Aankoopmakelaars Almelo

Op Aankoopmakelaarsgids.nl vindt u een overzicht van verschillende aankoopmakelaars in Almelo. Elke makelaar is een ervaren specialist die u goed kan ondersteunen bij het kopen van een woning. Ze zijn vaak actief in de wijde omgeving en kunnen u ook helpen bij het aankopen van een woning in bijvoorbeeld Wierden, Borne, Vriezenveen, Tubbergen of Goor.

Voordat u met een makelaar in zee gaat, is het belangrijk om verschillende aankoopmakelaars in Almelo te vergelijken. Elke makelaar hanteert verschillende tarieven en biedt diverse services aan. Het is verstandig om bij verschillende aankoopmakelaars in Almelo een offerte en een kennismaking aan te vragen, zodat u kunt kiezen voor een makelaar die goed bij uw wensen aansluit.

Sorteren op naam
iQ Makelaars Almelo
Almelo
 
iQ Makelaars Almelo

Op zoek naar jouw droomhuis? iQ Makelaars Almelo begeleidt en ondersteunt je door het gehele aankoopproces. Onze werkwijze maakt ons uniek als aankoopmakelaar in Almelo. Wij bieden jou een volledige persoonlijke aanpak en zijn bereikbaar op momenten die jou uitkomen. Op die manier kunnen wij de beste aankoopstrategie hanteren.

Als je een huis wilt kopen, moet je eerst inventariseren van wat er daadwerkelijk te koop staat en wat past binnen jouw budget en mogelijkheden. iQ Makelaars Almelo heeft een breed aanbod aan koopwoningen en veel kennis van de lokale markt, dat uitstekend van pas komt bij het kopen van jouw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
5
123Makelaardij B.V.
Almelo
 
123Makelaardij B.V.

Heb je een verhuiswens of ben je toe aan iets nieuws? Wij helpen je met het vinden van jouw droomhuis. Dat doen we in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Wij gaan er alles aan doen om jouw (t)huis te vinden voor de perfecte prijs.

1. Kennismaken voor jouw ideale woningJe bent op zoek naar een ander huis? Dan is het soms moeilijk om de juiste woning te vinden. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomhuis. Wij komen bij je thuis om de wensen op te nemen, zodat wij gericht en succesvol voor jou kunnen zoeken. Wij kunnen je helpen in Nederland, maar ook in het buitenland. 

Wij maken daarom graag kennis met je.
Vrijblijvend gesprek aanvragen
 
2. Wij gaan op zoekWij gaan op een actieve wijze volledig voor jou op zoek naar de door jou gewenste woning. Hierbij wordt naar het totale aanbod van panden bij alle makelaars in de regio gekeken. Wanneer je geïnteresseerd bent in één of meerdere woningen, dan zullen wij voor jou een bezichtiging organiseren.
 
3. BezichtigenOp de dag dat je jouw toekomstige potentiële woning gaat bekijken, gaan wij met je mee en zullen wij het pand kritisch beoordelen. Na afloop van de bezichtiging zullen we jou een gedegen advies geven.
 
4. Dit is het! En nu?Nadat alles gepromoot is komen de aanvragen binnen van potentiële kopers. Wij organiseren daarvoor kom en kijkdagen, waarbij wij jouw huis gaan presenteren aan de geïnteresseerden. Na afloop van de kom en kijkdag informeren wij jou over hoe het gegaan is.
 
5. OnderhandelenEn dan komt er een bod. Heel spannend. Jouw verkoopmakelaar zal jou volledig begeleiden om dit bod in goede banen te leiden.
Wij weten dat je graag wilt verkopen, maar wij gaan er professioneel naar kijken en geven jou een persoonlijk advies over het bod.
 
6. Inspectie & NotarisEn dan is het zover, de dag van de definitieve aankoop. Voordat we naar de notaris gaan doen we eerst een inspectie met alle partijen van de woning. Als alles in orde is gaan we door naar de notaris. Daar zal het officiële gedeelte van de overdracht plaatsvinden. We begeleiden dus de hele aankoop van A tot Z.
 
7. NazorgNa de aankoop zijn we niet zomaar 123 uit beeld. Wij zijn ook na de aankoop graag voor jou aanwezig. Je kan ons altijd bellen voor vragen of advies. Ook mocht je later weer wat anders zoeken, dan helpen we je graag. Even gezellig een kopje koffie komen drinken vinden we ook leuk.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
BijZonder Makelaars
Almelo
 
BijZonder Makelaars

Uw aankoopmakelaar in regio Almelo, Hengelo en Enschede


Een woning kopen is iets dat u maar een enkele keer in uw leven doet. Wij helpen u graag om uw plek te vinden. We gaan mee in uw gevoel, maar zorgen ook dat dit in balans is met het gezonde verstand. ‘Eerst gaan wij voor u, dan voor uw huis’, is niet voor niets het uitgangspunt bij BijZonder Makelaars.

Elke dag zijn we intensief bezig met de huizenmarkt. We kennen de buurten, straten en huizen, evenals de bouwkundige aspecten, bestemmingsplannen en de lokale regelgeving. En wij zijn net iets sneller, beter en eerder geïnformeerd. 

Persoonlijke aandacht, een groot netwerk en deskundigheid. Daar is onze reputatie op gebaseerd. We verdiepen ons in uw wensen en gaan actief voor en met u op pad. Graag wenden we onze deskundigheid en ons netwerk aan om úw droomwoning te vinden. 

Bent u voornemens om een woning te kopen? 
Dan maken wij graag een afspraak met u. Geheel kosteloos en vrijblijvend. Indien u ons de aankoopopdracht gunt, zullen wij ons voor de volle 100% inspannen om uw droomwoning voor de voor u optimale prijs aan te kopen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Brok Makelaars Almelo
Almelo
 
Brok Makelaars Almelo

Het vinden en kopen van een huis is geen gemakkelijke taak. Wij helpen graag om het makkelijker en overzichtelijker voor je te maken. In zeven stappen samen met jou naar je droomwoning!

DE STAPPEN IN HET KORT
1. Vrijblijvend woonwensen gesprek
2. Bezichtigen
3. Onderzoek
4. Onderhandeling
5. Koopakte
6. Inspectie en overdracht
7. Aanspreekpunt na overdracht

Benieuwd hoe deze zeven stappen er dan uitzien? Bel ons en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

EN DE KOSTEN?

Hierin zijn we duidelijk en transparant. We werken met een vast bedrag voor drie verschillende pakketten. Je hebt al een volledig aankooppakket voor € 2195,- incl. BTW. Samen kijken we welk pakket het beste bij je past.

Neem contact op via 0546- 81 65 73 of maak een geheel vrijblijvende afspraak.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
De Makelaar van Twente
Almelo
 
De Makelaar van Twente

Liefde maakt blind. Zo ook de liefde voor die ene woning die te koop staat in Twente. Ben jij al aan het wegdromen bij de karakteristieke elementen en die mooie ruime tuin? Dan is een objectieve blik op het huis niet verkeerd. Wij helpen jou daarbij. Wij bekijken het van de praktische, juridische en bouwtechnische kant, zonder jouw liefde voor het huis uit het oog te verliezen. Zelf ben je (waarschijnlijk) bereid om alles uit de kast te halen om jouw droomhuis te bemachtigen. De huidige markt is een verkopersmarkt, wat betekent dat er veel mensen in dezelfde vijver vissen en er andere potentiele kopers geïnteresseerd zijn in jouw droomhuis. Wij adviseren jou over het juiste bod en de aanpak voor een succesvolle aankoop.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Holter Makelaardij Almelo
Almelo
 
Holter Makelaardij Almelo

Dat geldt zeker ook voor de liefde voor dat ene huis of appartement dat te koop staat. Verlies daarom de realiteit niet uit het oog, en laat u begeleiden door een deskundige makelaar die adviseert bij de duurste aankoop van uw leven.

Persoonlijk gesprek
Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we uw woonwensen en kijken we alvast of er een woning of appartement te koop staat die aan uw wensen voldoet.

Duidelijke overeenkomst
Wij stellen een duidelijke overeenkomst samen met de gemaakte (prijs)afspraken, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.
 
Samen bezichtigen
Wij plannen voor u eventuele bezichtingsafspraken en wij zullen u tijdens de bezichtiging begeleiden en adviseren.
 
Gratis waardebepaling en juridisch onderzoek
Als u het huis van u dromen heeft gevonden, raadplegen wij het Kadaster, gemeente, eventueel Vereniging van eigenaren etc. om alle aspecten van de woning te onderzoeken. Tevens maken wij een waardebepaling op basis van recente verkoopprijzen en beoordelen wij de bouwkundige staat van de woning.
 
Onderhandelingen voeren
Heeft u een uitgesproken stijl van inrichten? Realiseer u dan dat het misschien verstandiger is om uw woning tijdens de verkoop een moderne en gangbare uitstraling te geven. Overweeg bijvoorbeeld om de felle kleuren op de muur te vervangen door rustige tinten.
 
Uw persoonlijke aankoopmakelaar
Te allen tijde staan wij voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en houden de ontwikkelingen en kansen op de woningmarkt nauwlettend voor u in de gaten

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Kamphuis Agency
Almelo
 
Kamphuis Agency

Een huis kopen in Almelo? Als je op zoek bent naar een koopwoning in Almelo, zijn er online voldoende mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen. Maar wat doe je als je een woning vindt die voldoet aan jouw wensen en eisen?

Jouw aankoopmakelaar met het beste aankoopadvies
Je neemt Kamphuis Makelaars mee voor het scherpste aankoopadvies.

“Die vraagprijs, is die niet te hoog? Wat is de woning eigenlijk waard nu? En bouwkundig; het lijkt allemaal wel aardig maar is dat ook zo en hoe zit het met eventuele verborgen gebreken?”

Redenen genoeg om bij het aanschaffen van een koopwoning te kiezen voor je eigen makelaar. Die makelaar die jou begeleidt. Zo ben je zeker van een realistische kijk op de situatie en krijg je onafhankelijk advies.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
marijke. makelaardij
Almelo
 
marijke. makelaardij

Of een huis precies het huis is dat je zoekt dat weet alleen jijzelf. Dat is het moment waarop je een woning binnenstapt en voelt: ‘Dit is het!’ Dat noemt marijke. woongeluk. En dat gevoel heeft niet alleen te maken met het gebouw, de locatie of de inrichting. Soms moet je er zelfs even doorheen kijken om te weten dat het klopt. Dat weten we als geen ander, dat is ons vak. Daar helpen we je graag mee. Vertel ons je woonwensen en we gaan met je mee op zoek.

Kom je van buiten Almelo? Dan is het extra belangrijk om een lokale makelaar te kennen. Deze stad heeft geen geheimen voor marijke. Waar is het leuk wonen? Waar staan de jaren dertig woningen in Almelo en welke wijk is duurzaam ingericht?

Hoeveel slaapkamers wil je? Klushuis of helemaal af? Vertel ons al je woonwensen. Ga samen met marijke. op zoek naar jouw woning.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Real Assist
Almelo
 
Real Assist

Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. RealAssist adviseert u gedurende het gehele aankooptraject en neemt u dus veel werk én zorgen uit handen. Van het in kaart brengen van uw wensen voor uw nieuwe huis tot het samen bezichtigen van huizen die hierbij aansluiten. En natuurlijk adviseert RealAssist u ook wanneer u besluit een bod uit te brengen op uw droomhuis.

Wel of geen aankoopmakelaar?
Als ervaren aankoopmakelaar weet RealAssist tijdens een bezichtiging precies waar u op moet letten. Terwijl u de kamers in gedachten al aan het inrichten bent kijkt RealAssist met hele andere ogen naar het huis, denk aan onderhoud en bouwkundige aspecten. RealAssist maakt zo een goede schatting van de waarde van de woning, waar u tijdens de onderhandeling uw voordeel mee kunt doen.

Aankoopbemiddeling én bouwtechnische keuring
Dankzij de samenwerking met deskundige partners kunt u bij RealAssist ook uw bouwtechnische keuring regelen. Profiteer nu van onze scherpe aanbieding: voor slechts v.a. € 1.250,- kunt u bij RealAssist terecht voor een bouwtechnische keuring én deskundige aankoopbemiddeling.

Aankoopmakelaar inschakelen
Wilt u ons als aankoopmakelaar inschakelen of wilt u eerst vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op door te bellen naar (06) 486 682 89 of door een e-mail te sturen naar lars@realassist.nl.

aankoopbegeleiding met een waarde tot € 500.000,- voor slechts € 950,- all-in
aankoopbegeleiding met een waarde tot € 1.000.000,- voor slechts € 1.250,- all-in
aankoopbegeleiding met een waarde vanaf € 1.000.000,- voor slechts € 1.750,- all-in

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Schakel Makelaars Almelo
Almelo
 
Schakel Makelaars Almelo

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een nieuwe woning? Is nú het goede moment om een woning aan te kopen? Is het verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen?
En welke voordelen biedt jou dat?
 
Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden waarbij we rekening houden met jouw specifieke aankoopwensen. Het inschakelen van ons als aankoopmakelaar heeft zeker voordelen! Als aankoopmakelaar Almelo hebben wij veel kennis
 
van de lokale woningmarkt en kunnen we voor jou prijsonderhandelingen voeren met de verkoopmakelaar en je begeleiden vanaf het moment van de eerste bezichtiging tot aan de overdracht van de woning bij de notaris.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo
Almelo
 
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo

Bij de verkoop van jouw huis twijfel je er niet aan dat het verstandig is om een makelaar in de arm te nemen. Maar ook bij de aankoop van een huis is het goed dat je begeleid wordt door ervaren professionals, die jou heel doelgericht helpen om jouw droomhuis te vinden. Een huis koop je immers niet als een pakje boter. Kies voor een aankoopmakelaar bij jou in de buurt. Of je nu een huis zoekt in Enschede, Hengelo, Borne, Almelo of een ander deel van de regio Twente, een aankoopmakelaar van Snelder Zijlstra Makelaars is er voor jou! Van de eerste kennismaking tot de bezichtigingen en de onderhandeling kun je op de aankoopmakelaars van Snelder Zijlstra Makelaars rekenen.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Team Sanders Agency Almelo
Almelo
 
Team Sanders Agency Almelo

Het kopen van een woning is niet iets dat u iedere dag doet. Ons advies: schakel een aankoopmakelaar in voor de begeleiding bij de aankoop van een woning. Team Sanders Makelaars gaat graag actief met u op zoek naar uw droomhuis, maar u kunt ons ook inschakelen als u uw droomhuis al op het oog heeft. Onze aankoopmakelaars kennen de huizenmarkt op hun duimpje, staan sterk in onderhandelingen en helpen u graag bij het koopcontract en de overdracht. Omdat Team Sanders Makelaars een erkend NVM-makelaarskantoor is, bent u bij ons verzekerd van begeleiding door een gekwalificeerde aankoopmakelaar.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Thoma Post Makelaar Almelo
Almelo
 
Thoma Post Makelaar Almelo

Ben je op zoek naar een woning of heb je deze gevonden bij een collega-makelaar? In beide gevallen biedt Thoma Post Makelaars professionele begeleiding met deskundigheid, zekerheid en grote voordelen.

Als NVM-aankoopmakelaar hebben wij inzage in het landelijke woningaanbod en kijken wij kritisch mee tijdens de zoektocht bij de aankoop van je huis of appartement. We gaan met je mee naar bezichtigingen, geven advies rondom een hypotheek en het kopen van een huis, en helpen je tijdens de onderhandelingen. Aspecten die er tegenwoordig toe doen, zoals duurzaamheid, veiligheid en wooncomfort, houden wij nauwlettend in de gaten tijdens bezichtigingen. Tijdens deze onderhandelingen doen wij er alles aan om de beste aankoopprijs te realiseren voor jouw droomhuis.

Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Weusthuis Makelaardij Almelo
Almelo
 
Weusthuis Makelaardij Almelo

De aankoop van onroerend goed is een belangrijke beslissing en het betreft een grote uitgave. Je krijgt te maken met allerlei regelgeving en zaken waar je aan moet denken / op moet letten. Daarom is het belangrijk dat je hierbij de juiste begeleiding krijgt van een ervaren aankoopmakelaar bij de aankoop van een woning. Liefde maakt vaak blind, zo ook de liefde voor dat ene huis dat te koop staat. Onze aankoopmakelaars geven je een transparant en oprecht advies, zo voorkom je teleurstellingen achteraf.

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning maak je belangrijke keuzes op basis van vaak niet meer dan een bouwtekening of impressie. In deze situatie is het fijn wanneer je weet dat de makelaar met kennis van zaken jouw sparring partner wil zijn. Bij Weusthuis Makelaardij zitten experts die alles weten over nieuwbouw. Onze aankoopmakelaars zijn actief in de omgeving van Tubbergen, Almelo, Losser, Oldenzaal en Denekamp.

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?

 • Vaak is de makelaar eerder/breder geïnformeerd over het (toekomstig) aanbod
 • Voor het signaleren van eventuele gebreken
 • Voor het met minder emoties onderhandelen met de verkoper
 • Voor advies bij bezichtigingen
 • Voor het zetten van de puntjes op de 'i' bij de opmaak van een koopovereenkomst
 • Voor de begeleiding van het juridische traject
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
Wiggers Makelaars
Almelo
 
Wiggers Makelaars

Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op

Bij het kopen van een huis zijn er allerlei praktische zaken waar je op moet letten. Zoals de prijs, juridische en bouwkundige aspecten, omgevingsfactoren en ontbindende voorwaarden. Daar helpen we je graag bij. Bovendien nemen we je al het regelwerk uit handen.

Waarom een aankoopmakelaar?

We zetten het even voor je op een rij:

 • Een aankoopmakelaar helpt je zoeken naar een woning die bij je past.
 • En het mooie is: soms weet hij al welke woningen er binnenkort te koop worden gezet. Nog voordat ze op Funda of een andere woningsite staan. Dat geeft je een voorsprong.
 • Hij gaat mee naar de bezichtiging van een woning. Door zijn ervaring kan hij je wijzen op gebreken die jij niet ziet.
 • Hij doet de onderhandelingen voor je en regelt de scherpste prijs en de beste voorwaarden voor jou.
 • Als je het huis hebt gekocht, regelt hij de afhandeling.
 • Hij controleert de voorlopige koopakte, bereidt de overdracht voor en inspecteert samen met jou de woning voordat jij bij de notaris je handtekening zet en de sleutel krijgt.
Lees meer +
Contact    Prijsopgave
by Mediazo