Aankoopmakelaars Borger

Welkom in Borger, een sfeervol dorp in de provincie Drenthe, bekend om zijn hunebedden en prachtige natuurlijke omgeving. Met zijn gezellige sfeer, historische gebouwen en de nabijheid van natuurgebieden zoals de Hondsrug, is Borger een ideale plek om te wonen. Of u nu de voorkeur geeft aan een karakteristieke woning in het dorpscentrum, een moderne woning in een rustige wijk, of een vrijstaand huis aan de rand van het dorp, Borger biedt diverse mogelijkheden voor iedere woningzoeker.

Bij het kopen van een huis in Borger is het verstandig om de expertise van aankoopmakelaars Borger in te schakelen. Deze professionals begrijpen de lokale huizenmarkt en kunnen u helpen bij het vinden van uw ideale woning. Of het nu gaat om wonen in het centrum, Drouwen, of Bronneger, aankoopmakelaars zorgen ervoor dat u de beste deal krijgt. Vergelijk de verschillende aankoopmakelaars in Borger en zet de eerste stap naar uw nieuwe thuis.

Sorteren op naam
Oosterom Makelaardij o.g.
Borger
 
Oosterom Makelaardij o.g.

De makelaar met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt
Makelaar Oosterom is de actieve onroerend goed specialist op de Drentse Hondsrug en het Veenkoloniale gebied in Drenthe en Oost-Groningen.

Met een realistische kijk en veel ervaring op de woningmarkt helpen wij je graag als aankoop- of verkoopmakelaar!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wim Stuursma Makelaardij
Borger
 
Wim Stuursma Makelaardij

Wim Stuursma Makelaardij is een gerenommeerd full-service makelaarskantoor met twee gecertificeerde NVM-makelaars, een volledige eigen binnendienst, een servicekantoor in Borger en een presentatievitrine in Stadskanaal. Wims werkgebied strekt zich uit van de Drentse Hondsrug tot en met het Veenkoloniaal gebied. Bekijk ons actuele aanbod!

Full-service makelaar
U wilt een totaalpakket? Wim regelt het. Wim biedt u, samen met zijn betrokken team, een compleet pakket aan diensten als het gaat om het kopen, verkopen, taxeren, huren of verhuren van een huis, bedrijfspand of recreatiewoning. Ook voor betrouwbaar hypotheekadvies kunt u bij Wim terecht. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo