Aankoopmakelaars Breda

Sorteren op naam
KIN Makelaars
Breda
 
KIN Makelaars

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt KIN Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan zo’n 350 vanuit de vestiging Breda. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.

Lees meer +
  • Korte Ploegstraat 19
  • breda@kinmakelaars.nl
  • 076 - 5 221 221
  • https://www.kinmakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Van Liessum NVM Makelaars
Breda
 
Van Liessum NVM Makelaars

U zoekt een makelaar in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Van Liessum makelaars. In plaats van onszelf op de borst te kloppen als ‘dé betrokken makelaar’ laten wij liever de cijfers voor ons spreken. Wat dacht u van een gemiddelde klantenbeoordeling van 9,1? Of van het feit dat wij in 2019 de meeste woningen in Breda wisten te verkopen? Of van het gegeven dat wij gemiddeld het hoogste verkoopresultaat behalen en dat we dat óók nog eens doen met een hele hoge doorloopsnelheid?

Wij zorgen er als team van drie ervaren makelaars, met een sterke ondersteuning van onze commerciële binnendienst, voor dat we resultaat bieden. Ongeacht of u nu uw woning wilt verkopen of juist een object wilt aankopen. We kennen ons werkgebied als geen ander, weten wat daar leeft en speelt en kunnen u dus altijd van een persoonlijk en objectief advies voorzien. Om dat voor u te kunnen realiseren, willen we graag dat u zich ook bij ons thuis voelt. Want alleen dán kunnen we onze dienstverlening op en top voor u inzetten en alles voor u uit de kast halen.

We nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zijn Van Liessum makelaars, de makelaar waarbij u zich thuis voelt. Graag tot ziens in Breda!

Lees meer +
  • Sophiastraat 36
  • info@vanliessummakelaars.nl
  • 0767631000
  • https://www.vanliessummakelaars.nl/
Contact    Prijsopgave
Marketing & Development by Mediazo