou tijdens het gehele proces ontzorgen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevo Makelaars BV
Almere
 
Flevo Makelaars BV

U zoekt een woning in de stad of regio. Of u heeft een woning op het oog, maar weet niet of de vraagprijs, technische staat en andere zaken op orde zijn. Goed dat u bij Flevo Makelaars aanklopt.

Hoe werkt dat, een huis kopen?
Een huis kopen in negen stappen

1. Het eerste gesprek
U vraagt Flevo Makelaars om ondersteuning voor de aankoop van een woning. Onze Flevo Makelaar hoort uw ideeën en vraagt door om een goed beeld van uw wens te krijgen.

2. Opdracht

U bent overtuigd van onze meerwaarde. Wij ondertekenen een Opdracht tot Dienstverlening met uw én onze rechten en plichten duidelijk verwoord. Gefeliciteerd: u heeft uw personal makelaar!

3. Zoektocht

Onze, sorry, úw Flevo Makelaar gaat op zoek. Hij zet alle contacten, websites, social media en andere kanalen in om huizen te vinden die aan uw wensen voldoen.

4. Is dit iets voor u?

Uw Flevo Makelaar vindt woningen die aan u wensen en eisen voldoen. Maar passen ze ook in het financiële plaatje? Wij nemen alle opties door.

5. Bezichtiging

U bent geïnteresseerd in een woning. Uw Flevo Makelaar gaat met u mee om het pand te bekijken. Hij zoekt naar technische gebreken en bepaalt de staat van onderhoud, uitbreidingsmogelijkheden, energie- en milieuaspecten.

6. Bieden

U heeft uw keuze gemaakt: deze woning moet het worden. Uw Flevo Makelaar voert de onderhandelingen. In goed overleg met u bepaalt hij een eerste bod. Elke tegenbod bespreekt hij met u om samen de volgende zet te bepalen.

7. Gekocht!

Gefeliciteerd: u bent de eigenaar van de woning van uw dromen! Uw Flevo Makelaar neemt het contract goed door en bespreekt eventuele onvolkomenheden met u.

8. Hypotheek

Heeft u al een hypotheek? Of heeft u behoefte aan nieuwe financiering? Uw Flevo Makelaar brengt u graag in contact met onze hypotheekadviseur, waarvan wij weten dat ook hij maar één belang kent: úw belang!

9. Contractondertekening

Uw Flevo Makelaar laat de koopovereenkomst van uw woning niet los voordat alles tot in de puntjes is geregeld. Als u wilt, gaat hij met u mee naar de notaris voor de overdracht. Niet dat het nodig is hoor, maar wellicht vindt u dat prettig. En daar gaat het hem en alle Flevo Makelaars om!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hoekstra & van Eck Almere
Almere
 
Hoekstra & van Eck Almere

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Ilona Wolthuis
Almere
 
Ilona Wolthuis

U bent opzoek naar een aankoopmakelaar in de regio Almere. Nu is de vraag: wat kan een aankoopmakelaar voor u betekenen? Misschien zelfs belangrijker is de vraag: wat verwacht u van uw aankoopmakelaar? 
Een huis kopen is geen makkelijk proces, vooral niet in deze tijd. Er is weinig aanbod en er zijn veel kopers.

Uw wensen voorop

Een huis of een thuis. Deze twee gaan hand in hand, maar uw wensen maken een huis tot uw toekomstige thuis. Ik help u hier graag mee. Van een huis een thuis maken, doet u door trouw te blijven aan uw wensen, het juiste huis geeft u het juiste gevoel.  

Aankoopbegeleiding

Ondersteuning is van belang in dit mooie proces, daar ben ik voor. Ik zal u begeleiden tijdens bezichtigingen; het stellen van de juiste vragen, hoe zit het met de oplevering, hoe zit het met de lijst van roerende zaken, zijn er nog gebreken bekend, het onderzoeken van de erfdienstbaarheden en u helpen met het maken van afwegingen. Eerlijkheid en transparantie staan hierbij centraal, ik zal u op de plus en minpunten van de woning wijzen en natuurlijk de belangrijkste vraag: wat is een reëele prijs voor de woning. Ik ben op de hoogte van de ontwikkelingen in de buurt, verkopen die hebben plaatsgevonden en mijn jarenlange ervaring als erkend makelaar/taxateur. 

Ik ga namens u de onderhandelingen voeren met de verkopende makelaar. Hierbij neem ik de beste voorwaarden op die in uw belang zijn zoals: een financieringsvoorbehoud voor de hypotheek, een voorbehoud voor een bouwtechnische keuring, verkoop eigen woning etc..

Ik draag zorg voor het controleren van de koopovereenkomst, ga samen met u de koopovereenkomst doornemen voor het tekenen, de afhandeling met de notaris en het inplannen van de eindinspectie op de dag van de oplevering. 

Kortom: Tijdens het hele proces, van de aankoop tot aan het moment dat u de sleutels ontvangt ben ik er graag voor u.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
IMMO - Arie van der Lee
Almere
 
IMMO - Arie van der Lee

IMMO Arie van der Lee is al sinds 1995 een gevestigde makelaar in Flevoland. Wij kunnen u goed begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning. Service en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 
Waarom IMMO Arie van der Lee?
 
Gespecialiseerd in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen in Flevoland
25 jaar ervaring
Professionele aan- en verkoopbegeleiding
Persoonlijke contact
Ontzorgen van de aankoop van bezichtigingen, bieden tot overdracht
Verhuisdozenservice
Gratis verhuisbus
Ingeschreven bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM U.A.
 
Wat moet u weten voordat u een huis gaat kopen?
 
Er zijn enkele dingen die erg belangrijk zijn wanneer u een huis wilt gaan kopen: inzicht in uw hypotheek-mogelijkheden en eventuele aflossingen, op welke voorwaarden u een huis kunt kopen. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
inter Immo
Almere
 
inter Immo

Wilt u een huis kopen met behulp van een échte expert die u begeleidt van A tot Z? Wij vinden met onze ruime ervaring van 25+ jaar uw droomwoning via ons enorme netwerk én helpen wij uw met uw hypotheekaanvraag. U heeft als eerste toegang tot woningen die (nog) niet op de markt zijn. Daarnaast zijn uw bouwtechnische, financiële en juridische vraagstukken in goede handen met onze expertise. U komt nooit voor financiële verrassingen te staan! No cure no pay.

 • Uw droomhuis binnen no time
  Met een breed netwerk, 25 jaar ervaring én onze samenwerkingen vinden wij écht uw pareltje

 

 • De beste deal voor uw koophuis
  De beste koopprijs, gespecialiseerd in onderhandelingen: nooit onnodig veel overbieden! 
   
 • Begeleiding van A tot Z
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden Almere
Almere
 
Makelaardij Van der Linden Almere

Elke dag kijken naar het nieuwste woningaanbod op Funda en steeds mis je net de boot. Of je ziet een verhuiswagen voor de deur van je droomhuis en je hebt het niet eens op Funda zien staan. Herkenbaar? Aankoopmakelaar vindt je huis in krimpend woningaanbod
Het aantal woningen dat te koop staat is het afgelopen jaar in de zogenaamde krappe regio's met meer dan 40% afgenomen en dat maakt het vinden van een geschikte woning een hele uitdaging. En niet alleen voor jou als woningzoeker. Ook als aankoopmakelaar moeten we er bovenop zitten. Maar met het juiste netwerk, kennis van de huizenmarkt, professionele en gedreven aankoopmakelaars, vinden we dat droomhuis zeker. We zorgen dat we er gelijk bij zijn en zetten ons netwerk optimaal in.

Aankoopmakelaar kiest uitgekiende onderhandelingstrategie 
Niet alleen bij het vinden van het huis, maar ook bij de bezichtigingen mag je op ons rekenen. Onderhandelen doen we volgens een uitgekiende strategie, waarbij we de juiste balans vinden tussen een reële prijs en het niet laten schieten van jouw droomhuis. Ook in het juridische traject, mag je op onze expertise rekenen.

Daarom een afspraak maken met onze aankoopmakelaars:

 • Een groot netwerk
 • Als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod
 • Strategische onderhandelingen
 • Goede afstemming aan- en verkoop
 • Onze aankoopmakelaars zijn aangesloten bij de NVM
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Smink Taxatie en Makelaardij
Almere
 
Smink Taxatie en Makelaardij

In deze hectische tijd is het echt een uitdaging om je droomhuis te vinden. Probeer er maar eens tussen te komen bij een bezichtiging. Als je dat al lukt en je hebt interesse in het huis moet je al vrij vlot een bieding uitbrengen. Nu is de vraag, wat ga je bieden? Je wilt niet te weinig bieden, want je wilt het huis echt heel graag, maar aan de andere kant wil je ook niet te veel betalen. Een aankoopmakelaar helpt je hierbij.

 

Daniëlle van Smink Taxatie en Makelaardij in Almere is de aangewezen persoon om jou bij te staan tijdens dit spannende en emotionele proces. Daniëlle heeft de ervaring en kennis om jou te helpen jouw droomwoning te vinden. Ze is jouw rustpunt in deze hectische markt en weet goed het overzicht te houden.

 

Bij Smink Taxatie en Makelaardij zijn we dagelijks bezig met het aankopen, verkopen en taxeren van woningen in Almere. Wij weten goed waar je op moet letten. Maak gebruik van onze kennis en laat je bijstaan door Smink Taxatie en Makelaardij!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Spijker Real Estate Almere
Almere
 
Spijker Real Estate Almere

Aankoopbegeleiding door onze aankoopmakelaar, Spijker uw NVM makelaar in Almere
Spijker Makelaardij kan u vakkundig begeleiden bij de aankoop van uw woning in Almere. Wij voeren voor u de prijsonderhandelingen, kijken en denken met u mee zodat u weet dat alles echt optimaal verloopt. Wij bieden u verschillende diensten aan waarbij de gerichte aankoopbegeleiding van uw huis het populairst is en de full service variant u de meeste zekerheid biedt. Het inschakelen van een goede, ervaren aankoopmakelaar verdient zichzelf makkelijk terug.
Full service aankoopbegeleiding
Wij inventariseren uw woonwensen en mogelijkheden. Samen met u stellen we een woningprofiel op en selecteren we samen de te bezichtigen woningen. Wij denken helemaal met u mee en de aankoopmakelaar gebruikt zijn expertise om de aankoop van het huis een succes te laten zijn. Lees meer over onze full service aankoopbegeleiding van uw huis.
Gerichte aankoopbegeleiding
U weet al precies waar in Almere u wel en niet wilt gaan wonen. U vindt het prettiger om de door u zelf geselecteerde woningen eerst zonder uw makelaar te bezichtigen. U schakelt een van onze aankoopmakelaars vervolgens in voor de prijsbepaling van het huis, de onderhandeling en de gehele verdere begeleiding. Lees meer over onze gerichte aankoopbegeleiding van uw woning.
Hypotheek op maat
Wij bemiddelen niet zelf bij het verstrekken van hypotheken. Wij zullen u doorverwijzen naar een erkend hypotheekadviseur waar wij al jarenlang zeer goede berichten van ontvangen. Uw belang staat voorop en de communicatie verloopt optimaal.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Staat makelaars
Almere
 
Staat makelaars

Met een aankoopmakelaar van Staat Makelaars staat u sterker als koper. Daarnaast biedt een aankoopmakelaar in Almere, Lelystad of Amsterdam vertrouwen bij de verkoper(s) en de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar kent de woningmarkt, collega makelaars en de waarde van het object. 

U of wij zien een woning
Staat Makelaars maakt een afspraak met de desbetreffende verkoopmakelaar om samen met u te gaan kijken bij de woning. Vooraf maken wij een analyse van de woning, omgeving en eerdere verkochte objecten in de buurt. Hiermee schetsen wij een goed beeld van de prijsontwikkelingen en gebeurtenissen.
Bezichtiging
Wij gaan graag met u mee tijdens een bezichtiging. Op de achtergrond bekijken wij de woning grondig en noteren verbeterpunten en mogelijkheden. Indien wij vragen hebben tijdens de bezichtiging stellen wij die direct aan de verkoopmakelaar. Na de bezichtiging bespreken wij de woning en eventuele verdere stappen samen met u.
Onderhandelingen
Een geschikte woning gevonden? U staat er niet alleen voor! In overleg met u voeren wij graag de onderhandelingen. Tevens controleren wij de koopcontracten en wijzen wij u op de mogelijkheden van ontbindende voorwaarden. Gedurende het gehele traject en ook na het tekenen bij de notaris kunt u bij ons terecht voor advies en hulp.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
SuperAankoopMakelaar Almere
Almere
 
SuperAankoopMakelaar Almere

Full-service SuperAankoopMakelaar voor de Metropool-regio Almere – Amsterdam – Haarlem

Ik kan je in een groter gebied dan EEN specifieke plaats helpen met de aankoop aangezien ik altijd in Almere heb gemakeld, in Amsterdam heb gewoond en al jaren in Haarlem woon.

Waarom een SuperAankoopMakelaar?
Werd ik vroeger ingeschakeld om de beste deal te maken (lees: zo laag mogelijke koopsom), nu is de missie vaak: hoe word ik in hemelsnaam koper in deze markt? Je wilt niet teveel betalen, maar je moet ook niet te weinig betalen voor je droomhuis……

Ik adviseer je bij het volledige aankooptraject van je nieuwe woning en je kunt altijd gebruik maken van mijn omvangrijke netwerk van de beste dienstverlenende bedrijven die we nodig zullen hebben in het gehele traject (hypotheekadviseurs, bouwkundigen, architecten, aannemers, notarissen, verhuisbedrijven etc). Ik kan je hierin adviseren, bijstaan en zoveel mogelijk ontzorgen…….

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Dort Almere
Almere
 
Van Dort Almere

Een huis kopen voor jezelf is in deze tijd een heuse uitdaging. Het is al bijzonder als je een bezichtiging gegund krijgt, laat staan de woning zelf. Als je wil weten wat wij voor je kunnen betekenen, bekijk dan eens onze expertise als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar

EERSTE HUIS KOPEN
Je eerste huis kopen is een spannende tijd. Er komt veel nieuwe informatie op je af en het is belangrijk je goed in te lezen op alle mogelijkheden rondom financiering, regio, de buurten waarin je gaat zoeken en het koopproces. Van Dort Makelaardij helpt je hierbij. Neem contact met ons op dan nemen we spoedig contact met je op.

TWEEDE HUIS KOPEN
Steeds meer mensen kopen een tweede huis. Investeren in een tweede huis is een slimme keuze als je extra inkomsten wilt.Investeren in een tweede huis kan op twee manieren. Als eerst kun je een tweede woning kopen om deze te verhuren. Hierbij komen wel een aantal regels kijken. Daarom is het verstandig om eerst deze regels door te nemen. Ten tweede kun je jouw tweede huis kopen om vastgoed in handen te hebben. De huizenprijzen stijgen nog steeds. Het tweede huis kun je uiteindelijk weer doorverkopen, wat waarschijnlijk een groot financieel voordeel oplevert. Van Dort Makelaardij help je bij de aankoop van een tweede woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Westrhenen Makelaardij
Almere
 
Van Westrhenen Makelaardij

Een woning kopen vraagt kennis, ervaring en snel handelen. Met ons gedreven, oprechte en enthousiaste team aan uw kant weet je dat je goed geïnformeerde keuzes maakt. Wij gaan voor concreet resultaat met aandacht voor de individuele wensen en situatie van onze kopers. Kom bij ons langs om kennis te maken met onze service en onze collega’s.

Gezien worden in een overspannen huizenmarkt

De huizenmarkt is overspannen en Almere en Lelystad is een populaire stad om een woning te kopen. Als koper heb je veel concurrentie. Hoe zorgt je dat de verkopend makelaar jou als een serieuze kandidaat ziet? Een aankoopmakelaar kan je daarbij helpen. Een aankoopmakelaar heeft vaak een ingang die jij niet hebt. Wij hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd in Almere en Lelystad. Andere makelaars weten dat ze te maken hebben met een zorgvuldige, professionele partij. Dit zorgt ervoor dat jij als een goede partij wordt gezien om mee in zee te gaan.

Niet teveel betalen voor een huis dat het niet waard is
In Almere en Lelystad is een trend ontstaan van overbieden. Woningen worden regelmatig boven de vraagprijs verkocht. Daarnaast heb jij als koper slechts kort de tijd om te beslissen: je staat met veel mensen bij een open huis, een tweede bezichtiging is er niet bij en binnen een paar dagen moet je een eindbod indienen. Er is weinig tijd om te bedenken wat een realistisch bod is. Wij kennen de markt in Almere en Lelystad als geen ander en kijken samen met jou naar wat de woning waard is

Lees meer +
 • Randstad 22147
 • info@vanwestrhenen.nl
 • 036- 53 83 200
 • https://www.vanwestrhenen.nl/
Contact    Prijsopgave
Vesta
Almere
 
Vesta

Almere is een prachtige stad en er zijn voldoende prachtige plekken waar u met plezier zult wonen. Als dé aankoopmakelaar Almere kent Vesta Makelaars de stad Almere als geen ander. Wij zijn natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te bieden bij het zoeken van de juiste woning. Wonen in Almere kan op veel manieren: dus of u nu op zoek bent naar een starterswoning, tussenwoning, hoekwoning met of zonder garage, 2-onder-1 kap woning of een vrijstaande woning in Almere, klik hier voor het complete en actuele woningaanbod en u bent meteen verkocht!

Als aankoopmakelaar zijn wij natuurlijk graag bereid persoonlijke begeleiding te geven bij het zoeken van de juiste woning in Almere of te helpen wanneer u niet in de gelegenheid bent om regelmatig de website te bezoeken. Als aankoopmakelaar biedt Vesta Makelaars de keuze uit twee pakketten welke hieronder zijn weergegeven.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Almere
Almere
 
Woonaccent Almere

Als aankoopmakelaar in Almere is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Wie op dit moment een woning zoekt in Almere weet; er is weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo net die ene kans te grijpen.

Wij helpen onze aankoopklanten met het zoeken naar een nieuwe woning door gebruik te maken van Copaan. Met dit slimme zoeksysteem bieden wij jou de mogelijkheid om beter, sneller en leuker het huis van je dromen te vinden. Bovendien helpen we jou bij het maken van keuzes. Dit doen we door samen met jou prioriteit aan te brengen in je wensen en eisen. Zijn bijvoorbeeld 4 slaapkamers nu echt doorslaggevend of kan een huis met 3 slaapkamers ook, als dit huis in jouw ideale woonwijk staat?

Met andere woorden: Wat zijn belangrijke ‘showstoppers’ en wat is ‘nice-to-have’? Met onze realiteitscheck zie je welke slagingskans jouw zoektocht heeft en deze zorgt ervoor dat we kunnen bijsturen waar nodig. Zo vinden we samen jouw nieuwe woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Yourstyle Vastgoed B.V.
Almere
 
Yourstyle Vastgoed B.V.

Woning kopen? Leuk! En ook moeilijk in deze tijden. Het aanbod is lager dan de hoge vraag. De krapte op de woningmarkt zorgt voor hoge biedingen, stress en veel teleurstelling. Wij willen dat voorkomen. Als jouw aankoopmakelaar zorgen wij met onze expertise en daadkracht dat jij méér slagkracht hebt om jouw (droom)woning te kopen. We trekken alle registers open en staan te trappelen om je te helpen.

Het is onze missie om een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomstdromen van onze klanten. Dat doen wij door hen verder te helpen op de huizenmarkt. Met onze persoonlijke aandacht, expertise, daadkracht en vleugje humor willen wij jou helpen met kopen van jouw (droom)woning!

Het is voor ons heel belangrijk om al jouw wensen goed in kaart te brengen, zodat wij gericht voor jou kunnen zoeken.

Wij willen samen met jou hét huis vinden dat voldoet aan al jouw wensen. Daarom drinken we graag eerst een kop koffie met je om elkaar beter te leren kennen en bespreken we ons stappenplan en samenwerking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo