Aankoopmakelaars Coevorden

Welkom in het pittoreske Coevorden, een charmant stadje in het zuidoosten van Drenthe, gelegen tussen Emmen, Hoogeveen en Hardenberg. Met zijn rijke historie, gezellige marktplein en sfeervolle straatjes, is Coevorden een plek waar wonen voelt als thuiskomen. Of u nu droomt van een knus huis in het centrum, een gezinswoning in een rustige wijk, of een landelijke villa aan de rand van de stad, Coevorden heeft voor elk wat wils.

 Bij het kopen van een huis in Coevorden komt echter meer kijken dan alleen de idyllische omgeving. Een aankoopmakelaar Coevorden kent de lokale huizenmarkt als geen ander en kan u helpen met het vinden van uw ideale woning. Of u nu de voorkeur geeft aan Dalen, Sleen of Oosterhesselen, een aankoopmakelaar staat klaar om uw belangen te behartigen en ervoor te zorgen dat u de beste deal sluit. Ontdek de mogelijkheden met de aankoopmakelaars in Coevorden en maak vandaag nog een afspraak!

Sorteren op naam
Lamberink Makelaars en Adviseurs Coevorden
Coevorden
 
Lamberink Makelaars en Adviseurs Coevorden

Staat u op het punt om uw huis te verkopen? Wij komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling. Onze verkoopmakelaars uit Coevorden beschikken over de expertise om van de verkoop van uw woning een succes te maken. Wij hebben een groot netwerk van potentiële kopers, die al in beeld zijn voordat het huis op Funda staat. Lamberink streeft altijd naar het beste resultaat.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mijn Makelaar Coevorden
Coevorden
 
Mijn Makelaar Coevorden

Bent u op zoek naar een woning, dan helpen wij u graag bij het gehele aankooptraject. Dat is niet alleen handig, maar het geeft ook zekerheid. U kunt uwzelf lekker focussen op de sfeer, de ruimte en de omgeving, terwijl wij kijken naar alle zakelijke beslommeringen en technische beoordelingen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Naober Makelaars
Coevorden
 
Naober Makelaars

Wilt u uw woning in de verkoop zetten? Of heeft u op Funda uw droomhuis gevonden? Hoogste tijd om een goede makelaar in te schakelen. Het verkopen of kopen van een huis doet u immers niet elke dag. Naober Makelaars helpt u graag met het realiseren van uw woondromen.


Een doordachte aanpak
De huidige woningmarkt vraagt om een doordachte aanpak. Dat betekent ook dat wij eerlijk moeten zijn over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij de verkoop van uw woning. Bij ons krijgt u een duidelijk en reëel advies. Daarmee vergroten we de verkoopkansen van uw woning. Wij maken het plaatje niet mooier of minder mooi dan dat het is.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Venhorst Makelaardij
Coevorden
 
Venhorst Makelaardij

Theo Reitsma zei het in 1988 al: dit is een goed stel hoor! Technisch gezien had hij het niet helemaal over ons team, maar het had uiteraard maar zo gekund. Met onze mooie mix van een aanvallend ingestelde binnendienst en frisse, technisch vaardige makelaars spelen we een fraaie variant op het geroemde Totaal Makelaardij en de Tiki-taka Makelaardij. Een dodelijke combinatie van lokale kennis van de markt en de zoekers, online vertegenwoordiging op Funda, onze websites en onze grote schare online volgers. De voetbal-metafoor loopt een beetje uit de hand, maar u begrijpt wat we bedoelen. Maak hieronder kennis met ons uitstekende team!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo