Aankoopmakelaars Geleen

Geleen, gelegen in de provincie Limburg, is een levendige stad met een divers aanbod aan voorzieningen in het stadscentrum, variërend van winkels tot eetgelegenheden. Overweegt u een verhuizing naar Geleen of een van de nabijgelegen dorpen, zoals Oud-Geleen, Lindenheuvel of Munstergeleen? Gelukkig staan er diverse aankoopmakelaars in Geleen klaar om u bij dit proces te ondersteunen.

Op Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van professionele en gecertificeerde aankoopmakelaars in Geleen. Het kopen van een huis is een belangrijke financiële beslissing met diverse overwegingen. Een aankoopmakelaar waarborgt een gestroomlijnd proces en streeft ernaar dat u uw droomwoning tegen de meest gunstige prijs verwerft. Aangezien verschillende aankoopmakelaars in Geleen uiteenlopende tarieven en voorwaarden hanteren, is het raadzaam om bij meerdere makelaars een kennismakingsgesprek aan te vragen en een offerte op te stellen. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken bij het kiezen van de juiste aankoopmakelaar voor uw specifieke behoeften.

Sorteren op naam
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar
Geleen
 
De makelaar van de Koper: Aankoopmakelaar

Hans Voorn is geschoold vanuit een werktuigbouwkundige en bouwkundige opleiding. Als ontwerper heeft hij diverse huizen, interieurs e.d. vormgegeven. In zijn werk als calculator bij een groot aannemersbedrijf is kennis en ervaring opgedaan in het begroten van werk. In 1978 beëdigd als makelaar werd eerst invulling gegeven aan alle makelaarswerkzaamheden. De tijdgeest was een andere en het werk overzichtelijker dan nu. In 1984 werd de keuze gemaakt voor het eigen bedrijf als ook die voor de begeleiding van de koper in het proces naar zijn nieuwe thuis. Een specialisme waaraan tot en met eind 2021 aan werd geschaafd en verbeterd. Je kunt immers elke dag iets leren. Zolang je er maar voor openstaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Goossens Vastgoed
Geleen
 
Goossens Vastgoed

Uw vraag is niet zo maar een vraag. De relatie tussen een makelaar/taxateur en een klant berust op vertrouwen. Niet alleen het adviseren en begeleiden in een emotioneel beslissingsproces, maar ook de vertrouwenspersoon voor de klant te mogen zijn, is voor ons iedere dag weer de uitdaging en verrijking waar we veel energie uithalen.

Na een eerste verkennende bespreking oriënteren we ons breed in de markt, toetsen hetgeen voor u haalbaar zou kunnen zijn, geven advies en stemmen samen de aanpak af. Wij begrijpen snel wat u van ons vraagt en verwacht: daar handelen we naar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Lassoo | Makelaar Sittard-Geleen
Geleen
 
Lassoo | Makelaar Sittard-Geleen

Lassoo makelaars Groep is vijftien jaar geleden opgericht door Ralf Last en Maurice Schrooten, beiden staan ingeschreven in het register voor makelaars en taxateurs. 
Ralf, is met name gespecialiseerd op de woningmakelaardij waarbij waardebepalingen, woningtaxaties, en de bemiddeling bij aan en verkoop centraal staan. Daarnaast heeft hij ook ruime ervaringen in de bedrijfsmakelaardij. Buiten deze specialisaties om is Ralf ook verantwoordelijk voor het marketingbeleid.

De andere eigenaar Maurice is naast lid van het management team ook verantwoordelijk voor de interne organisatie en het financieel management. Hij is ook actief als makelaar en rentmeester. Zijn brede ervaring op het gebied van landschapsbeheer en onteigeningen maken hem een belangrijke partner voor provincies, gemeenten en overige instanties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van het landschap.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo