Aankoopmakelaars Lisse

Bent u op zoek naar een woning in Lisse? Deze gemeente in de provincie Zuid-Holland staat natuurlijk bekend om bloemenpark de Keukenhof, maar het is daarnaast ook een fijne plek om te wonen. Wanneer u een woning gaat kopen in Lisse, is het verstandig om de hulp van een aankoopmakelaar Lisse in te schakelen. Een aankoopmakelaar helpt u bij het navigeren op de woningmarkt, en kan u advies bieden tijdens bezichtigingen en onderhandelingen. Zo voorkomt u dat u te veel betaalt voor uw droomwoning!

Bij Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een helder overzicht van aankoopmakelaars Lisse. Elke makelaar is een specialist op de woningmarkt van Lisse, Nieuw-Vennep, Hillegom en omgeving, en kan u dan ook goed ondersteunen in de zoektocht. Vraag direct een offerte of een kennismakingsgesprek aan bij één of meerdere aankoopmakelaars Lisse, zodat u een makelaar kiest die echt bij u past.

Sorteren op naam
Chantal Lefeber
Lisse
 
Chantal Lefeber

Zie hem maar eens te vinden, die droomwoning. In uw hoofd woont u er al. U weet wat u wilt en wat u wensen zijn. U droomt er immers al jaren van. En als die mooie woning dan voorbij komt, bent u vaak net te laat. Gelukkig weten wij niet alleen wat er te koop staat, maar ook wat er te koop komt. Onze ervaring heeft ons geleerd uw woonwens te vertalen in de woning die bij u past. Daar zit onze toegevoegde waarde. U kiest met uw hart, wij zorgen ervoor dat u de juiste keuze maakt.

U kunt ons aanbod van woningen volgen via Facebook, Chantal Lefeber App,  Twitter, of alle informatie van nieuwe woningen per e-mail ontvangen. Wij houden u graag als eerste op de hoogte!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Frank Miller
Lisse
 
Frank Miller

Een huis kopen, dat doe je niet iedere dag. Bovendien komt bij het kopen vaak een stuk emotie om de hoek kijken… Daarom is het fijn als je je laat begeleiden door een expert in aankoop. Makelaarshuis Frank Miller koopt vaak huizen en waakt over de rationele kant. Doe daar dus je voordeel mee op.

Wij gidsen je graag door het gehele aankoop proces: van zoeken tot en met de overdracht bij de notaris. Als aankoopmakelaar kijken wij niet alleen naar de bestaande lay-out van het huis, maar ook naar de potentie. Nadat het huis is aangekocht zijn wij je van dienst bij bouwkundige vragen of het aanvragen van nutsvoorzieningen. Ben je op zoek naar een huisarts of een goede school in de buurt? Vraag het ons, wij helpen je verder!

Met Makelaarshuis Frank Miller maak je het jezelf makkelijk. Wij zorgen namelijk voor de afspraak tot en met de bezichtiging. Wij halen je desgewenst op bij huis of kantoor en bespreken na afloop van de bezichtiging de indrukken van het huis (en dat allemaal op basis van no cure no pay!).

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mens Bedrijfsmakelaardij B.V.
Lisse
 
Mens Bedrijfsmakelaardij B.V.

Al meer dan 40 jaar ligt onze focus op de aankoop en aanhuur van commercieel onroerend goed. Wij kennen de regionale vastgoedmarkt als geen ander en weten wat er speelt. Door onze no-nonsense mentaliteit, resultaatgerichte aanpak, actieve marktbenadering, betrokkenheid en verstand van zaken weten wij voor elke zoekvraag de beste transactie te realiseren.

Een belangrijke meerwaarde ontstaat doordat we optreden als een team. Mens Makelaars bestaat uit een divers team met diverse ervaringen. Elk dossier, elk pand, elke uitdaging bespreken we samen en we helpen elkaar met het zoeken naar de beste oplossing. Door alle kennis en ervaring te bundelen zorgen we ervoor dat u als klant het beste resultaat krijgt op een zo kort mogelijke termijn.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mooyekind Makelaars
Lisse
 
Mooyekind Makelaars

Mooyekind Bedrijfsmakelaars is actief op het gebied van;

 • verkoop/verhuur van bedrijfsonroerendgoed
 • aankoop/aanhuur van bedrijfsonroerendgoed
 • vastgoedbeleggingen
 • taxaties en waardebepalingen
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Multi Makelaars
Lisse
 
Multi Makelaars

Bij Multi Makelaars kunt u terecht voor vele soorten dienstverlening

 • Een individueel verkoopplan voor de verkoop van uw woning
 • Begeleiding bij de aankoop van een woning
 • De verhuur van uw woning
 • Begeleiding bij de aanhuur van een woning
 • Een gratis waardebepaling van uw woning
 • Taxaties
 • Bouwkundige keuringe
 • Maar ook met alle andere vragen met betrekking tot vastgoed kunt u bij ons terecht
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van der Meer makelaars & taxateurs Lisse
Lisse
 
Van der Meer makelaars & taxateurs Lisse

Weet je echt hoeveel een woning waard is?
Als het antwoord ja is, dan ben je al een eind op weg.
Hoe vaak koopt een mens een huis in z’n leven? Twee keer? Vier keer? Meer dan vijf? De makelaars van ons kantoor hebben samen al honderden malen de aankoop van een huis begeleid. Een huis kopen is per definitie “emotie”, wij leveren de ratio. Dankzij onze kennis van de lokale markt en onze ervaring in het onderhandelen, kun jij de juiste beslissing nemen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
weijers makelaardij
Lisse
 
weijers makelaardij

Voor een succesvolle huizenjacht
In de krappe huizenmarkt is het fijn een expert aan je zijde te hebben. Iemand die – los van emoties- scherp checkt of het huis waarop je wilt bieden wel echt aan je wensen en eisen voldoet. Iemand die weet welke verkoopprijs er wordt verwacht.

Het komt vaak voor dat boven de vraagprijs wordt geboden. In die situatie help ik je als aankoopmakelaar door een nauwkeurige inschatting te maken. Samen komen we tot een scherp bod en vergroten we je kansen op de markt. In de regio Bollenstreek ken ik de woningmarkt perfect. Wil je in de buurt een woning kopen? Dan help ik je graag.
Neem vrijblijvend contact op
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wilbrink v.d. Vlugt Makelaars
Lisse
 
Wilbrink v.d. Vlugt Makelaars

Het vinden van de ideale woning is niet altijd gemakkelijk. Wij verdiepen ons in uw woonwensen en behoeften, om de beste objecten voor u te vinden. Als klant krijgt u toegang tot ons super slimme match systeem, waarmee u als eerste op de hoogte wordt gesteld van nieuw aanbod en de beste suggesties krijgt voor woningen die bij u passen. Mogelijk heeft u zelf al een huis gevonden dat u wilt kopen. De kans is groot dat u contact opneemt met de makelaar die de woning te koop aanbiedt. Deze behartigt alleen de belangen van de verkoper en niet die van u. Daarom is het aan te raden uw eigen makelaar in te schakelen. Wij houden het hoofd koel en halen het beste uit de onderhandelinge

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woon4You Aankoopmakelaars
Lisse
 
Woon4You Aankoopmakelaars

Grootste aankoopmakelaar van de Regio!
Met onze 2 vestigingen in de Bollenstreek en het Groene Hart vinden wij altijd de juiste woning voor u.

Woon4You biedt u hulp bij de aankoop van uw woning. Als onafhankelijke aankoopmakelaar letten wij op alle kenmerken van de woning (bouwkundig, juridisch, bestemming etc.), geven u een reëel advies en begeleiden u op professionele wijze.
Wij zijn actief in Noord- en Zuid-Holland met de nadruk op de regio’s Alphen aan den Rijn, het Groene Hart, Leiden en omgeving, gebied Duin- en Bollenstreek en de woon-/werk driehoek Hoofddorp-Nieuw Vennep-Aalsmeer.

Om u nog verder te ontzorgen onderhandelen wij met de verkopende partij en realiseren we voor u de scherpste prijs!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo