Spijker Real Estate Almere

  Marktmeesterstraat 45, 1315 GA, Almere

Omschrijving

Aankoopbegeleiding door onze aankoopmakelaar, Spijker uw NVM makelaar in Almere
Spijker Makelaardij kan u vakkundig begeleiden bij de aankoop van uw woning in Almere. Wij voeren voor u de prijsonderhandelingen, kijken en denken met u mee zodat u weet dat alles echt optimaal verloopt. Wij bieden u verschillende diensten aan waarbij de gerichte aankoopbegeleiding van uw huis het populairst is en de full service variant u de meeste zekerheid biedt. Het inschakelen van een goede, ervaren aankoopmakelaar verdient zichzelf makkelijk terug.
Full service aankoopbegeleiding
Wij inventariseren uw woonwensen en mogelijkheden. Samen met u stellen we een woningprofiel op en selecteren we samen de te bezichtigen woningen. Wij denken helemaal met u mee en de aankoopmakelaar gebruikt zijn expertise om de aankoop van het huis een succes te laten zijn. Lees meer over onze full service aankoopbegeleiding van uw huis.
Gerichte aankoopbegeleiding
U weet al precies waar in Almere u wel en niet wilt gaan wonen. U vindt het prettiger om de door u zelf geselecteerde woningen eerst zonder uw makelaar te bezichtigen. U schakelt een van onze aankoopmakelaars vervolgens in voor de prijsbepaling van het huis, de onderhandeling en de gehele verdere begeleiding. Lees meer over onze gerichte aankoopbegeleiding van uw woning.
Hypotheek op maat
Wij bemiddelen niet zelf bij het verstrekken van hypotheken. Wij zullen u doorverwijzen naar een erkend hypotheekadviseur waar wij al jarenlang zeer goede berichten van ontvangen. Uw belang staat voorop en de communicatie verloopt optimaal.

Wij hopen voor nu en in de toekomst een goede relatie met u op te bouwen en wij zijn er trots opdat een flink aantal van onze klanten al meerdere malen een beroep op ons heeft gedaan! 

Meer informatie

  • KvK 39073252
  • BTW nummer NL8093.20.666.B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 uur - 16:30 uur

by Mediazo