Aankoopmakelaars Dronten

Een woning aankopen in Dronten? Dat doe je slim met de hulp van een aankoopmakelaar! Dronten, gelegen in de provincie Flevoland, biedt een diverse selectie aan huizen, of u nu de voorkeur geeft aan het moderne stadscentrum, de groene wijken zoals de Boerenburg of de rurale charme van Swifterbant. Aankoopmakelaars Dronten begrijpen dat het kopen van een huis een belangrijke stap is en staan klaar om u te begeleiden vanaf de eerste zoekopdracht tot de overdracht.

Wilt u meer weten over de lokale huizenmarkt in Dronten? Aankoopmakelaars Dronten kennen het gebied door en door en kunnen u helpen bij het vinden van de ideale woning die aansluit bij uw wensen en budget. Laat u ondersteunen door een aankoopmakelaar Dronten en zet de eerste stap naar uw droomhuis. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan!

Sorteren op naam
Carpe Diem Makelaardij
Dronten
 
Carpe Diem Makelaardij

Of het nu je eerste koopwoning is of de zoveelste: een huis kopen blijft een spannend proces. Gelukkig biedt onze prachtige en groene provincie tal van mogelijkheden; voor ieder is een passende woning te vinden. Ook voor jou. 

De zoektocht naar jouw nieuwe (t)huis ben je waarschijnlijk begonnen op internet. Misschien is je oog al ergens op gevallen. Of juist niet, en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan ook zeker ons blog met zes bruikbare tips. Wat de situatie ook is, wij staan voor je klaar.

Droomhuis gevonden en nu?
Na het vinden van jouw droomhuis, volgt de bezichtiging. Maar waar let je allemaal op als je voor het eerst binnenstapt? Welk vragen zijn van belang? Hoe gaat het onderhandelen in zijn werk? Hoe bepaal jij je eerste bod? En het meest belangrijk: betaal je uiteindelijk de juiste prijs?

Als aankoopmakelaar helpen wij jou deze vragen te beantwoorden en behartigen wij alleen jouw belang. Het gaat tenslotte om de aankoop van een huis. Een koop waar je meer dan zeker van wilt zijn. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaars van 5VOOR12
Dronten
 
De Makelaars van 5VOOR12

Bij de aankoop van een huis moet alles kloppen. Zeker als het over jouw woonwensen en plannen voor later gaat. Daar helpen we je bij: we zoeken met je mee, komen op voor jouw belangen en gaan samen voor de ultieme match

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kerremans Makelaardij
Dronten
 
Kerremans Makelaardij

Een huis kopen doe je niet elke dag. Gelukkig niet, want het aankopen van een nieuwe woning is doorgaans spannend en zenuwslopend. Daarom is het prettig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. De wetenschap dat alles goed geregeld wordt, geeft rust tijdens het aankoopproces.

We vinden het belangrijk dat je vooraf precies weet wát je koopt. En welke koopsom daar bij past. Met onze kennis van de huizenmarkt in de gemeente Dronten, de regionale bepalingen, bouwkundige aspecten van het huis en de ontbindende voorwaarden, komen we tot een realistisch advies. Daarmee vergroot je de kans op een succesvolle aankoop van jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
LodeVie makelaardij en taxatie
Dronten
 
LodeVie makelaardij en taxatie

Heeft u een woning te koop zien staan bij een collega-makelaar? Laat u zich dan bijstaan door ons bij de aankoop hiervan. Het kan erg prettig zijn om een NVM-aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben die alleen uw belangen behartigt en niet de belangen van de verkopende partij. Aankoopbegeleiding geeft zekerheid en vertrouwen over uw aankoop.

Een aankoopmakelaar betaalt zich ruimschoots terug. Zeker als het gaat om specifieke objecten waarbij specialistische kennis een groot verschil kan maken. Onze jarenlange ervaring in het onderhandelingsproces, milieuaspecten, bestemmingsplannen en bouwkundige-, financiële en juridische zaken maken het onderscheid. Wij denken met u mee en geven eerlijk advies.

Ook voor de aankoop van uw agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed kunt u onze expertise inschakelen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Lugtenborg
Dronten
 
Makelaardij Lugtenborg

Wilt u zorgeloos een huis kopen? Maak dan gebruik van mijn diensten als aankoopmakelaar. Ik kan u alles vertellen wat u moet weten als u op zoek bent naar een nieuw thuis.
Samen met u doorloop ik het complete aankoopproces, vanaf de inventarisatie van uw woonwensen tot en met de notariële overdracht.

Tijdens het aankoopproces komen er veel zaken aan de orde. Ik noem er een paar: het geldende bestemmingsplan, de courantheid, de staat van onderhoud, ontbindende voorwaarden én uiteraard de prijsonderhandeling. Het is daarom zaak dit proces goed voor te bereiden en je vooral niet te laten leiden door emoties. Al deze zaken neem ik u uit handen, zodat u zich kunt richten op het doel van dit proces: uw nieuwe thuis.

Ook VastgoedPro, dé beroepsorganisatie voor professionals waar ik lid van ben, raadt het inschakelen van een objectieve aankoopmakelaar aan.

Wilt u meer weten over mijn diensten en verrassend scherpe tarieven, vul dan het contactformulier in.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaardij Van der Linden
Dronten
 
Makelaardij Van der Linden

In deze aantrekkende huizenmarkt is het van belang om er als koper snel bij te zijn. Wie wel eens of al vaker achter het net heeft gevist, zal de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar wellicht zien. In onze gemeente wordt er nog relatief weinig aangekocht met een aankoopmakelaar. Best bijzonder, want hij kan veel voor je doen in onder andere de zoektocht en de onderhandelingen. Het levert in bijna alle gevallen meer op, dan het je kost. Wij helpen je graag. 

Trots op onze positieve recensies op Funda
Alhoewel nu nog maar een klein gedeelte van de huizenkopers in Dronten een aankoopmakelaar inschakelt, zijn de ervaringen van de kopers die dit deden heel positief. Gemiddeld beoordelen ze ons met een 9,3. Benieuwd wat ze van ons vinden? Lees de recencies op Funda.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Prijsbewust Makelaars
Dronten
 
Prijsbewust Makelaars

Enthousiast en deskundig begeleiden wij u gedurende het gehele aankoopproces:

Met uw woonwensen en uw financiële mogelijkheden in ons achterhoofd gaan we opzoek naar uw droomhuis.

Tijdens het bezichtigen helpen wij u te bepalen of de woning aan uw woonwensen kan voldoen.

Vervolgens onderzoeken we de vraagprijs van de woning en berekenen we wat de eventuele bijkomende kosten zijn om de woning geheel naar de zin te maken. 

Als u er voor wilt gaan dan helpen wij u met de onderhandelingen en als de koop is gelukt dan ook met het controleren van de koopovereenkomst en de eventuele opmaak daarvan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Sanne Makelaardij
Dronten
 
Sanne Makelaardij

Verhuizen naar een nieuwe woonplaats is extra uitdagend. Soms ken je de plaats, maar soms heb je ook geen idee. Verhuis je naar een nieuw dorp, dan is het extra slim om een lokale makelaar in de arm te nemen. 

Ik ben thuis in Dronten. Letterlijk en figuurlijk, ik woon er namelijk met mijn gezin. Hier ben ik opgegroeid en voel ik mij thuis. Ik weet waar de sportverenigingen en scholen zijn. Waar je lekker kunt eten en terecht kunt voor een goed glas wijn. En daarom is Dronten het dorp waar ik je kan vertellen waar het leuk wonen is voor jou. 

Zoek jij een huis in de omgeving van Dronten? Ik vind de perfecte plek voor jou!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
TOPZORG makelaars
Dronten
 
TOPZORG makelaars

Neem een TOPZORG makelaar mee bij de aankoop van een nieuwe woning.

Als aankoopmakelaar zijn wij een serieuze onderhandelingspartner, wij kopen de woning aan voor de scherpste prijs en wij hebben warme contacten met hypotheekverstrekkers.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VSO makelaars
Dronten
 
VSO makelaars

Het aankopen van een woning kan zonder, maar ook heel goed mét een aankoopmakelaar. Steeds meer huiseigenaren ontdekken de kracht van een aankoopmakelaar. Deze kent de lokale huizenmarkt als geen ander en weet hoe u geld kunt besparen. Vindt u het inschakelen van een aankoopmakelaar prijzig? Wij verdienen de kosten voor u terug. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WOLTJER makelaardij
Dronten
 
WOLTJER makelaardij

Er staan veel woningen te koop, maar jij zoekt er maar één; jouw droomwoning!

Het kopen van een woning is een grote stap, die de meeste mensen maar een paar keer in hun leven doen. Daarnaast is het vinden van een huis niet zo moeilijk, maar het vinden van je Thuis, is dat wel. Als koper moet je toch het juiste gevoel bij een woning hebben.
Kortom bij het kopen van een woning komt veel kijken; zoeken, bieden, onderhandelingen voeren en wellicht moet er een eigen woning worden verkocht.

Wij van Woltjer makelaardij helpen je graag bij het aankopen van jouw droomhuis!

Wat kan Woltjer makelaardij als aankoopmakelaar voor je betekenen?Wij zijn op de hoogte van relevante omgevingsfactoren.

  • Wij geven je inzicht in de reële waarde van de woning.
  • Wij adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het voeren van onderhandelingen, resulterend in een realistische scherpe aankoopprijs.
  • Wij beschikken over de benodigde juridische kennis en beoordelen de koopakte op juistheid.
  • Wij nemen de administratie uit handen en controleren de stukken nauwkeurig.
  • Wij inspecteren de woning voor overdracht bij de notaris.
  • Wij zijn er als je bij onverhoopte problemen achteraf advies en begeleiding nodig hebt.

Kortom, wij zorgen voor het hele aankooptraject! Heb je jouw woning gevonden en advies nodig? Neem dan contact op met Woltjer makelaardij, en informeer naar onze SCHERPE tarieven. Neem ons als aankoopmakelaar mee: dat loont altijd!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo