Aankoopmakelaars Den Haag

Den Haag is een gezellige stad in de Randstad. De stad is natuurlijk bekend om zijn politieke karakter, maar heeft nog veel meer te bieden. Naast bezienswaardigheden zoals Paleis Noordeinde en het Binnenhof, zijn er vele musea te vinden, zoals Kunstmuseum Den Haag en het Mauritshuis. Daarnaast is Den Haag gelegen aan de kust, en zijn er vele woonwijken waar het heerlijk wonen is.

Wilt u wonen aan de kust, in bijvoorbeeld Scheveningen, Duindorp of Vogelwijk? Of wilt u meer richting het centrum, in het Zeeheldenkwartier of de Schildersbuurt? Waar u ook wilt wonen, het is altijd verstandig om een aankoopmakelaar Den Haag in te schakelen. Zo weet u zeker dat het het aankoopproces eerlijk verloopt en u niet teveel betaalt. Vraag direct een offerte aan bij onderstaande aankoopmakelaars, of neem contact op voor een kennismakingsgesprek!

Sorteren op naam
88 Makelaars Den Haag
Den Haag
 
88 Makelaars Den Haag

Zeker in deze tijd van een schaarste op de woningmarkt kan het heel verstandig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zo is er veel concurrentie en worden er momenteel bezichtigingen en biedingen in een rap tempo gedaan. Maar wat kunnen wij als aankoopmakelaar jou bieden?

“Je staat op de reservelijst…”
Heb je via funda je droomwoning gevonden en wil je een bezichtiging aanvragen? Dan ben je waarschijnlijk 9 van de 10 keer al te laat en word je op de reservelijst gezet. Momenteel is er meer vraag dan aanbod. Dit zorgt ervoor dat je een erg actieve houding moet hebben als je een bezichtigingsafspraak wilt krijgen voor een woning.

Is het gelukt om een afspraak te maken voor een bezichtiging en is de woning ook nog naar wens? Dan heb je geluk. Maar dan komt al gauw het volgende proces, namelijk: een bod uitbrengen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
@Work Makelaardij - Aankoopmakelaar Den Haag
Den Haag
 
@Work Makelaardij - Aankoopmakelaar Den Haag

Woon je in de regio Rotterdam en wil je je huis verkopen? Bij het verkopen van een woning komt er veel op je af. Tegelijkertijd wil je natuurlijk je woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. @WORK Makelaardij helpt je graag om deze doelen te bereiken. In mij vind je een ervaren verkoopmakelaar met een uitstekende reputatie in Rotterdam en omstreken. Ik neem jouw zorgen uit handen en ga nét even wat verder dan anderen. Samen met jou zet ik me 100% in om jouw woning te verkopen!

Met elkaar gaan we op zoek naar de beste aanpak voor de verkoop van jouw woning in de regio Rotterdam. Hierbij komen alle aspecten van het ingewikkelde verkoopproces aan bod. Met welke vraagprijs gaan we de markt op? Op welke manier kunnen we hier nog een positieve invloed op uitoefenen? Ik kijk uitvoerig naar de kansen in de huidige markt. Dankzij mijn ervaring als verkoopmakelaar en kennis van de Rotterdamse woningmarkt weet ik gegarandeerd de beste strategie op te stellen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Arnold Taal Makelaardij Den Haag
Den Haag
 
Arnold Taal Makelaardij Den Haag

Het kopen van een huis is al moeilijk genoeg in de huidige markt. Voor velen is het een extra zorg naast een spannende tijd met het samenstellen van de inrichting van de nieuwe woning en het regelen van de verhuizing vanuit de bestaande woning. Onze begeleiding als aankoopmakelaar is een mooie aanvulling op de toekomstige gebeurtenissen rond het kopen van een leuke woning. Veel factoren zoals ligging, aantal slaapkamers, buitenruimte en scholen spelen een rol. Er komt dus veel emotie bij kijken, wij vinden dat u een goed gevoel moet hebben na het bezichtigen van uw droomhuis.

Een nuchtere kijk is wenselijk en dat is precies wat u van ons kunt verwachten. Nadat wij samen met u de woning hebben bezichtigd, geven wij u binnen 24 uur een heldere analyse van de achtergronden en de indruk die wij tijdens de bezichtiging hebben opgedaan. Na uw goedkeuring doen wij u een voorstel en gaan de onderhandelingen van start. Zodra een akkoord is bereikt zullen wij de koopovereenkomst met u doornemen en kan de ondertekening plaatsvinden. Richting de overdrachtsdatum bewaken we de data in de koopovereenkomst en plannen we een inspectie voorafgaand aan de ondertekening, zodat u na het bezoek van de notaris met een gerust hart de sleutel mee naar huis kunt nemen.

Wilt u onze diensten bespreken en heeft u nog vragen? Bel of mail gerust om een vrijblijvende afspraak in te plannen om de mogelijkheden en werkwijze te bespreken. U kunt ook de reviews lezen van uw voorgangers die ons hebben beoordeeld als aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
B&F Makelaar Den Haag
Den Haag
 
B&F Makelaar Den Haag

Ja! Het zal niemand zijn ontgaan dat de woningmarkt momenteel flink overspannen is en dat huizen vaak voor ruim boven de vraagprijs worden verkocht. Bovendien worden beslissingen tegenwoordig zo snel genomen dat mensen die zelfstandig proberen een huis aan te kopen helaas regelmatig achter het net vissen. De ervaring leert dat je met een aankoopmakelaar een sterkere positie hebt in de huidige markt en dat je daarmee de kansen vergroot op het succesvol aankopen van jouw droomhuis. Een aankoopmakelaar kan je inzicht geven in wat een woning echt waard is, zodat je op basis daarvan kunt beslissen hoe je verder wilt gaan. Hij kan je vertellen wat alle risico’s zijn van de aankoop en met welk bod je de meeste kansen maakt, en dat maakt jou voor de verkopend makelaar ook een meer betrouwbare partij. B&F Makelaar beschikt over een breed netwerk in de regio en de gunfactor die dat oplevert, kan daarin vaak net het verschil maken. Wij kunnen je vele zorgen uit handen nemen, zodat het kopen van je droomhuis iets zal zijn waar je met veel plezier aan terugdenkt!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars Den Haag
Den Haag
 
Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars Den Haag

Je bent eruit; je gaat een huis kopen. Bij het kopen van een huis is het belangrijk dat je één van onze aankoopmakelaars in Den Haag in handen neemt. Een huis kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Een aankoopmakelaar helpt en ondersteunt je bij de aankoop van een huis. Het verschil met een verkoopmakelaar is dat deze je ondersteunt bij de verkoop van jouw huis.

BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars kan bij de ene cliënt een aankoopmakelaar zijn en bij de andere klant een verkoopmakelaar, maar hij is bij één pand nooit zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Dit staat de NVM Erecode niet toe, vanzelfsprekend om belangenverstrengeling te voorkomen. Een Garantiemakelaar behartigt dus altijd de belangen van de klant. Met onze aankoopmakelaars heb je een eigen aankoopadviseur en iemand die vanuit jouw belangen als koper onderhandelt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Dekker Makelaars Den Haag
Den Haag
 
Dekker Makelaars Den Haag

Aankoopmakelaar in Den Haag of Scheveningen nodig? Met ons als aankoopmakelaar heeft u geen zorgen! U heeft de zekerheid van een aankoopmakelaar.

De makelaar die een woning in verkoop heeft, treedt op namens en voor de verkoper. Juist daarom is het belangrijk dat u uw eigen aankoopmakelaar meeneemt die objectief naar de woning kijkt en die professioneel kan onderhandelen. Dit kan o.a. vanaf het moment dat u een aantrekkelijke woning gevonden hebt en denkt over te gaan tot onderhandelen. Wat doen wij:

 • Inplannen en uitvoeren inspectie en bezichtiging van woning
 • Vaststellen waarde woning  (waardebepaling)
 • Beoordelen bouwkundige staat 
 • Beoordelen juridische aspecten woning
 • Begeleiden en voeren onderhandelingen
 • Adviseren en begeleiding volledige verdere aankooptraject tot aan notariele overdracht
 • Berekening maandlasten
 • Aftersales begeleiding

Onze aankoopmakelaar begeleidt u het gehele verdere aankooptraject.  Wij bezichtigen de woning samen met u en bespreken alle bijzonderheden, want echt onderhandelen kan pas als we de woning zelf gezien hebben. 

Heeft u nog geen woning gevonden en wilt u een aankoopmakelaar in Den Haag of Scheveningen om u daarbij te begeleiden? Dan bent u ook bij Dekker Makelaars aan het juiste adres! Vraag naar onze verdere voorwaarden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DIVA Den Haag
Den Haag
 
DIVA Den Haag

Niets leukers dan de aankoop van een woning. Vaak het begin van een nieuwe periode en de start om van een huis een thuis te maken. Wij begrijpen dat een woning heel persoonlijk is en vooral een goed gevoel moet geven. Een nieuwe woning koopt u niet elke dag en moet aan alle wensen voldoen.

Persoonlijke aandacht voor de beste match


Als uw makelaar willen wij u zo goed mogelijk helpen bij de zoektocht en aankoop van uw nieuwe woning. Wanneer u uw droomhuis heeft gevonden is dat een spannend moment. En eenmaal verliefd op een woning is het lastig om nog objectief en kritisch te kunnen kijken. Daar helpen wij u vervolgens bij. Wij geven u een eerlijk en onafhankelijk advies en doen o.a. onderzoek naar de bestemming, bodem en staat van het onderhoud.

Op deze manier weten wij wat uw woning waard is en kunnen wij uw belangen behartigen en goede onderhandelingen voeren. Ook nemen wij alle papierwerk voor onze rekening en zorgen wij voor de juiste afhandeling tussen partijen. DIVA Makelaars ontzorgen en zorgen voor een perfecte match.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
DOEN NVM makelaars
Den Haag
 
DOEN NVM makelaars

Een nieuw huis kopen is superspannend. Helemaal nu, want het gaat hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod over de figuurlijke toonbank vliegt. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net.

Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar van DOEN NVM Makelaars te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél je droomwoning vindt. Jouw DOEN aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, voert namens jou de onderhandelingen, let op de kleine lettertjes en bepalingen binnen het koopcontract en zorgt ervoor dat je met het beste bod de woning koopt. Daarnaast adviseert jouw aankoopmakelaar je over zaken zoals de VVE (bij appartementen), de noodzaak van een bouwtechnische keuring én kent de weg naar een goede taxatie, hypotheekadviseur en/of aannemer! Jouw aankoopmakelaar bewaakt eventuele ontbindende voorwaarden, controleert de stukken van de notaris en begeleidt de inspectie en overdracht. Vragen na de overdracht? Je blijft, vanzelfsprekend, welkom met al je vragen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hekking Makelaars Den Haag
Den Haag
 
Hekking Makelaars Den Haag

Op zoek naar een ander woonhuis of appartement in Den Haag? Hekking NVM Makelaardij in de Bankastraat heeft een uitgebreide netwerk waardoor u bij ons als woningzoekende een voorsprong heeft! Hekking is als aankoop-adviseur van uw toekomstige woning uitgebreid op de hoogte van de laatste veranderingen in het Haagse woningaanbod. Ook over toekomstige verkoop van woningen in de omgeving van ons kantoor kunnen wij u informeren en op de hoogte houden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Home in One Makelaars & Taxateurs
Den Haag
 
Home in One Makelaars & Taxateurs

Het aankopen van een woning is spannend en leuk, maar het brengt ook altijd wat stress met zich mee. Het is een flinke investering en een woning koopt u meestal voor de lange termijn. U wilt zeker zijn dat u geen miskoop doet en dat het woonplezier daadwerkelijk zal zijn zoals u dat voor ogen heeft.

Het traject van een zoektocht tot de daadwerkelijke aankoop kent daarom vaak veel vragen en onzekerheden. Daar zit juist de kracht van het inschakelen van een NVM aankoopmakelaar. Met zijn kennis van de huizenmarkt, ervaring en deskundigheid neemt hij deze onzekerheid bij u weg en wordt het vinden en kopen van uw gewenste (droom)woning heel eenvoudig gemaakt. Bovendien zonder verdere (administratieve) rompslomp en voor de juiste prijs

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hooghlanden Makelaars B.V. Den Haag
Den Haag
 
Hooghlanden Makelaars B.V. Den Haag

Hooghlanden Makelaars is een actieve en ervaren makelaar. Wij zijn al bijna 20 jaar NVM-lid.

Door onze jarenlange ervaring in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Scheveningen en het gehele Westland kunnen wij voor u de beste strategie bepalen om uw woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Wij streven altijd naar een topresultaat.

Bij Hooghlanden Makelaars werkt een enthousiast team van 7 betrokken medewerkers aan de Driebergenstraat 152 te Den Haag.

Wij werken op basis van No Cure No Pay en u betaalt ons pas achteraf als de verkoop is voltooid, via de overdracht bij de notaris.

Verkopen wij binnenkort ook úw woning met een topresultaat ?

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Joost van Vliet Agents in Den Haag
Den Haag
 
Joost van Vliet Agents in Den Haag

Dankzij bijvoorbeeld www.funda.nl wordt de woningmarkt steeds transparanter. Toch kan het in de huidige markt nog altijd een groot voordeel zijn als u zich laat bijstaan door een aankoopmakelaar. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag voor een vrijblijvend gesprek, waarin wij u kunnen uitleggen hoe een zoekopdracht met begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar de kansen op een succesvolle aankoop van uw droomhuis in vergroot!

Een nieuwe woning zoeken, vinden en kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom niet altijd even eenvoudig. Wanneer u een woning wilt kopen in Den Haag, kunnen wij u goed van dienst zijn: samen inventariseren wij wat uw wensen en eisen zijn en vervolgens zoeken wij woningen die hieraan voldoen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kriga Real Estate
Den Haag
 
Kriga Real Estate

Voor een deskundige aankoopmakelaar Den Haag e.o. bent u bij Kriga aan het juiste adres. Wanneer u op het punt staat om een belangrijke aankoop te doen is het raadzaam om u bij te laten staan door een deskundige. Bij Kriga zijn wij bekend met de lokale en regionale onroerendgoedmarkt en blijven op de hoogte van alle bouwkundige en juridische aspecten en ontwikkelingen hieromtrent en kunnen u daarom uitstekend van dienst zijn als uw aankoopmakelaar. Onze Register- Makelaar/Taxateur o.z. is DNV-Gecertificeerd, aangesloten bij VBO Makelaar en werkzaam in het werkgebied “Regio Haaglanden” (Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Rijswijk ZH, Zoetermeer, Nootdorp en omstreken). Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop van uw woning, zijn wij in staat om u met ons objectief en deskundig oordeel bij te kunnen staan en een weloverwogen advies af te kunnen geven. Wij kunnen u begeleiden vanaf de zoekopdracht tot de overdracht bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Den Haag - Hooghlanden Makelaars B.V.
Den Haag
 
Makelaar Den Haag - Hooghlanden Makelaars B.V.

U staat vlak voor één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Daarbij is professionele expertise van belang. Als actieve en ervaren NVM-makelaar helpen wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw woonwensen. Dit kan telefonisch of onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor. Vervolgens bepalen we de haalbaarheid van uw woonwens op basis van uw budget. Ook kunnen wij u uitleggen waarom uw slagingskans met een eigen aankoopmakelaar hoger is dan in het geval zonder aankoopmakelaar.

Na het intakegesprek kunnen wij starten met het aankoopproces. De makelaars uit ons enthousiaste en ervaren team zullen de woning(en) bezichtigen en u adviseren over de bouwkundige staat, de prijs en de omgeving. Is de vraagprijs realistisch, te hoog, of juist scherp te noemen? Wij zullen u een realistisch advies geven en voor u de onderhandelingen uitvoeren. Als de aankoop tot stand is gekomen tekenen wij als uw NVM-aankoopmakeaar de koopakte met u mee zodat onze verantwoordelijkheid, die u van een NVM-aankoopmakelaar mag verwachten, duidelijk vast ligt.

Indien u voor de aangekochte woning een hypotheek gaat afsluiten kunnen wij voor u de juiste taxateur inschakelen zodat u niet wordt verrast door een tegenvallend taxatierapport. Ook kunnen wij u helpen met de keuze voor een notaris en een bouwkundig inspectiebedrijf. 

Kortom, wij kunnen er voor zorgen dat in de huidige markt uw slagingskans bij de aankoop van een woning aanzienlijk toeneemt en het aankopen van een woning plezierig en zorgeloos verloopt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Meesters Makelaars
Den Haag
 
Meesters Makelaars

Heeft u een aankoopmakelaar in Den Haag nodig? Meesters Makelaars uit Den Haag is hét aangewezen makelaarskantoor om u als aankoopmakelaar bij te staan bij de aankoop van uw woning. Onze uitstekende referenties zijn het bewijs van onze kwaliteit. Overweegt u om een woning of een appartement bij de beste makelaar in Den Haag te kopen? Vraag dan online een offerte bij ons aan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag
Den Haag
 
Mevrouw de Aankoopmakelaar Den Haag

Heeft u interesse in een huis? Laat het ons z.s.m. weten en wij plannen een bezichtiging samen met u in. Na onze bezichtiging – indien u interesse heeft in de woning – maken wij voor u een uitgebreid bezichtigingsverslag. Indien u geen interesse heeft dan kijken we uiteraard samen verder.


DE ONDERHANDELINGEN

Yes, uw droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? N.a.v. ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen namens u een bod uit, uiteraard ook onder alle voor u relevante voorwaarden. Tevens nemen wij alle stukken door behorend bij het huis.


DE KOOPAKTE EN DE AKTE VAN LEVERING

Uw droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen met u de koopakte en de notariele akte door. Ook gaan wij met u mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

In de regio Amsterdam zal de koopakte worden opgemaakt door de notaris en wordt deze op het kantoor van de notaris ondertekend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn eigen Aankoopmakelaar
Den Haag
 
Mijn eigen Aankoopmakelaar

Een huis kopen doe je niet elke dag. Een grote beslissing waarbij het fijn is een makelaar in de arm te nemen die er voor je is en enkel jouw belangen behartigt. 
Dat staat als een huis!


Wat doet een Aankoopmakelaar

 • je helpen in de zoektocht naar een leuke woning - out of the box denken
 • begeleiden van de bezichtiging waarbij ze door de ogen van de koper kijkt
 • onderzoek doen naar bouwkundige en juridische aspecten 
 • doornemen van de stukken van de Vereniging van Eigenaars
 • overleg over de biedingstactiek  en voorwaarden om vervolgens namens jou een bieding uit te brengen
 • in gang zetten van de bouwkundige keuring 
 • begeleiden van concept koopovereenkomst naar ondertekening van de overeenkomst waardoor je precies weet wat je tekent
 • begeleiden van de inspectie voor de notariële overdracht
 • afsluiting bij de notaris; de woning is gekocht

Mijn eigen Aankoopmakelaar
Monique Keser kent de woningmarkt van Den Haag e.o. als geen ander. Ze heeft een goed netwerk binnen de makelaardij en is al jaren actief in het Haagse onroerend goed. Ze heeft al vele aankooptransacties succesvol begeleid.  

Als koper heb je het momenteel niet makkelijk; veel geïnteresseerden en weinig aanbod. Kom daar maar eens tussen! Gelukkig neem jij je eigen Aankoopmakelaar in de arm. Daarmee sta je met 1-0 vóór.


Vrijblijvende kennismaking
Mijn eigen Aankoopmakelaar biedt een totaalpakket. Van bezichtiging tot notariële overdracht; 
zo sta je nooit alleen. Interesse in mijn werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsafspraak. Dat kan bij je thuis, in de buurt van je werk of op kantoor. Zie je me liever 'live' aan het werk? Dan ga ik graag met je mee naar een woning voor een vrijblijvende kennismakingsbezichtiging.


Gerichte aankoop
Kom je net terug van een bezichtiging van een huis die voelde als je nieuwe thuis, maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende kennismakingsbezichtiging. We gaan de woning dan zo snel mogelijk samen bezichtigen. Als je na de bezichtiging besluit om Mijn eigen Aankoopmakelaar in de arm te nemen, kunnen we meteen doorpakken tegen een vast tarief. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Tettero & Wetters Makelaars
Den Haag
 
Tettero & Wetters Makelaars

U kunt bij ons terecht voor de verkoop, aankoop, aan- of verhuur van uw privé of zakelijk onroerend goed. Ook voor hypotheken, taxaties, verzekeringen, vrijblijvend advies of een gratis waardebepaling bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een koopwoning in Den Haag? Dan kunt u zich kosteloos  aanmelden als zoeker bij Tettero & Wetters. Wij kennen de Haagse woningmarkt door en door en informeren u altijd als eerste over het nieuwste aanbod.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
The Hague Real Estate Services
Den Haag
 
The Hague Real Estate Services

Naast de activiteiten als verkoopmakelaar in Den Haag, Wassenaar en Voorburg is The Hague Real Estate Services ook actief als een NVM aankoopmakelaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste woning in Den Haag, hulp bij onderhandeling en de begeleiding van bezichtigingen. Ook in onze rol als aankoopmakelaar verbinden wij de juiste partijen aan elkaar.

Naast haar activiteiten als verkoopmakelaar is The Hague Real Estate Services ook actief als aankoopmakelaar. The Hague Real Estate helpt u graag bij uw zoektocht naar het vinden van het beste huis in Den Haag en omgeving, hulp bij onderhandeling en het begeleiden van bezichtigingen. In onze rol als koper verbinden we ook de juiste partijen. De professionals in ons team zijn al tientallen jaren actief op de investeringsmarkt. Met deze kennis werken wij met u samen om de optimale beleggingsstrategie uit te zetten. Bij ons bent u verzekerd van discretie, betrouwbaarheid en professionaliteit, ongeacht het vraagstuk. Het belangrijkste is echter, dat u en uw wensen centraal staan.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VERRA Real Estate BV
Den Haag
 
VERRA Real Estate BV

Door gebruik te maken van onze diensten op het gebied van huisvesting heeft u een gespecialiseerde makelaar aan uw zijde die niet alleen de markt kent, maar ook beschikt over de middelen om te onderhandelen en u maximale aandacht zal geven.

U wordt vanaf het begin door het gehele koopproces begeleid, waarbij u ervan verzekerd bent te tekenen voor de meest gunstige voorwaarden van uw koopovereenkomst. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding bij de notaris en de sleuteloverdracht en gedurende uw gehele verblijf.

Verder wordt u geholpen bij de basale vestigingszaken, zoals het aanvragen van nutsvoorzieningen, het inschrijven bij het gemeentehuis en het aanvragen van een parkeervergunning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo