Aankoopmakelaars Zeewolde

Zeewolde, een charmant dorp omringd door natuur, biedt een aantrekkelijke mix van rust en moderne voorzieningen. Of u nu droomt van een woning aan het water, in het groene buitengebied, of in het gezellige centrum, Zeewolde heeft voor elk wat wils. Bij het kopen van een huis in Zeewolde is de expertise van aankoopmakelaars onmisbaar. Zij begrijpen dat een huis meer is dan alleen stenen; het is uw thuis.

Aankoopmakelaars Zeewolde staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woning, waarbij ze rekening houden met uw wensen en financiële mogelijkheden. Van Ens tot Biddinghuizen, aankoopmakelaars Zeewolde kennen de regio goed en kunnen u adviseren over de lokale markt. Schakel hun hulp in voor een soepele en zorgeloze aankoop. Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek of vraag een offerte aan!

Sorteren op naam
DAM Vastgoed
Zeewolde
 
DAM Vastgoed

U heeft bij ons de keuze uit 2 aankooppakketten: Het Premium Pakket en Excellent Pakket. Met het Excellent Pakket verzorgen wij voor u de gehele aankoop van uw droomhuis voor een bijzonder scherp tarief. Wij verzorgen echt alles, zelfs het taxatierapport voor de financiering en een bouwtechnische keuring.

Met het Premium Pakket zoekt u zelf uw nieuwe woning waarna u samen met ons nog één keer de woning bezichtigd. Wij onderzoeken dan de juridische aspecten, de bouwtechnische staat en de vraagprijs. Natuurlijk voeren wij ook de onderhandelingen.

Hieronder ziet u wat de beide pakketten precies inhouden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij
Zeewolde
 
Doornbos Haanen en Ferneij Makelaardij

Heb je besloten een makelaar in de arm te nemen, wij hebben wij het aankooptraject voor je op een rij gezet in VIER duidelijke stappen.

STAP 1 DE INVENTARISATIE

Op kantoor maken wij een afspraak om te inventariseren wat jullie wensenpakket is voor een nieuwe woning en of dat realistisch is in de huidige markt. Daarnaast kijken we naar jullie voorkeur voor de verschillende wijken die Zeewolde biedt. Tegelijkertijd kunnen wij ook een globaal financieel plaatje schetsen, want wij zijn ook een WFT erkende hypotheekadviseur. Staat dit allemaal op de rit dan gaan we jullie inschrijven en begint samen de zoektocht naar jullie droomhuis. 

STAP 2 DE BEZICHTIGINGEN

Samen gaan we op zoek naar een woning via Funda of via ons eigen netwerk. Hebben we een woning gevonden die jullie heel erg aanspreekt dan gaan we meestal met de tweede bezichtiging met jullie mee (soms de eerste, afhankelijk van de markt). Tijdens de bezichtiging kijken wij o.a. naar het bouwkundige aspect, we de nemen de juridische stukken door en adviseren jullie over de prijs. 

STAP 3 DE ONDERHANDELING EN DE ONDERTEKENING

Als jullie verliefd zijn geworden op een huis dan wil je het ook graag hebben !! Dan komen wij het meest tot ons recht want wij zijn dan een onafhankelijke professionele partij die zich niet door zijn emotie laat lijden. Hierdoor kunnen wij voor jullie de beste prijs uit het vuur slepen en tevens zorgen dat alle overige voorwaarden ook goed worden ingevuld. (Bouwtechnische keuring, voorbehoud financiering etc)

STAP 4 DE OVERDRACHT

Dan komt de dag dat jullie de sleutel gaan krijgen van jullie nieuwe woning. Ook hier zijn wij van van de partij om de woning samen met jullie te inspecteren of alles wel goed functioneert en of er op dat moment geen gebreken zijn. Tevens worden de meterstanden opgenomen en dit alles komt in een inspectierapport. Daarna gaan we met zijn allen naar de notaris waar de overdracht formeel wordt afgehandeld. 

KORTOM HUIS AANKOPEN, VRAAG HET HERMA, PAUL of PETER.
DAN KOMT HET  GOED !

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Makelaardij RENGER
Zeewolde
 
ERA Makelaardij RENGER

Een huis kopen is geen dagelijkse routine, het is een traject waar meestal een heel proces aan vooraf is gegaan. Is dit wel degelijk uw droomhuis of was het toch die andere woning? Neem ik geen overhaaste beslissingen of is het huis straks weg als ik nu niet besluit tot koop over te gaan? Het zijn vragen die u zichzelf zeker zult stellen binnen het koopproces.

Door onze jarenlange ervaring binnen het dorp kennen we de straten als geen ander en dus misschien ook wel uw toekomstige woning!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Flevopand Makelaars
Zeewolde
 
Flevopand Makelaars

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaarschap
Zeewolde
 
Makelaarschap

Woning verkopen, een woning aankopen of waardebepaling geven? Bij Makelaarschap kunnen we dat als geen ander. Maar dat gaat niet zomaar. Achter ons bedrijf staat een team vol gedreven medewerkers, werken we altijd vanuit onze kernwaarden en hebben we veel met jou te delen. Daarom nemen wij jou graag mee in de mensen en de wereld van Makelaarschap, dé makelaar in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Pienter Makelaardij
Zeewolde
 
Pienter Makelaardij

Sinds 15 jaar verhuurt Pienter Makelaardij & Hypotheken woningen van professionele vastgoedbeleggers en in toenemende mate van kleinere particuliere beleggers, op basis van de geldende huurregelingen en/of de leegstandswet bepalingen. 
 
Wij verhuren woningen in Zeewolde aan het Havikskruid, Fluitekruid en de Atalanta, in Almere verhuren wij aan de Paukenstraat, het Amelisweerdpad en De Klenckestraat en in Lelystad woningen aan de Voorstraat. Voor kleinere verhuurders verhuren wij in Zeewolde aan de Orion en de Kwarts, in Almere aan Cinnaberstraat en in Lelystad aan de Kamp 14.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Real Independance
Zeewolde
 
Real Independance

Als aankoopmakelaar kunnen wij je helpen met het zoeken naar en vinden van jouw nieuwe woning. Vraag gerust naar onze mogelijkheden voor hulp bij aankoop!

STAPPENPLAN

1. EEN VRIJBLIJVEND WOONSCAN

De wooncoach inventariseert jouw wensen en eisen met betrekking tot een door jou gewenste woning. Dit resulteert in jouw persoonlijke woonscan. Omdat wij als coach graag een volledig beeld willen hebben, bieden wij je ook de mogelijkheid aan een vrijblijvende financiële scan te laten maken.
  
2. MAKEN VAN DUIDELIJKE AFSPRAKEN OMTRENT HET VINDEN VAN JOUW WONING.
Wanneer het gevoel wederzijds goed is nemen we graag jouw zoekopdracht aan. Aan de hand van de woonscan gaan wij op zoek naar woningen die aan jouw wensen en eisen voldoen. Indien een woning jou aanspreekt, gaan wij die samen met jou bezichtigen.
  
3. DE BEZICHTIGING

Doordat wij eerst een woonscan maken, zal een bezichtiging niet vaak zinloos zijn.

Hebben wij voor jou ook een financiële scan gemaakt? Dan kunnen wij je meteen laten weten wat de financiële consequenties zijn als je de woning wenst aan te kopen.

Daardoor kun je makkelijker en sneller een beslissing nemen.
 
4. DE ONDERHANDELINGEN
De wooncoach verzorgt voor jou de onderhandelingen; uiteraard in nauw overleg.
Indien overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs en condities verzorgen wij voor jou de controle van de koopovereenkomst. Dit is dan ook het moment om de financiering te regelen. Ook dit verzorgt jouw wooncoach graag voor je. In de financiële scan heb je kunnen lezen wat wij voor jou kunnen betekenen.
  
5. DE NOTARIS
Voor de overdracht bij de notaris controleren wij de notariële stukken en de eindafrekening. Veelal zal de wooncoach persoonlijk aanwezig zijn bij de eindinspectie en de overdracht van de woning. Ook na aankoop staat de wooncoach graag tot jouw beschikking voor vragen en advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo