Aankoopmakelaars Oosterwolde

Oosterwolde is een gezellig dorp in de provincie Friesland, gelegen vlakbij Appelscha. Het dorp heeft een levendig centrum en biedt verschillende voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten. Het is een ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar toch dichtbij steden als Drachten en Heerenveen willen wonen. In Oosterwolde vindt u diverse woningen, van karakteristieke boerderijen tot moderne nieuwbouwwoningen.

Het kopen van een woning in Oosterwolde kan een spannende en ingewikkelde onderneming zijn. Schakel daarom de hulp in van een aankoopmakelaar Oosterwolde. Deze kent de lokale huizenmarkt als geen ander en helpt u bij het vinden, bezichtigen en onderhandelen van uw droomwoning. Op Aankoopmakelaars.nl vergelijkt u snel de verschillende makelaars, en vraagt u gemakkelijk offertes aan. Zo kunt u zorgeloos en met vertrouwen de stap nemen naar een nieuw thuis in Oosterwolde!

Sorteren op naam
Makelaardij de Smelthe
Oosterwolde
 
Makelaardij de Smelthe

Zoek je een woning of wil je juist verkopen? Kies voor een makelaar uit de buurt!
Makelaardij De Smelthe is een ervaren (Ron vierde net zijn 25-jarig jubileum en Roelien is al bijna tien jaar makelaar) makelaarskantoor uit Oosterwolde. We zijn gespecialiseerd in Ooststellingwerf en omstreken zoals Opsterland en Weststellingwerf, maar kijken soms ook graag even over die gemeentegrenzen heen. Niet te ver, trouwens, want voor een makelaar (en zijn klanten) is het goed om de focus op één bepaald gebied te hebben. En voor ons is dat Zuidoost-Friesland.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo