Aankoopmakelaars Raalte


Als u overweegt een woning te kopen in Raalte, kan het inhuren van een aankoopmakelaar uw zoektocht aanzienlijk vergemakkelijken. Aankoopmakelaars zijn in staat om u door het hele proces te leiden, van het vinden van beschikbare huizen tot het onderhandelen over de koopprijs en de contractuele zaken. Door gebruik te maken van Aankoopmakelaarsgids.nl kunt u een aankoopmakelaar vinden die vertrouwd is met de omgeving van Raalte, inclusief bijvoorbeeld Luttenberg, Heino en Lemelerveld. Begin vandaag uw zoektocht naar een nieuwe woning!

Raalte is een gezellige stad in het oosten van Nederland, gelegen in de provincie Overijssel. Het heeft een rijke geschiedenis en biedt een breed scala aan woningen, variërend van historische panden tot moderne nieuwbouwwoningen. Met zijn gunstige ligging, op slechts 30 minuten rijden van Zwolle en Deventer, is Raalte een populaire plek om te wonen voor zowel gezinnen als werkende professionals.

Sorteren op naam
Salland makelaardij Schrijver & Holterman
Raalte
 
Salland makelaardij Schrijver & Holterman

Welkom bij Salland Makelaardij!
Salland Makelaardij Schrijver & Holterman is in 2011 opgericht door Chris Schrijver & Mark Holterman. Ons kantoor is inmiddels gegroeid tot een toonaangevend kantoor in de regio Salland. Salland Makelaardij is een actief en gedreven makelaarskantoor dat zich ten doel stelt om voor u een optimaal resultaat te halen. Dit realiseren wij door naar u te luisteren, creatief te zijn en samen met u en onze expertise tot een hoogwaardig dienstverleningspakket te komen. Wij leveren maatwerk en onderscheiden ons van andere makelaardijen door onze nieuwe en verfrissende ideeën.

De beoordelingen van onze klanten spreken voor zich!
‘Met Salland Makelaardij is het zeer prettig en vlot communiceren. Medewerkers zijn zeer deskundig en hebben veel kennis van de lokale markt. Zowel telefonisch als via de mail worden vragen snel beantwoord. Voor ons een zeer betrouwbare partij!’

‘Het contact met onze makelaar was prettig en laagdrempelig. Hij dacht ook mee en handelt in belang van verkoper. Een goed inlevingsvermogen’.

‘Een goed team, mooie foto’s en film. Goeie communicatie. Resultaat: Verkocht. Het verliep allemaal soepeltjes’.

Wilt u ook graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo