Aankoopmakelaars Breda

Breda is een gezellige stad in het zuiden van het land, en meer dan 180.000 inwoners is het een van de grootste steden in de provincie Noord-Brabant. De stad is vol van historische gebouwen en mooie woningen, maar ook van water en natuur. Het is dan ook een fijne stad om te wonen. Bent u van plan een huis te kopen in de omgeving van Breda? Er zijn verschillende aankoopmakelaars Breda die werkzaam zijn in de wijde omgeving: van Prinsenbeek tot aan Ulvenhout, en van Bavel tot aan Teteringen.

Bij Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van verschillende aankoopmakelaars Breda. Het zijn allemaal ervaren professionals, die ervoor zorgen dat u uw droomwoning kunt aankopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Elke makelaar hanteert andere tarieven en diensten, en daarom is het verstandig om met verschillende makelaars in gesprek te gaan. Via onze site kunt u direct verschillende offertes en kennismakingsgesprekken aanvragen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Sorteren op naam
Charles Nagelkerke Makelaardij
Breda
 
Charles Nagelkerke Makelaardij

“Bent u nog steeds op zoek naar een woning? Heeft u uw droomhuis gevonden maar was dat net verkocht, nog voor u de kans had om te gaan kijken? Of u heeft een leuk huis gezien en weet niet wat de volgende stap is?”

Het is ook niet gemakkelijk om een woning te kopen.

  • Wat is de juiste prijs en ten opzichte van de prijzen in de omgeving?
  • Hoe pak ik het bieden aan?
  • Hoe lang staat de woning reeds te koop?
  • En vooral heel belangrijk: Gaat er nu of in de loop der tijd in de directe omgeving iets veranderen

Al deze vragen worden nog steeds aan de verkopend makelaar gesteld, terwijl die optreedt voor de tegenpartij: de verkoper!

U koopt niet alleen het pand, maar ook de buurt. Bestemmingsplannen en milieugegevens opvragen doet de consument niet dagelijks, terwijl dit toch hoort bij de informatieplicht van de koper.

Als aankoopmakelaar is Charles Nagelkerke Makelaardij dagelijks bezig met bovengenoemde zaken, dat is ons vak. Laat u van nu af aan goed begeleiden door iemand die uw belangen behartigt en niet die van de verkopende partij.

Wij bieden u verschillende aankoop pakketten aan. Wilt u meer informatie over deze diensten dan kunt u contact opnemen met ons kantoor. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek kunt u dan kennismaken met Charles Nagelkerke, hij vertelt u graag meer over onze aankoopbegeleiding.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Huizenbemiddelaar Breda
Breda
 
De Huizenbemiddelaar Breda

De huizenmarkt is oververhit, zeker ook in onze regio. Dat maakt het lastig om zelf de perfecte woning te vinden én te kopen. De Huizenbemiddelaar kan u hier gelukkig bij helpen; niet alleen met ons eigen ruime aanbod in het gehele 076-gebied, maar ook als gespecialiseerd aankoopmakelaar. Samen vinden we het huis dat bij u past!

Bij De Huizenbemiddelaar staat een persoonlijke aanpak voorop, want een huis kopen doet u natuurlijk niet elke dag! Daarom luisteren we goed naar uw wensen, gaan we actief voor u op zoek en bewaken we uw budget. En dat alles tegen een vast tarief, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

LAAT ONZE EXPERTISE VOOR U WERKEN
De Huizenbemiddelaar helpt u bij het vinden van een huis of appartement in Breda en omgeving. We staan voor u klaar met een goede service en gedegen kennis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars
Breda
 
ERA Content Makelaars | Zelfstandige makelaars

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar in Breda? Dan helpen we je bij ERA Content Plus Makelaars Breda graag verder. De aankoop van je woning is een grote stap. Een huis is immers veel meer dan een aantal stenen. In een huis dat bij je past, voel je je thuis. Het is een plek waar je tot rust komt en jezelf kunt zijn. Wil jij dus een huis kopen in de regio Breda? Dan gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis!


Bij ERA Content Plus Makelaars Breda hebben we een professioneel team van gecertificeerde makelaars. Onze aankoopmakelaars hebben alle kennis paraat om je zo goed mogelijk te ondersteunen in het gehele aankoopproces. We werken met Register-makelaars en kandidaat-makelaars die zich als zelfstandig ondernemer bij ERA Content Plus Makelaars zijn aangesloten. Op deze manier vind je bij ons altijd een aankoopmakelaar die jou helpt in je zoektocht.

Wij zorgen ervoor dat je zonder zorgen je droomhuis in de regio Breda kunt kopen. Wij komen op voor jouw belang, zorgen voor een zo laag mogelijke aankoopprijs en kijken naar alle valkuilen die je tegen kunt komen bij de koop van een woning. Denk bijvoorbeeld aan bouwkundige problemen, omgevingsfactoren en juridische facetten. Onze aankoopmakelaars kijken samen met jou welk huis bij je past en waar jij je 100% thuis voelt. Kortom: Samen kopen we jouw droomhuis in de regio Breda!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij
Breda
 
Hendriks Makelaardij

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kern Makelaars Breda
Breda
 
Kern Makelaars Breda

Het kopen van een woning behoort tot één van de belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in het leven. Bij een aankoop komen dan ook veel persoonlijke en emotionele zaken kijken. Je zou bijna vergeten dat er ook een aantal zakelijke en juridische beslissingen moeten worden genomen.

Kopen in een veranderende markt

Als kandidaat koper is het nog steeds lastig om een woning te kopen. Er is meer aanbod, maar wat is dat huis nu waard? De vraagprijs zegt niks over de waarde, maar meer over wat de verkoper er voor wil hebben, maar is dat reëel? Als NVM aankoopmakelaar hebben wij een uitgebreid netwerk en weten wij vaak eerder welke woningen op de markt komen. Verder hebben wij veel gegevens beschikbaar over de woning en de wijk waar de woning staat. Wij kunnen dus een nauwkeurige waardebepaling maken. Je wilt uiteraard de beste deal sluiten. Verder regelen wij alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Jouw voordeel is een scherpe prijs en alle zekerheid.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
KIKI Makelaardij Breda
Breda
 
KIKI Makelaardij Breda

KIKI Makelaardij neemt jou graag werk uit handen. Dit  bespaart niet alleen tijd maar het levert ook een ontspannen aankoop van de woning op. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek inventariseren we al jouw woonwensen en bespreken we het gehele proces. Van begin tot het eind staan wij jou graag bij als persoonlijke aankoop makelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
KIN Makelaars
Breda
 
KIN Makelaars

We zien de markt op het moment wat veranderen. Als aankoopmakelaar helpen en adviseren wij jou, zodat je de juiste prijs betaalt voor jouw droomwoning. Hieronder leggen we stapsgewijs uit wat we daarbij voor je kunnen betekenen.

Wij zorgen voor:

  • een aankoop die slaagt
  • de juiste ingangen bij verkopers en andere makelaars
  • de beste aankoopprijs door onze marktkennis met jarenlange ervaring
  • een zorgeloze afhandeling van het proces
  • een scherp all in tarief op basis van no cure no pay: betaal na aankoop
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Sander | Huis kopen in Breda
Breda
 
Makelaar Sander | Huis kopen in Breda

Ben je op zoek naar een leuke woning in Breda of omgeving Breda, maar kom je er telkens niet tussen?
In de huidige woningmarkt worden huizen razendsnel verkocht. Daarom heb je een aankoopmakelaar nodig die voor jou actief het nieuwe woningaanbod in de gaten houdt en jou een voorsprong geeft op andere kopers.  Samen bekijken we jouw (potentiële) nieuwe woning en geven we advies. Wil je overgaan tot de aankoop? Dan bepalen we samen met jou het bod en onderhandelen wij voor jou met de tegenpartij tot de beste aankoopprijs op tafel ligt.


In onderstaande 8 stappen leggen wij ons aankoopplan uitgebreider uit. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 
Wij nemen al jouw zorgen uit handen en regelen alles in jouw belang voor een eigentijds en betaalbaar tarief. Alles op basis van No cure - No pay: je betaalt ons pas als je jouw huis hebt gevonden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
MB Makelaars Breda
Breda
 
MB Makelaars Breda

Als aankoopmakelaar in Breda helpen we u bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: een huis kopen. Dit kan u zowel emotioneel als financieel veel kosten. Het is dan ook niet eenvoudig om de juiste keuze te maken. U bekijkt de woning die u op oog heeft wellicht al door een roze bril, u hebt geen ervaring met onderhandelen of u heeft weinig zicht op de werkelijke waarde van de woning. En de makelaar van de verkoper, hoe vriendelijk ook, behartigt niet uw belangen.

MB Makelaars is met een gemiddelde Funda beoordeling van 9.8 de hoogst gewaardeerde aankoopmakelaar in de regio Breda. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mechel Makelaardij Princenhage | Breda
Breda
 
Mechel Makelaardij Princenhage | Breda

Je bent op zoek naar een droomwoning en daar kunnen wij je bij helpen als aankoopmakelaar! Een woning kopen is vaak erg spannend en een emotioneel proces. Je bent verliefd op de woning, en je wilt graag de woning kopen. Mechel Makelaardij geeft tijdens dit proces een vakkundig en deskundig advies. Wij kunnen je adviseren in dit aankoopproces. Wij gaan dan met je mee naar de woning voor een bezichtiging, geven eerlijk advies, onderhandelen en zorgen voor een goede deal. Wij geven je advies over een bouwkundige inspectie, de koopovereenkomst en zijn aanwezig bij de laatste inspectieronde en het bezoek aan de notaris voor de overdracht van de gekochte woning. Wij nemen een hoop werk uit handen en dit geeft de koper rust. Immers... een huis koop je maar een paar keer in je leven. En wij zijn er dagelijks mee bezig. Maak gebruik van onze kennis van de woningmarkt.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda
Breda
 
Mevrouw de Aankoopmakelaar Breda

Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek met een van onze aankoopmakelaars. Het doel van dit gesprek is het bespreken van uw woonwensen.


Heeft u interesse in een huis? Laat het ons z.s.m. weten en wij plannen een bezichtiging samen met u in. Na onze bezichtiging – indien u interesse heeft in de woning – maken wij voor u een uitgebreid bezichtigingsverslag. Indien u geen interesse heeft dan kijken we uiteraard samen verder.

Yes, uw droomhuis is gevonden maar hoe nu verder? N.a.v. ons uitgebreide bezichtigingsverslag kunnen wij samen met u een strategie bepalen. Wij brengen namens u een bod uit, uiteraard ook onder alle voor u relevante voorwaarden. Tevens nemen wij alle stukken door behorend bij het huis.

Uw droomhuis is aangekocht! Wij nemen samen met u de koopakte en de notariele akte door. Ook gaan wij met u mee naar de eindinspectie van het huis en de overdracht bij de notaris.

In de regio Amsterdam zal de koopakte worden opgemaakt door de notaris en wordt deze op het kantoor van de notaris ondertekend.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van der Sande Makelaars Breda
Breda
 
Van der Sande Makelaars Breda

Voor Van der Sande VanOpstal Bedrijfsmakelaars betekent zakelijk onroerend goed meer dan alleen vierkante meters. Huisvesting bepaalt een belangrijk deel van het bedrijfsplan. Wij begeleiden ondernemers in Breda en West-Brabant op zoek naar een geschikt pand. Daarbij kijken we naar de huidige situatie, het imago en de prognoses van de onderneming. Zo komen we tot een zoekprofiel dat is toegesneden op de specifieke behoefte van het bedrijf. Voor nu en in de toekomst. Door inzicht in alle aspecten van bedrijfshuisvesting kunnen we snel en adequaat adviseren.

Geïntresseerd? Maak eens een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars.
076-5147454

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Liessum NVM Makelaars
Breda
 
Van Liessum NVM Makelaars

De rol van een makelaar tijdens het aankooptraject is net zo belangrijk als bij de verkoop van een woning. Als onafhankelijke aankoopmakelaar behoedt Van Liessum NVM-makelaars u voor zaken waar u zelf in eerste instantie misschien niet aan denkt, zoals verborgen gebreken en handelen vanuit emotie. Dit kan u veel geld besparen. Wanneer u enthousiast wordt, blijven wij rationeel nadenken.

Niet alleen begeleiden wij u in het proces, ook zijn wij uw strategische partner die, in tegenstelling tot de verkopend makelaar, gaat voor de laagst mogelijke prijs. Met een vrijblijvend gesprek inventariseren wij uw woonwensen en gaan daarna direct voor u aan de slag. Wij ontzorgen u vanaf de eerste stap, zijn een sterke partner bij de prijsonderhandeling, controleren alle juridische stukken en fungeren als eindinspecteur tot aan de handtekening bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Zagers Makelaars en Taxateurs O.Z
Breda
 
Zagers Makelaars en Taxateurs O.Z

Zagers Makelaars Breda is een ervaren, doortastende en deskundige aankoopmakelaar die je begeleidt bij de aankoop van jouw woning. Met onze hulp sta je sterk bij de zoektocht naar jouw droomwoning! Breda, Ulvenhout, Teteringen, Bavel, Dorst en Prinsenbeek vormt ons werkgebied.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij je om de aankoop van jouw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van ‘no cure – no pay’! Dus koop je niets aan, dan betaal je ons niets.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo