Aankoopmakelaars Meppel

In het hart van Drenthe, tussen Staphorst en Steenwijk, ligt Meppel: een stad met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Met zijn schilderachtige grachten, historische panden en gezellige winkelstraten is Meppel een ideale plek om een thuis te creëren. Of u nu kiest voor een woning nabij het centrum, in de rustige wijken zoals Koedijkslanden of Berggierslanden, Meppel biedt een diversiteit aan mogelijkheden.

Bij het zoeken naar een woning in Meppel is de hulp van een aankoopmakelaar onmisbaar. Aankoopmakelaars Meppel begrijpen de lokale vastgoedmarkt en kunnen u begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Van het verkennen van de historische binnenstad tot de groene buitenwijken, een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat u de perfecte woning vindt tegen de juiste prijs. Vergelijk de verschillende aankoopmakelaars in Meppel en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis.

Sorteren op naam
Boelens Jorritsma Makelaars en Bedrijfsmakelaars
Meppel
 
Boelens Jorritsma Makelaars en Bedrijfsmakelaars

Welkom bij Boelens Jorritsma Makelaars - dé partner voor jouw droomhuis in Meppel en omgeving!

Ben jij op zoek naar een huis dat perfect past bij jouw wensen en eisen? Wil je een deskundig en onafhankelijk advies tijdens het gehele aankooptraject? Zoek dan niet verder, want bij Boelens Jorritsma Makelaars staan wij voor je klaar!

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de woningmarkt in Meppel en omstreken, garanderen wij succes. Samen met jou doorlopen we het hele aankoopproces op een persoonlijke en effectieve manier. Ons doel? Ervoor zorgen dat jouw nieuwe huis alle verwachtingen overtreft!

Onze werkwijze is gericht op het bieden van een uitgebreide service die verder gaat dan alleen de bezichtiging. Tijdens de bezichtiging begeleiden wij jou actief en zorgen we dat we volledig voorbereid zijn. We gaan dieper in op de bouwkundige staat, erfdienstbaarheden, ontwikkelingen in de omgeving, de staat van onderhoud en de marktwaarde van het huis. Daarnaast houden we je op de hoogte van eventuele beperkingen die van belang kunnen zijn voor jouw beslissing.

Wanneer het om een appartement gaat, duiken we ook in de financiële positie van de Vereniging van Eigenaren (VvE), zodat je volledig geïnformeerd bent.

En dan komt het spannende deel: de onderhandelingen. Onze makelaars gaan voor jou de beste prijs bedingen, zodat jij een koop sluit die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Vervolgens begeleiden wij je bij het ondertekenen van de koopakte. Kortom, wij staan je bij in elke stap van het aankoopproces!

En laten we de afronding niet vergeten. Bij de juridische en feitelijke levering van jouw nieuwe huis staan wij je bij, zodat je met een gerust hart de sleutels in handen kunt nemen.

Waarom zou je genoegen nemen met minder? Kies voor de betrouwbare expertise van Boelens Jorritsma Makelaars en maak jouw droomhuis werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou op zoek te gaan naar het perfecte thuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hemme Makelaardij en Vastgoed Consultancy
Meppel
 
Hemme Makelaardij en Vastgoed Consultancy

Van de zoektocht en bezichtiging tot aan het onderhandelen en de levering. Wij luisteren naar uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en u kunt rekenen op onze expertise en betrokkenheid. U ervaart het aankooptraject volledig ontzorgd.
 
01
 
Fase 1 - Financieel inzicht
Uw financiële mogelijkheden inventariseren is het startpunt. Veel mensen hebben een financiering nodig om een woning te kopen. De vraag is: hoeveel kan ik lenen en wat zijn dan de maandelijkse lasten? Onze onafhankelijke financiële adviseurs helpen u daar graag bij 
 
02
 
Fase 2 - Ons advies vanuit aandacht en inventarisatie
In een vrijblijvend persoonlijk gesprek luisteren wij aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Eerst inventariseren wij de behoefte en haalbaarheid. Daarna brengen wij een eerste advies uit. Dit is inclusief alternatieven als uw wensen niet aansluiten op uw financiële mogelijkheden. Kortom; wij brengen de markt voor u in kaart.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hup en Fidom Garantiemakelaars Meppel
Meppel
 
Hup en Fidom Garantiemakelaars Meppel

Een huis kopen in Meppel? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Meppel: Hup & Fidom Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Meppel maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Meppel!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jan Weide Makelaars
Meppel
 
Jan Weide Makelaars

Het aankopen van een huis, wat kan je hierin van ons verwachten? Je bent op zoek naar een nieuw thuis. Of mogelijk heb je zelfs al een nieuw thuis op het oog. Een huis in de stad, een huis gelegen in het groen, een huis erbij. Jij wil jouw wensen en behoeften met ons delen. 
Om het ideale huis te vinden. Om het ideale huis te kopen in de regio Meppel. Een huis kopen is een stap. Een enorme stap waarin wij je begeleiden. Wij ontzorgen jou in het proces van aankoop.

Voel je thuis bij ons aan de Groenmarkt. Wij (en de koffie) staan voor je klaar. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Oostergetel Makelaardij
Meppel
 
Oostergetel Makelaardij

Al meer dan 30 jaar úw makelaar!
Welkom bij Oostergetel Makelaardij. Wij zijn met ons makelaarskantoor gevestigd in het centrum van Meppel, maar werkzaam in de gehele regio. Wij helpen u graag bij de aankoop of verkoop van uw huis in Meppel, Nijeveen, Wanneperveen, Ruinerwold, Koekange, De Wijk en omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een woning, kijk dan bij ons woningaanbod.
 

Wilt u meer over ons weten, kom dan eens kennismaken in ons makelaarskantoor in het centrum van Meppel. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Meppel en omgeving ook succesvol verkopen?
Maak direct een vrijblijvende afspraak of bel: 0522-259911

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Roozeboom makelaardij en taxaties
Meppel
 
Roozeboom makelaardij en taxaties

Het kopen of huren van een woning is een grote en belangrijke stap. Het moet goed voelen en praktisch en financieel juist zijn. Bij Roozeboom Makelaardij brengen wij uw wensen in kaart en gaan we, na een intakegesprek, op zoek naar uw droomwoning. We gaan de woning samen bezichtigen en kijken kritisch met u mee. Het kopen van een nieuwe woning brengt veel emotie met zich mee, maar wij bewaken voor u de zakelijke en praktische kant. Wij brengen alle kosten in kaart en onderhandelen vervolgens met een sterke aankoopstrategie om het beste er voor u uit te halen. Financieel, praktisch én emotioneel.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.
Meppel
 
Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

Aankoopbegeleiding is maatwerk. Wij nemen de tijd voor jou om stap voor stap het hele aankoopproces te begeleiden en spreken af wat wij voor jou gaan doen. 

Wil je een volledige begeleiding, inclusief zoeken, bezichtigen van diverse objecten,  prijsadvisering, milieu- bestemmingsplan en omgevingsonderzoek? Of heb je zelf jouw droomwoning al gevonden maar wilt je niet teveel betalen en besteed je alleen de onderhandeling uit.

Wij zullen invulling geven aan jouw wensen en de dienstverlening en kosten hierop af stemmen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Dorsten Makelaars
Meppel
 
Van Dorsten Makelaars

Het kopen van een woning zal voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn, maar hoogstwaarschijnlijk wel meteen één van de belangrijkste financiële transacties in je leven, zo niet dé belangrijkste. Daarbij wil je je uiteraard goed laten adviseren en begeleiden. Wij luisteren naar je en stellen je ‘kritische’ vragen over je woonwensen. Voor ons is het kopen van huizen namelijk wél dagelijkse kost.

In deze hectische markt moet je namelijk soms snel handelen. Daarom gaan wij tijdens een bezichtiging met je mee. We kunnen de bouwkundige staat van de woning beoordelen en wijzen je op belangrijke elementen die je wellicht zelf over het hoofd zou zien. Misschien is er een raam ‘lek’, zitten de tegels in de badkamer niet goed vast of laat de folie van de keukendeuren los. Op basis van onze bevindingen bepalen wij wat een realistische waarde is.

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je een bod doen? Zelf onderhandelen wil je liever niet, want je laat je nu eenmaal snel leiden door emoties. In goed overleg met jou voeren wij daarom de onderhandelingen. Omdat je momenteel vaak niet de enige bieder bent, geven wij ook aan welke voorwaarden je een voorsprong geven.

Met onze expertise en slimme aankoopstrategie zijn wij in staat jouw droomhuis aan te kopen tegen de beste voorwaarden. De aankoopmakelaars van Van Dorsten weten welke woningen er morgen op de markt komen! Mogen wij je helpen met het zoeken naar jouw droomhuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Santen Makelaardij
Meppel
 
Van Santen Makelaardij

WONING KOPEN
U wilt een woning kopen. Misschien heeft u al een huis op het oog. Dan wilt u zeker weten dat het huis is goede staat verkeerd en dat u niet teveel betaald.  Van Santen Makelaardij helpt graag. We weten wat er nodig is om een goede aankoop te doen. En in onderhandelingen komen we tot een betere prijs. Maar als eerste nemen we uitgebreid uw woonwensen door en bespreken samen de te nemen stappen.

– Kennismakingsgesprek en budgetbepaling
– Woning zoeken en bezichtigen
– Extra onderzoek
– Strategie bepalen
– Onderhandelen
– Controle koopovereenkomst
– Voorbehouden bewaken
– Eindinspectie en overdracht bij de notaris

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo