Aankoopmakelaars Apeldoorn

Op Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van de verschillende aankoopmakelaars Apeldoorn. Elke makelaar is een ervaren specialist, die u goed kan ondersteunen bij het kopen van een woning. Ze zijn vaak werkzaam in de wijde omgeving, en kunnen u ook helpen bij het kopen van een woning in bijvoorbeeld Hoenderloo, Wenum Wiesel, Klarenbeek, Vaassen of Ugchelen.

Voordat u met een makelaar in zee gaat, is het belangrijk om verschillende aankoopmakelaars Apeldoorn te vergelijken. Elke makelaar hanteert andere tarieven en biedt een andere service aan. Het is dan ook verstandig om bij verschillende aankoopmakelaars Apeldoorn een offerte en een kennismaking aan te vragen, zodat u kunt kiezen voor een makelaar die echt bij u past.

Sorteren op naam
iQ Makelaars Apeldoorn
Apeldoorn
 
iQ Makelaars Apeldoorn

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn? iQ Makelaars Apeldoorn helpt en ondersteunt je bij het zoeken naar jouw droomhuis. Bij het kopen van een huis bieden wij als aankoopmakelaar elk individu een persoonlijke aanpak. We staan altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan, ook buiten kantooruren. Met deze unieke, persoonlijk werkwijze tijdens het aankoopproces weten wij ons écht te  onderscheiden van de rest.

Bij het aankopen van een huis is het belangrijk om een duidelijk beeld te hebben van jouw budget en wensen. iQ Makelaars Apeldoorn heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt, en daarnaast hebben wij zelf een breed aanbod aan woningen. Bij het vinden van jouw droomwoning komt dit natuurlijk uitstekend van pas! 

Lees meer +
4.7
Funda 4.6
Google Reviews 4.9
Facebook 4.7
Feedback Company 4.8
Contact    Prijsopgave
5
Agents Rodenburg
Apeldoorn
 
Agents Rodenburg

Wil je een (ander) huis kopen? Dit is het moment om een huis te kopen. De hypotheekrente is laag en wij staan voor je klaar!

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken: het bezichtigen van woningen, het bepalen van je eerste bod, de onderhandeling, het maken van de juiste afspraken met de verkoper en nog veel meer. Dat vereist tijd, aandacht, deskundigheid en ervaring. Daarom is het fijn om terug te kunnen vallen op makelaars die zich hier dagelijks mee bezighouden.

Maar het begint natuurlijk al bij de zoektocht naar jouw droomhuis. Op dit moment staan er niet heel veel woningen te koop en vaak worden woningen binnen een paar dagen verkocht. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen, maak dan gebruik van een aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Boers Brokers
Apeldoorn
 
Boers Brokers

Wil je een huis kopen in Apeldoorn? Kies dan voor dé garantiemakelaar van Apeldoorn: Boers Makelaars. Wil je graag een huis kopen in Apeldoorn maar heb je de juiste makelaar nog niet gevonden? Voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, ben je bij Boers Makelaars aan het goede adres. Onze professionele makelaars helpen je graag met een huis kopen in Apeldoorn en omstreken!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Buurman Makelaardij
Apeldoorn
 
Buurman Makelaardij

Wil jij een huis kopen in Apeldoorn, Ugchelen of Beekbergen? Als je een huis op het oog hebt, kom je vrijwel altijd eerst in contact met de verkoopmakelaar van de verkoper. Die zal jou informeren en alles over het huis vertellen, maar het blijft de makelaar die door de verkoper is ingeschakeld om zijn huis te verkopen.

Dat betekent dat de verkoopmakelaar primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Dat begint al met de prijs van de woning. De verkoopmakelaar wil een zo hoog mogelijke prijs voor zijn klant bedingen en jij wilt uiteraard zo min mogelijk betalen. Het is daarom verstandig om je onafhankelijk te laten adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt, maar voor joú. En dat noemen we een NVM-aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hage Makelaars
Apeldoorn
 
Hage Makelaars

Hage Makelaars is een toonaangevend makelaarskantoor in Apeldoorn dat zich richt op de aan- en verkoop van onroerend goed, taxaties.

Middels een onderscheidend marketingconcept, een actieve werkwijze en een transparante dienstverlening weet het kantoor al jarenlang tevreden klanten aan zich te binden.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hendriks Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Hendriks Makelaardij Apeldoorn

In deze woningmarkt is snel schakelen essentieel om jouw droomhuis te bemachtigen. Op deze pagina vind je informatie en tips om je hiermee te helpen. Zo ga je goed voorbereid op huizenjacht!

Bekijk dagelijks ons landelijke (nieuwbouw)aanbod! Elke dag verschijnt er nieuw aanbod. 
Wil jij altijd op de hoogte zijn van het nieuwste woningaanbod?

Schrijf je dan nu vrijblijvend in voor onze gratis zoekservice. In een veilige online omgeving kan jij jouw voorkeuren en woonwensen doorgeven. Je ontvangt nog dezelfde dag het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox en ontvangt het aanbod vaak nog voor het op Funda staat!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Hunink en Holtrigter Woning en Bedrijfs Makelaars B.V.
Apeldoorn
 
Hunink en Holtrigter Woning en Bedrijfs Makelaars

De juiste vestigingsplaats voor uw onderneming is van wezenlijk belang. De adviseurs van Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars adviseren u graag over de verschillende aspecten die een rol spelen bij het vinden van de meest geschikte locatie.
Door het uitgebreide regionale netwerk bent u hiervoor bij Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. 

Wanneer u Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars inschakelt bij het zoeken naar een geschikte vestigingsplaats wordt u optimaal begeleid. Allereerst worden uw wensen geïnventariseerd. Aan de hand van deze inventarisatie zoekt Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars een geschikte locatie voor u.

Tevens begeleid Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars u bij de onderhandelingen bij de aankoop- of huur(som) van het gevonden pand en bij de schriftelijke vastlegging van deze afspraken. 

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Koningsstede Makelaardij
Apeldoorn
 
Koningsstede Makelaardij

U bent op zoek naar een (nieuw) eigen plekje? Gefeliciteerd! Het kopen van een huis is niet iets wat u zo maar even doet. U kiest voor een nieuwe woning die bij u past en waar u zich thuis voelt. Wij denken en kijken in deze fase graag met u mee! Zelf weet u goed waar u naar op zoek bent. Samen inventariseren we uw wensen en eisen en gaan we op zoek naar geschikte woningen, die passen bij u en uw budget. Heeft u een mooie woning gevonden? Tijdens de bezichtiging kijkt u naar de indeling en uw gevoel bij het huis. Wij kijken naar de technische staat, de wijk, bestemmingsplannen etc. Op deze manier kiest u voor iets dat bij u past en nemen wij de ‘minder leuke’ punten voor onze rekening. Uiteraard voeren wij ook de onderhandelingen met de verkopende partij zodat we ook hier het maximale uit kunnen halen. Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons? Neemt u dan contact op!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Langenberg Makelaardij Apeldoorn
Apeldoorn
 
Langenberg Makelaardij Apeldoorn

Het aankopen van een woning is niet niks. Of het nu gaat om de aankoop van een appartement, nieuwbouwwoning, eengezinswoning of (half)vrijstaande villa: emotie speelt vaak een belangrijke rol. En juist die emotie kan in de weg staan bij de aankoop: u ziet de nadelen of eventuele gebreken niet meer en u wilt het liefst ‘vandaag nog’ een bod uitbrengen.
 
Wij snappen die emotie als geen ander maar kunnen zonder die emotie naar het huis kijken, zonder uw gevoel daarbij uit het oog te verliezen. Wij stellen vragen die er toe doen – aan u, maar ook aan de verkoper of verkopende makelaar. Vragen die u helpen de juiste beslissing te nemen. Wij zetten onze jarenlange kennis en ervaring graag in om samen met u uw nieuwe woning (aan) te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Apeldoorn | Goos Makelaardij
Apeldoorn
 
Makelaar Apeldoorn | Goos Makelaardij

Bij het kopen van een woning komt veel bij kijken. Als uw aankoopmakelaar begeleiden wij u tijdens het gehele aankooptraject. Met onze 30 jaar ervaring weten wij precies hoe het werkt in de makelaarswereld.

Ons aanbod in koopwoningen is zeer ruim en divers. Neem een kijkje en wellicht vindt u wel uw droomhuis!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars
Apeldoorn
 
Makelaar Apeldoorn | Thoma Post Makelaars

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Mulderij Makelaardij
Apeldoorn
 
Mulderij Makelaardij

We kunnen u helpen met zoeken naar uw ideale woning en als u die al gevonden heeft, stappen wij vanaf dat moment in. Het is belangrijk dat wij weten wie u bent en wat uw woonwensen zijn. Zo kunnen wij gericht voor u zoeken en u van goed advies voorzien.

Wij maken daarom graag kennis met u. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of

Samen gaan we op zoek naar uw droomhuis. We stellen een zoekopdracht voor u in, zodat u als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waardoor wij dicht bij het vuur zitten. Heeft u eenmaal een huis op het oog, dan leggen wij het contact met de verkopend makelaar en plannen een bezichtiging in om samen met u de woning te bekijken. We bekijken de bouwkundige staat van de woning en voorzien u van een helder advies omtrent de waarde en de strategie.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Reinders Brokers
Apeldoorn
 
Reinders Brokers

Van starter tot senior: de huidige huizenmarkt lijkt bijna op een oververhit spelletje Monopoly. Maar bij Reinders nemen wij uw aankoop bloedserieus en realiseren wij tot in al onze vezels dat de belangen groot zijn en uw geld kostbaar.
Op al die zoekers en hun makelaars heeft Reinders een bijna niet in te halen voorsprong: ons wijdvertakte netwerk van relaties en contacten. We kennen de woningen, maar vooral ook de mensen daarachter. Gewoon, omdat we al decennialang diepgeworteld zijn in de Apeldoornse samenleving. Dus zien wij woonkansen vaak sneller dan het licht. En die kansen spelen wij direct door naar u.

Reinders gaat voor u ‘door het dak’
Maar we speuren niet alleen naar woonkansen: we gaan voor u concreet en vakkundig aan de slag. Zoals met onderzoek naar de woonomgeving en geschiedenis. Plus bouwkundige en juridische bijzonderheden. Ook vergelijken wij de verkoopprijzen van soortgelijke woningen in de buurt. Want hoe oververhit de markt ook is: we willen dat u reëel koopt. Kortom, we gaan met onze inzet voor u dus ‘door het dak!’ Durft u de vervolgstap aan? Dan nemen we u kordaat bij de hand in elke stap van het aankoopproces: van onderhandelen en controleren van de koopakte tot en met de overdracht bij de notaris. Reinders als uw alerte aankoopmakelaar? Dé sleutel tot succes.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn
Apeldoorn
 
RSH Makelaars | Makelaar Apeldoorn

Wilt u een huis kopen in Apeldoorn? Wat de reden dat u wilt gaan verhuizen ook is, RSH Makelaars is u graag van dienst bij de aankoop van een ander huis. Met een makelaar aan uw zijde die u begeleidt en adviseert wordt het hele koopproces een stuk prettiger om te doorlopen. Wij voorzien u graag van hulp en begeleiding bij een belangrijke gebeurtenis als deze. Hierbij maken we gebruik van een persoonlijke benadering, korte lijnen én het netwerk van de NVM.

Iedereen is altijd welkom bij ons en we doen ons uiterste best om onze klanten optimaal van dienst te zijn
We hebben het volste vertrouwen in onze manier van werken. Schakel vandaag nog de professionele hulp in van onze makelaars en doe er uw voordeel mee! Neem bij vragen gerust contact met ons op. We helpen u graag verder tijdens de zoektocht naar uw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Laarhoven Makelaardij
Apeldoorn
 
Van Laarhoven Makelaardij

Wil jij een woning aankopen in Apeldoorn? Mogelijk heb je het inmiddels al meermaals ervaren: Je biedt op dat ene leuke huis waar je jezelf ziet wonen, maar toch wil het niet lukken. Of je weet niet waar je verstandig aan doet en twijfelt misschien wel waar je goed aan doet?

Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die het hoofd koel houdt, Apeldoorn en omgeving goed kent en denkt in jouw belang. Iemand die met een positieve benadering met jou meedenkt, maar ook kritisch durft te zijn op hetgeen waar jij misschien wel verliefd op bent geworden.

Als aankoopmakelaar weten wij wat er speelt op de vastgoedmarkt en kennen wij Apeldoorn en omgeving door en door. Wij hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd in het makelaarsvak en weten hierdoor goed wat er in de markt speelt. Elke aankoopklant krijgt van ons persoonlijke aandacht en een plan van aanpak. Wij staan met enthousiasme en gedrevenheid voor jou klaar, ook buiten kantoortijden!

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Van Vliet Makelaardij NVM OG
Apeldoorn
 
Van Vliet Makelaardij NVM OG

Bent u op zoek naar een huis in Apeldoorn of heeft u een woning op het oog? De woningmarkt is op dit moment complex, maar deze tijden bieden ook kansen. Met hulp van Van Vliet Makelaardij heeft u een grotere kans van slagen. De aankoopmakelaar in Apeldoorn van Van Vliet Makelaardij neemt u veel werk uit handen. Profiteer van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar, doorloop het aankooptraject en vind uw droomhuis op een prachtige locatie in Apeldoorn en omstreken. Uiteraard behartigen we al uw belangen tijdens het traject.

Alleen de beste aankoopmakelaars werken bij Van Vliet. Zij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd. Heeft u hulp nodig bij het kopen van een woning? Dan staan we voor u klaar. Ook buiten de reguliere kantooruren staan we tot uw beschikking en helpen we u met enthousiasme. We zien het als onze missie om uw belangen te behartigen. We weten dat het tijdens het traject niet alleen om de woning gaat, maar ook om de mensen. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Mede dankzij onze motivatie en betrokkenheid halen we samen met u als woningzoekende het beste uit het aankooptraject. Bent u op zoek naar een ervaren aankoopmakelaar in Apeldoorn? Klik op de onderstaande button om ons team te bekijken.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wensink Brokerage B.V.
Apeldoorn
 
Wensink Brokerage B.V.

In Apeldoorn en op de Veluwe zijn bijzondere plekken te vinden met fraaie villa’s, landelijk gelegen woonboerderijen en landgoederen. Deze objecten vragen meestal om specialistische kennis. In een eerste gesprek luistert makelaar Karin Wensink naar uw specifieke wensen: wat is voor u belangrijk in een nieuwe woning? En wat is voor u de ideale woonomgeving? Zij vraagt hierop net zo lang door tot een goed beeld ontstaat voor uzelf en voor de makelaar. Met die informatie gaat Wensink voor u aan de slag.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo