Aankoopmakelaars Hoogeveen

Op Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van diverse aankoopmakelaars in Hoogeveen. Elke makelaar is een ervaren specialist die u uitstekend kan ondersteunen bij de aankoop van een woning. Ze zijn vaak werkzaam in de ruime omgeving en kunnen u ook assisteren bij het verwerven van een woning in bijvoorbeeld Beilen, Zuidwolde, Dedemsvaart, Coevorden of Meppel.

Voordat u zich committeert aan een makelaar, is het van belang om verschillende aankoopmakelaars in Hoogeveen met elkaar te vergelijken. Iedere makelaar hanteert diverse tarieven en biedt uiteenlopende diensten aan. Het is dan ook raadzaam om bij verschillende aankoopmakelaars in Hoogeveen een offerte aan te vragen en een kennismakingsgesprek te plannen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor een makelaar die goed aansluit bij uw specifieke wensen en behoeften

Sorteren op naam
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed
Hoogeveen
 
Bentum Makelaardij Commercieel Vastgoed

Heeft u hulp nodig bij het kopen of verkopen van uw bedrijfspand? Door onze uitstekende kennis van vastgoedbeheer weten wij feilloos de unieke eigenschappen van uw bedrijfspand te vinden en te benadrukken. Zo kunnen wij perfect inspelen op uw behoefte en die van uw potentiële koper.

Ook voor de aankoop van het ideale bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij kunnen u ondersteunen door op basis van uw wensen en behoeften op zoek te gaan naar een geschikt bedrijfspand.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bruins makelaardij
Hoogeveen
 
Bruins makelaardij

Wanneer u een huis wilt kopen, komt u in aanraking met de makelaar van de verkoper. Deze heeft als doel het huis te verkopen. Hij komt op voor de belangen van de verkoper. Om de verkoop soepel en met zo weinig mogelijk tegenslagen te laten verlopen, kunt u een aankoopmakelaar inschakelen. Deze komt op voor uw belangen en bekijkt de woning met andere ogen. Daarbij let hij op zaken die u zelf waarschijnlijk niet opvallen, zoals vocht in de kruipruimte, lekkages en sporen van mogelijk ongedierte.
Blijkt de woning uw droomwoning? Dan bepaalt de aankoopmakelaar de waarde van de woning in de huidige markt en doen wij tevens de onderhandelingen voor u. Als aankoopmakelaar begeleiden we u bij het hele traject, dus ook bij het ondertekenen van dat ingewikkelde koopcontract.

Een woning kopen doen we samen
Tijdens een uitvoerig gesprek gaan we samen bepalen hoe we te werk gaan. Wat vindt u belangrijk, waar moet uw droomhuis aan voldoen? We gaan samen bepalen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de woning die jij hebt uitgezocht tegen een zo goed mogelijke prijs op een verantwoordelijke wijze gekocht kan worden. Wij helpen u daarbij. De aankoopmakelaar van Bruins Makelaardij neemt de regie in handen, zodat u zorgeloos uw huis kunt kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Green Wood Realty
Hoogeveen
 
Green Wood Realty

Met het aankopen van een nieuwe woning neemt u liever geen risico’s. Bent u op zoek naar uw nieuwe droomhuis of heeft u zelfs al een interessante woning op het oog? Dan is het prettig om hulp te krijgen van een ervaren aankoopmakelaar die u kan begeleiden vanaf de eerste bezichtiging en adviseert tijdens het volledige proces, zo kunt u op basis van duidelijke en gefundeerde adviezen de volgende stap zetten. Groenhout makelaars heeft een team van deskundige aankoopmakelaars met veel ervaring, die het hoofd koel houden en een scherp oog hebben voor bouwkundige zaken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hentenaar Makelaardij
Hoogeveen
 
Hentenaar Makelaardij

Makelaar zijn in Hoogeveen, Zuidwolde en omliggende wijde omgeving is voor ons een feestje. Al meer dan 40 jaar! Verhuizen is heel bijzonder en mensen helpen bij deze belangrijke stap in hun leven, daar doen we alles voor. Een woning vinden die helemaal bij jou past is namelijk best lastig. En voordat je verhuisd bent, is er nog heel wat te regelen. En laten wij dáár nou juist veel energie van krijgen. Niet zo gek, want makelaar zijn zit in onze genen: van vader op dochter, en van hen naar de rest van ons team.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hup en Fidom Garantiemakelaars
Hoogeveen
 
Hup en Fidom Garantiemakelaars

Een huis kopen in Hoogeveen? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Hoogeveen: Hup & Fidom Garantiemakelaars. Wil je graag een huis kopen in Hoogeveen maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Hup & Fidom Garantiemakelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Hoogeveen!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Huys Makelaars Hoogeveen
Hoogeveen
 
Huys Makelaars Hoogeveen

Vind samen met Huys makelaars je droomhuys
Mogen wij jou daarbij helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak om je te informeren over de mogelijkheden.

Koop je droomhuys veilig en tegen de beste prijs
Snel, efficiënt en veilig de beste match
Doordat we al zo lang actief zijn op de huizenmarkt rondom Hoogeveen, weten we precies waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt en wanneer de zon écht naar binnen schijnt. En van die voorkennis profiteer jij!

Huys & Paard
Ben je een liefhebber van paarden, en droom je ervan om iedere dag vanuit huis met je paard de bossen in te rijden? Huys en Paard is gespecialiseerd in woningen met faciliteiten voor paarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Intermakelaars Bedrijfshuisvesting
Hoogeveen
 
Intermakelaars Bedrijfshuisvesting

Intermakelaars Bedrijfshuisvesting profileert zich ook als aankoopbemiddelaar, ofwel als aanhuurbemiddelaar. Op die manier wordt de emotionele factor in het aankoop- of aanhuurproces ‘genivelleerd’ en kan er op een objectieve manier worden onderhandeld over prijzen en voorwaarden. Dat levert u als opdrachtgever vaak veel voordeel op.

 

Soms wordt er zonder enige kennis van zaken een pand aangekocht of gehuurd en soms is er sprake van geluk. Helaas gaat het ook vaak mis. Daarom zijn wij van mening dat partijen die in de markt zijn voor het huren of kopen van een pand of van een kavel, baat hebben bij ons optreden als aankoopmakelaar ofwel aanhuurmakelaar. Wie bent u, wat zoekt u, wat wilt u, wat doet u? Eerst de gebruiker, dan het pand. Naast technisch- en bouwkundig onderzoek duiken we ook in de privaat- en publiekrechtelijke aspecten en doen onderzoek naar milieu- en bestemmingskwesties.

 

Intermakelaars treedt nimmer op voor beide partijen in een zelfde aan- of verkooptraject (datzelfde geldt ook voor aan- of verhuur).

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmakelaar - Aankoopmakelaar - gratis & vrijblijvende waardebepaling
Hoogeveen
 
iQ makelaar Hoogeveen & de Wolden - Verkoopmak
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JIP makelaars
Hoogeveen
 
JIP makelaars

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen. Vanuit hier worden niet alleen de verkopen in en rondom Hoogeveen opgepakt, ook regelen we vanuit hier alle verkopen in de rest van Nederland. Ons kantoor is gelegen aan De Weide 2 in Hoogeveen.

In heel Nederland bieden wij het JIP&JIJ pakket aan. Hier doe je zelf de bezichtigen en doen wij de rest! Je huis verkopen met JIP makelaars kan dus heel gemakkelijk. Wil je meer informatie over JIP en onze diensten? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend intakegesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Jouw makelaar Sandra Scholten
Hoogeveen
 
Jouw makelaar Sandra Scholten

Samen met Jouw makelaar Sandra Scholten als aankoopmakelaar op zoek naar jouw droomwoning. Erg spannend natuurlijk een woning kopen. De verkoper van de woning wordt geadviseerd door de verkoopmakelaar, wil jij als koper ook geadviseerd worden? Jouw makelaar Sandra Scholten helpt je graag bij het gehele aankoopproces! 


Als potentiële koper heb je behoefte aan onafhankelijk en degelijk advies. Misschien moet je zelfs wel geholpen worden om met beide benen op de grond te blijven staan omdat je verliefd bent geworden op een huis en de nadelen niet meer ziet. Als aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat ook de nadelen van het huis ingezien worden, zodat je een gedegen keuze kunt maken. 


Hebben we de droomwoning gevonden? Na uitgebreid onderzoek en het bespreken van de strategie verzorg ik de onderhandeling. Uiteraard houden we hierbij nauw contact. Is het gelukt? Dan begeleidt Jouw makelaar Sandra Scholten je tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris. Zodat jij je helemaal kan richten op de verhuizing naar jouw droomwoning!


Ben je op zoek naar een makelaar die jou helpt bij de aankoop van jouw droomwoning in Hoogeveen of omgeving? Ik kom graag vrijblijvend kennismaken zodat jij jouw wensen kan aangeven, want daar begint het natuurlijk mee.

 

Jouw makelaar Sandra Scholten houdt van duidelijkheid en transparantie en werkt daarom middels een vast tarief inclusief de btw. Dat is voor jou natuurlijk ook net zo prettig.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Otten Makelaardij
Hoogeveen
 
Otten Makelaardij

Een huis aankopen is altijd een spannende zaak. Want, is de prijs die u wilt gaan betalen wel de juiste. Is het huis dat u wilt gaan kopen wel toekomstbestendig. Is het huis dat u wilt gaan kopen überhaupt wel goed? Laat u zich niet te veel leiden door emoties? Als u Otten Makelaardij vraagt om u te helpen bij de aankoop dan gaan wij net zo lang voor u aan het werk totdat u tevreden bent en u het huis van uw dromen heeft gekocht voor in elk geval een marktconforme en wellicht een nog scherpere aankoopsom!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schenkel Makelaardij
Hoogeveen
 
Schenkel Makelaardij

Op het moment dat u het voornemen heeft of besluit uw woning te verkopen, roept dat direct een aantal belangrijke vragen op.
Wat is mijn huis nou eigenlijk waard? Hoe ligt mijn woning en de locatie in de markt? Wat is een reële vraagprijs? Hoe bereik ik mijn koper? Hoe zit het juridisch in elkaar?

Bij Schenkel Makelaardij bent u op het juiste adres om de verkoop vakkundig te laten begeleiden. Samen bepalen wij hoe we uw woning verkopen onder de beste voorwaarden.

Graag brengen wij u op de hoogte van onze uitgebreide dienstverlening, bij u thuis of op ons kantoor. En natuurlijk is dat gratis en geheel vrijblijvend!

Waarom verkopen bij Schenkel Makelaardij:

  een enthousiast team van medewerkers (Theo, Annemieke en Selma)
  uw belang staat voorop
  persoonlijke benadering
  duidelijke afspraken
  doordacht en op maat gemaakte verkoopstrategie
  inzet van een breed netwerk
  een onderscheidende presentatie van uw woning
  uitstekend zichtbaar op internet, waaronder een uitgebreide presentatie op Funda
  opvallende borden
  flexibiliteit (6 dagen in de week beschikbaar)
  wij werken altijd op basis van No cure, No pay

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Volkerts Makelaardij Hoogeveen
Hoogeveen
 
Volkerts Makelaardij Hoogeveen

Het kopen van een huis doet u niet dagelijks. Wij kunnen ons voorstellen dat u gaandeweg steeds meer vragen heeft. Vragen zoals: Hoe is de buurt? Is de vraagprijs wel reëel? Hoe is de bouwkundige staat van de woning? De verkopend makelaar zal u hierover infomeren, maar hoe aardig deze ook is, hij komt altijd op voor de belangen van zijn klant. Daarom is het wel zo prettig als u uw eigen aankoopmakelaar bij u heeft.

Voordelen eigen NVM aankoopmakelaar
Door deskundigheid, ervaring en marktkennis is de aankoopmakelaar in staat om voor u veel geld, tijd en zorgen te besparen! Wat mag u zoal van ons verwachten?

 • Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren
 • Inzicht in de marktwaarde van de woning
 • Inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: (verborgen)
 • gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, e.d.
 • Ruime ervaring in aankoopbegeleiding
 • Behartiging van alleen ùw belang
 • Inventariseren van uw woonwensen
 • Samen de woning bezichtigen
 • Extra onderzoek en bouwtechnische keuring. Hierbij kunt u denken aan informatie opvragen over bestemmingsplannen, inschrijving bij kadaster
  Voeren van de onderhandelingen
 • Beoordelen en ondertekenen van de koopakte


Meer informatie? Neem contact met ons op of klik hier voor het contactformulier. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Woonaccent Makelaars Hoogeveen
Hoogeveen
 
Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Heb je een leuk huis op het oog? Onze aankoopmakelaar helpt jou bij het kopen van een huis in Hoogeveen en omgeving. Bij het kopen van een huis komt vaak meer kijken dan je denkt. Welk bod moet ik uitbrengen? Hoe werkt het onderhandelen? Is een verkoper of koper aansprakelijk voor bouwkundige gebreken? Dit zijn vragen die wij als makelaar veel tegenkomen. Daarom helpen wij jou graag een handje. Woonaccent Makelaars Hoogeveen gaat altijd met je mee tijdens de bezichtiging en wij laten graag onze toegevoegde waarde zien. Wij kunnen bijvoorbeeld mogelijke gebreken signaleren die jij niet ziet. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan.


Wanneer je aan het zoeken bent naar een woning in Hoogeveen en omgeving, passeren al deze vragen de revue. Wij geven met onze aankoopdienstverlening een antwoord op al jouw vragen. Wij helpen je graag verder naar een volgende stap, een stap dichterbij jouw droomhuis! Neem nu contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek of bel ons direct op 0528 - 749 000.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo