Makelaars Alkmaar

Dé makelaars in Alkmaar die het verschil maken!

Wilt u een huis kopen? Hier komt natuurlijk veel bij kijken. Deze makelaars helpen u graag en zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak. Voor het kopen van een huis in Alkmaar zijn verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden vragen ook om verschillende soorten ondersteuning van makelaars in Alkmaar. Alle aankoopmakelaars helpen u graag van A tot Z bij het aanschaffen van een woning.   

U kunt direct een adviesgesprek inplannen. Bij de meeste aankoopmakelaars in Akmaar is dit gesprek vrijblijvend en kosteloos. In het eerste adviesgesprek komt vaak naar voren welke strategie er het meest geschikt is voor het kopen van een woning in Alkmaar. Bovendien kunt u tijdens het gesprek al uw wensen en behoeften doorgeven. Bekijk hieronder alle aankoopmakelaars in Alkmaar. 

Sorteren op naam
Hentenaar Makelaardij
Hoogeveen
 
Hentenaar Makelaardij

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar - gratis & vrijblijvende waardebepaling
Hoogeveen
 
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmak
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jouw makelaar Sandra Scholten
Hoogeveen
 
Jouw makelaar Sandra Scholten

Leuk dat je mijn website bekijkt in de zoektocht naar jouw makelaar! Een woning kopen óf verkopen is niet niets, daar komt veel bij kijken. Samen kunnen wij hier een succes van maken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk en ik neem daarom graag de tijd voor mijn aan- of verkoopklant. Het gaat natuurlijk om jou als (ver)koper die plannen heeft met misschien wel één van de meest kostbaarste bezittingen. Hieronder zal ik mij alvast kort aan je voorstellen, maar natuurlijk maak ik veel liever een afspraak om persoonlijk kennis te maken. 


Jouw makelaar Sandra Scholten geeft het natuurlijk al aan, mijn naam is Sandra Scholten. Ik ben geboren en getogen in het mooie Zuidwolde. Samen met mijn man, zoontje en twee trouwe viervoeters woon ik al enkele jaren met veel plezier in Hoogeveen. In 2012 heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij succesvol afgerond en sindsdien bekend met de woningmarkt en werkzaam in de branche. Klantcontact is voor mij onmisbaar in mijn werk en daar draait het makelaarsvak natuurlijk om. Met veel enthousiasme, passie en betrokkenheid jou helpen, dat geeft mij energie en is de kracht van Jouw makelaar Sandra Scholten!


Ben je op zoek naar een makelaar in Hoogeveen e.o., dan kom ik graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo