Aankoopmakelaars Ens

Ens, een rustig dorp gelegen in de Noordoostpolder, biedt een ontspannen omgeving met diverse woongelegenheden. Of u nu de voorkeur geeft aan een vrijstaande woning met een ruime tuin, een gezinswoning in een kindvriendelijke buurt, of een moderne woning nabij voorzieningen, Ens heeft opties voor elke woningzoeker. 

 Wanneer u een aankoopmakelaar inschakelt bij de aankoop, is het belangrijk dat u een klikt heeft en zich thuis voelt bij deze makelaar. Bij de meeste aankoopmakelaars Ens kunt u een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Zo kunt u een goede vergelijking maken, en kiezen voor de makelaar die het beste bij u past. Alle aankoopmakelaars Ens hebben veel kennis van de lokale woningmarkt, en kunnen u daardoor perfect ondersteunen in uw zoektocht naar een nieuwe woning in de omgeving. Van Emmeloord tot Nagele en Kraggenburg!

Sorteren op naam
Ingrid Goes Makelaars
Ens
 
Ingrid Goes Makelaars

Het kopen van een huis doe je maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel is uiteindelijk doorslaggevend of je de woning wel of niet koopt.

Om die reden is het verstandig om je te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Samen gaan we op zoek naar de woning die bij jou past. We geven je uitgebreide informatie over woningen die te koop staan, regelen de bezichtigingsafspraken, gaan mee kijken en beoordelen objectief of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Misschien heb je al een woning op het oog? Dan gaan wij samen met jou bekijken of de woning inderdaad aan jouw eisen voldoet. Is de woning bouwtechnisch in goede staat? Voldoet het bestemmingsplan aan jouw wensen, eisen of verwachtingen? En de vraagprijs... is deze reëel? Samen bespreken we de onderhandelingsstrategie en brengen aan de hand hiervan een bod uit. Wordt het bod geaccepteerd? Dan zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld wordt, tot de sleuteloverdracht maar ook hierna.

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo