Aankoopmakelaars Zoetermeer

Bent u van plan een woning aan te kopen in Zoetermeer? Een huis kopen doet u het beste samen met een ervaren aankoopmakelaar Zoetermeer. Bij Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van professionele, gecertificeerde makelaars. Deze makelaars hebben veel kennis van de woningmarkt, en weten daarom altijd de juiste aankoopstrategie te bepalen. Zo staat u er tijdens de aankoop van uw woning niet alleen voor!

Zoetermeer is een stad in de provincie Zuid-Holland. De stad staat bekend om zijn groene karakter dankzij de vele parken en natuurgebieden, zoals het Balijbos, het Bentwoud, het Burgemeester Hoekstrapark en het Westerpark. Daarnaast heeft Zoetermeer verschillende woonwijken, elk met een uniek karakter: van De Leyens en Buytenwegh tot aan Rokkeveen en Driemanspolder. Waar u ook wilt wonen, met een van de aankoopmakelaars Zoetermeer aan uw zijde ervaart u een zorgeloos aankoopproces.

Sorteren op naam
Holland Huis Financiele Diensten
Zoetermeer
 
Holland Huis Financiele Diensten

Holland Huis Makelaars is al sinds 1980 actief op de woningmarkt in Zoetermeer en omstreken en vanaf het begin gevestigd in de wijk Seghwaert.
Vanuit ons kantoor aan de Parkdreef zijn wij een makelaarskantoor dat zich richt op de bemiddeling bij verkoop, aankoop en taxaties van woningen.
Ons kleine, dynamische team kenmerkt zich door ervaring, deskundigheid en de korte, directe lijnen waardoor u als klant (vrijwel) direct de juiste persoon te spreken krijgt; veel schijven kennen wij niet.
Naast veel persoonlijke aandacht, maken wij ook gebruik van alle moderne communicatiemiddelen. Hierdoor werken wij duidelijk, overzichtelijk en snel.
Holland Huis Makelaars is lid van de NVM, de grootste branche-organisatie voor makelaars die hoge eisen stelt aan de kwaliteit, kennis en ethiek van haar leden. Verplichte permanente educatie houdt in uw belang onze makelaars scherp op bouwkundig, juridisch en ethisch vlak.
Benieuwd naar onze beoordelingen?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schieland Borsboom NVM Makelaars regio Zoetermeer
Zoetermeer
 
Schieland Borsboom NVM Makelaars regio Zoetermeer

Zoetermeer is waar ons avontuur in 1980 begon. Inmiddels zijn we ook gevestigd in Rotterdam en Den Haag én zijn wij al jaren steevast de nummer 1 van Zoetermeer. Met het grootste team, de meeste transacties, maar ook de beste verkoop- en aankoopresultaten. Natuurlijk doen wij hiervoor ook enorm ons best; wij lopen graag voorop, staan nooit stil, dagen onszelf uit en willen alleen het allerbeste voor onze klanten. Gepassioneerd als wij zijn, kunnen we nog wel even doorgaan met deze borstklopperij, maar…

Eerlijk is eerlijk: bovenal hebben wij ons succes te danken aan onze (trouwe) klanten die ons hun opdracht toevertrouwen, die iedere keer maar weer hun huis opruimen voor een bezichtiging, die ons scherp houden met soms pittige vragen, die in het heetst van de strijd ons weer laten zien hoe emotioneel het kopen of verkopen van een huis kan zijn… En die ons uiteindelijk van harte aanbevelen bij hun vrienden en kennissen en ons blij maken met een mooie review.

Ode aan onze klanten!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo