Aankoopmakelaars Den Bosch

Den Bosch, of ’s-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. De stad van de Bossche bollen heeft een prachtig middeleeuws centrum, met als hoogtepunt de prachtige Sint-Janskathedraal. In het centrum, en de vele wijken eromheen, vindt u een divers woningaanbod in verschillende prijsklassen; van het gezellige Maaspoort en Zuidoost tot aan natuur en ruimte in Empel en Haverleij.

Het kopen van een huis in Den Bosch begint met een zoektocht. Wat past er binnen uw wensen en budget? Een aankoopmakelaar Den Bosch kan u helpen dit in kaart te brengen. Aankoopmakelaars Den Bosch hebben veel kennis van de woningmarkt, en weten precies hoe de aankoop in zijn werk gaat. Dit komt natuurlijk goed van pas bij het kopen van uw droomhuis. Door u te laten adviseren door een van de vele aankoopmakelaars Den Bosch, gaat u een zorgeloos aankooptraject tegemoet!

Sorteren op naam
AMB Makelaars Den Bosch
Den Bosch
 
AMB Makelaars Den Bosch

AMB Makelaars is door de NVM regio noord oost Brabant drie jaar op rij uitgeroepen tot de makelaar met het hoogst aantal geregistreerde aankooptransacties. Twijfel dus niet en neem ons mee. Dat een aankoopmakelaar van meerwaarde is, zullen wij u zeker bewijzen.
 
Door de veranderende marktomstandigheden is het verstandig om u te laten bijstaan door een expert. De markt is grillig en de vraagprijzen van woningen variëren enorm.

Dit is hét moment om een makelaar in te schakelen die úw belangen behartigt, kritisch meekijkt en u adviseert. AMB Makelaars is u graag van dienst voor de aankoop van uw droomhuis in de gemeente 's-Hertogenbosch, Vught, Drunen, Rosmalen, Sint Michielsgestel, Haaren en Heusden.
AMB Makelaars offreert voor de totale begeleiding van het aankoopproces een courtage over het gerealiseerde aankoopbedrag.

De courtage is mede afhankelijk van het type woonhuis en de prijsklasse. Het is mogelijk om slechts gedeeltelijk gebruik te maken van de diensten.

Indien u reeds een woning op het oog heeft, kunt u bij ons informeren over dit deeltarief.

Wij kunnen u ook helpen met zoeken naar uw droomhuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen
Den Bosch
 
Bighelaardij makelaars Den Bosch - Engelen

Een duwtje in de rug of behoeden voor avonturen, gaan wij niet uit de weg.

Het Kadaster is een openbaar register. Straks wordt ook uw transactieprijs vermeld in deze voor iedereen toegankelijke registers. Beseft u dat? Samen met de Bighelaardij, gaat u de woning nomineren voor de toekomstige positie op deze lijst. De heersende stemming op de woningmarkt, de staat van het object en uw gevoel zijn bepalend.

Objectiviteit: Emotie is niet onbelangrijk bij het vinden van de juiste woning. Bighelaardij voelt daarin mee maar laat zich daar niet door leiden. Een valkuil voor de een, kan het ideaalbeeld zijn van een begenadigd klusser of mensen met een toereikend budget. Een samenvatting om spijt achteraf te voorkomen: Een droom kan verwezenlijkt worden, een Utopie nooit, een buitenkans moet u aangrijpen.

Samen met u moeten wij ervan overtuigd zijn dat alles goed is doorgenomen. De algemene en casus-specifieke troeven bespreekt Bighelaardij alleen met u. Denk hierbij aan:

 • Voorgaande akten
 • Bouwtekeningen
 • Verbouwtekeningen
 • Vergunningen
 • Bestemmingsplannen
 • Staat van de woning
 • Te verwachten onderhoud
 • Buurtonderzoek
 •  Roerende zaken

 

Wat kost de Bighelaardij aankoopmakelaar?
Hoeveel de aankoopbegeleiding gaat kosten, hangt af van wat u ons laat doen. We geven u graag vrijblijvend een offerte van de kosten als u contact opneemt. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Christis Makelaardij B.V.
Den Bosch
 
Christis Makelaardij B.V.

Het kopen van een huis doet u hooguit een paar keer in uw leven. Daarom is belangrijk een adviseur te hebben die kennis van zaken heeft en op wie u kunt vertrouwen. Die de kritische vragen kan stellen, doortastend te werk gaat en namens u scherp kan onderhandelen. Christis Makelaardij kent de huizenmarkt in de regio ’s-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel goed en weet wat er te koop is. 
Samen met u inventariseren wij uw woonwensen en uw mogelijkheden. Welk type huis zoekt u, welke woonomgeving heeft uw voorkeur en wat zijn uw financiële mogelijkheden? Zodra wij samen met u uw wensen in kaart hebben gebracht gaan we gericht op zoek naar woningen die aan uw wensen voldoen. Uiteraard houden wij voor u het actuele woningaanbod bij NVM-makelaars, niet NVM-makelaars en particulieren scherp in gaten. 

Samen met u bezichtigen wij vervolgens de meest interessante woningen. Wij adviseren u over de prijs, de courantheid van de woning, de staat van de woning en juridische aspecten zoals bijvoorbeeld erfdienstbaarheden, kettingbedingen en bestemmingsplannen. Zodra u uw ideale huis heeft gevonden, begeleiden wij het aankoopproces waaronder de prijsonderhandelingen, het administratieve proces, het koopcontract voor u als koper en begeleiden wij de eindinspectie. Vanzelfsprekend kunt u ook na het notarieel transport nog een beroep op ons doen.

Wilt u meer weten over uw aankoopmogelijkheden. Vul dan snel het aankoopformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een oriënterend gesprek over uw aankoopmogelijkheden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huyzerij
Den Bosch
 
De Huyzerij

Wat weten wij wat jij zelf niet weet? Wat er nóg niet op Funda staat? Wat er gaat gebeuren met een buurt of gebied? Wat van belang is voor de verkoper, en dus belangrijk voor jou om te weten?

Naast de basis vakkennis zijn dit de zaken waar jij een vinger achter wilt krijgen op het moment van beslissen. Als wij een hand schudden heb ik dus vijf vingers te beschikking voor je.  

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch
Den Bosch
 
Essentieel Wonen Makelaars - Den Bosch

Een huis kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Tegenwoordig is het voor woningzoekenden vrij eenvoudig om zelf een woning te vinden via woningsites als funda.nl. U kunt een afspraak maken en de woning bezichtigen. Maar dan begint het pas.
 
Wij kennen de buurt
Iedere dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen in ’s Hertogenbosch en Haaren als geen ander, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En we zijn als aankoopmakelaar net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd.
 
Realistische kijk op aankopen
Misschien krijgt u het juiste gevoel bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze.
 
Flexibele Full service
Essentieel Wonen adviseert u bij de aankoop van uw nieuwe woning. Indien u bij ons een zoekopdracht plaatst, begeleiden wij u van A tot Z:  inventariseren van uw woonwensen, het zoeken, begeleiding bij bezichtigingen, de onderhandeling, technische inspectie en meer. Wenst u zelf een aantal zaken te regelen, dan kan dat vanzelfsprekend ook. Dat noemen wij de Flexibele Full Service van Essentieel Wonen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Floris Brokers
Den Bosch
 
Floris Brokers

Kan dit mijn nieuwe thuis worden? Is dit de goede plek? Betaal ik niet te veel? En vis ik niet achter het net?

Allemaal vragen die je jezelf stelt als je een nieuw huis wil kopen. Zo enthousiast als we zijn over de woning die je wilt verkopen, zo scherp en kalm zijn we bij aankoop van je nieuwe huis. Floris makelaars kent de korte route’s, zorgt dat je vooraan staat en pakt door in de onderhandelingen. Floris makelaars kent het nieuwste aanbod en kan je de potentie van een woning te zien. Let op.. We zijn wel eerlijk. Want hoe verliefd je ook bent op het huis dat je wilt kopen.. we willen dat als jij je nieuwe huis koopt dat je wéét wat je koopt, de risico's kent en zo een weloverwegen keuze maakt. Dus wijzen we je ook op de aandachtspunten van het huis dat je wilt kopen. Zo kan de begeleiding van Floris als aankoopmakelaar in Den Bosch je het huis van je dromen én een flinke besparing opleveren.  Bekijk ons stappenplan voor aankoop via onderstaande link.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Den Bosch
Den Bosch
 
Hendriks Makelaardij Den Bosch

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

BEKIJK NU ONS AANBOD
GratisZOEKSERVICE
ONTVANG AL HET AANBOD PER E-MAIL
 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
JAAM. | JOUW AANKOOPMAKELAAR
Den Bosch
 
JAAM. | JOUW AANKOOPMAKELAAR

Je hebt een woning op het oog, maar je twijfelt over de aanpak. Net als de vorige keer een afspraak maken voor een bezichtiging en dan net van tevoren weer door de verkopend makelaar worden gebeld “dat de woning al is verkocht, of is gegund aan een betere koper?” Of erger nog, helemaal niet gepland kunnen worden. Je wilt zo snel mogelijk bezichtigen, maar hoe dan?! En daarna? Hoe doe je een goed bod terwijl er meerdere kopers zijn? Zijn er wel meerdere kopers? Je wilt ook niet te veel betalen. Wel of geen ontbindende voorwaarden opnemen. Check bestemmingsplan en bodemgesteldheid vooraf, hoe dan? De verkoper heeft toch ook een meldingsplicht? En het schriftelijkheidsvereiste? Hoe kies ik een goede taxateur? Krijg ik geen hypotheek als de getaxeerde marktwaarde lager is dan de koopsom? Kan ik dan de koop ontbinden, of moet ik 10% betalen?

JAAM behoedt jou voor valkuilen, of nog erger, voor een miskoop. Voorkomen is beter dan genezen. En het mooie is; JAAM levert altijd meer op dan het kost. Jij kiest zoveel aankoopmakelaar als je nodig hebt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Maaike Topper | Aankoopmakelaar
Den Bosch
 
Maaike Topper | Aankoopmakelaar

Als u Maaike inschakelt voor de aankoop van uw woning, dan is dit full service. Dat betekent dat een aankoopmakelaar of beter gezegd zij het volgende voor u doet:

 • Het in kaart brengen van uw woonwensen;
 • Een selectie van de woningen maken;
 • Het maken van afspraken voor de bezichtigingen (afgestemd op uw agenda);
 • De begeleiding tijdens bezichtigingen;
 • Het opvragen  en doornemen van alle relevante juridische informatie. Denk hierbij aan bewijs van eigendom, kadaster of akte van erfpacht. Bij een appartement komen hier de stukken van de VvE bij;
 • Het checken van de informatie bij de gemeente, Kadaster en bodemloket i.v.m. bestemming, verontreiniging, ondergrondse tanks, publiekrechtelijke verplichtingen;
 • Het maken van een bezichtigingsverslag met hierin: de bevindingen over de woning en verslag van de bijbehorende stukken. Oordeel over de bouwkundige staat van de woning (voor zover waarneembaar). Berekening van de marktwaarde van de woning en advies over de aankoopstrategie met alle voorwaarden;
 • Het adviseren of een bouwkundige keuring nodig is en het regelen van deze keuring;
 • Het voeren van onderhandelingen;
 • Het adviseren in de keuze voor een notaris en taxateur;
 • Het doornemen van de koopakte;
 • De begeleiding bij de ondertekening van de koopakte;
 • Het bewaken van de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopakte;
 • De controle van de notariële stukken voor de overdracht;
 • Het regelen en begeleiden van een inspectie van de woning voor de overdracht;
 • De begeleiding bij de notariële levering bij de notaris en sleuteloverdracht.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Next Move Makelaars
Den Bosch
 
Next Move Makelaars

Er zijn naar verhouding meer kopers dan verkopers. Daardoor kan het gebeuren dat je telkens net te laat bent en dat jouw droomhuis aan je neus voorbij gaat.

Vergroot je kansen op een nieuwe woning

Verkoop makelaars werken graag met aankoopmakelaars
Verkopers weten dat je een serieuze kandidaat koper bent
De verkoop gaat voor alle partijen efficienter
 

Koop je nieuwe woning
 

 • Next Move Makelaars helpt je daarom graag bij jouw zoektocht
 • kijkt goed of een woning zonder zorgen kan worden gekocht
 • Wat is de juiste strategie, juiste openingsbod en voorwaarden
   

Uiteraard probeert Next Move Makelaars bij de onderhandelingen voor de aankoop een zo scherp mogelijke prijs te realiseren

Heb je interesse in een woning: bel of mail ons gerust even voor advies. Dat kost je niets. Wanneer wij uw huidige woning mogen verkopen maken we een extra aantrekkelijk voorstel.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Staete Brokers Den Bosch
Den Bosch
 
Staete Brokers Den Bosch

Gaat dat ene leuke huis net aan je neus voorbij? Of heeft een andere geïnteresseerden je overboden? Dan is het verstandig om een ervaren aankoopmakelaar van Staete mee te nemen. Zij kennen de markt, de regio én het aanbod als geen ander. Dankzij de jarenlange ervaring, de grootste huizendatabase van Nederland én lokale bekendheid zorgen zij ervoor dat jij alles in huis hebt om die ene droomwoning te krijgen.

Met Staete aan je zijde als koper weet je zeker dat je tijdens de aankoop wordt bijgestaan én geadviseerd wordt over je bouwkundige en juridische vragen. Tevens heb je altijd direct contact met één vaste makelaar, wanneer en hoe jij het wilt. Via Whatsapp, e-mail, telefoon of op kantoor. Je wordt compleet ontzorgd in een spannende tijd, zodat jij je kunt bezighouden met fantaseren over je nieuwe plek! 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
VDH Wonen makelaardij Den Bosch
Den Bosch
 
VDH Wonen makelaardij Den Bosch

Een huis of appartement kopen in Den Bosch, Rosmalen of Vught? VDH Wonen makelaardij is thuis in aankoopbegeleiding en heeft veel ervaring met het werken als aankoopmakelaar. Zo weet u dankzij ons precies welke woningen er te koop staan én welke binnenkort op de markt verschijnen. Maar… aankoopbegeleiding is meer dan alleen het zoeken en vinden van huizen en appartementen.

Een aantal vragen die opdrachtgevers hebben en die we hier voor u beantwoorden:

 • Wat doet een aankoopmakelaar precies?
 • Wat levert aankoopbegeleiding eigenlijk op?
 • Waarom zou ik kiezen voor aankoopbegeleiding?
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Viermakelaars Den Bosch
Den Bosch
 
Viermakelaars Den Bosch

Bent u verliefd geworden op een woning ? Of heeft u liever wat hulp nodig bij het vinden van uw droomwoning? Viermakelaars is uw aankoopmakelaar in Den Bosch, Vught of Rosmalen.

Of u nu veel, weinig of geen ervaring heeft op de woningmarkt, een aankoopmakelaar aan uw zijde heeft altijd zin.

Waarom een aankoopmakelaar:

Uw eigen aankoopmakelaar van Viermakelaars kent de woningmarkt en de regio door en door en is beter, vaak ook sneller, op de hoogte van het mooiste aanbod.

Hij zoekt niet zomaar, neen, hij zoekt gericht naar een woning die aansluit bij uw specifieke woonwensen cq eisen. Tevens heeft de makelaar die u helpt bij uw zoektocht de beste interactie met de verkopend makelaar. Onafhankelijk berekend hij voor u de juiste marktwaarde. Om u te behoeden voor misstappen bekijkt onze makelaar het aan te kopen object niet door een té roze bril. Hij bekijkt het, zoals het hoort, zeer realistisch en uitermate objectief. Samen met u bepaalt hij de te volgen aankoopstrategie. Namens u onderhandelt hij met de verkoper of diens makelaar om tot de juiste en beste prijs te komen.


We helpen u bij het zoeken, het vinden en het kopen van uw nieuwe woning. Geven u een helder advies over de waarde van de woning en informeren u over de markt en de regio Den Bosch, Vught en Rosmalen. Zo ontvangt u van ons een helder en duidelijk aankoopadvies.
 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
WONEN Makelaars
Den Bosch
 
WONEN Makelaars

De motivatie om een huis te kopen in jouw regio is afhankelijk van je situatie. Zoek je een huis om financiële redenen, je wilt groter of kleiner wonen, op zoek naar een beleggingsobject of je wilt een huis kopen voor je kinderen of je ouders? Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met jou in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw beste woonoplossing. WONEN Makelaars is jouw makelaar bij de aankoop van een andere woning.

 Met de aangetrokken markt zien wij veel mensen misgrijpen. Schakel daarom nu een aankoopmakelaar in! WONEN Makelaars kan u helpen bij:Bepalen van de exacte marktwaarde en dus ook de transactiewaarde van het huis

 • Door bouwkundig inzicht wordt een miskoop voorkomen
 • Wij zorgen voor een professionele begeleiding en een zo scherp mogelijke aankoop
 • Voeren een snelle en strategische onderhandeling bij meer kapers op de kust

Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo