Aankoopmakelaars Alkmaar

Dé aankoopmakelaars in Alkmaar die het verschil maken!

Wilt u een huis kopen? Hier komt natuurlijk veel bij kijken. Deze makelaars helpen u graag en zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak. Voor het kopen van een huis in Alkmaar zijn verschillende mogelijkheden. Deze mogelijkheden vragen ook om verschillende soorten ondersteuning van makelaars in Alkmaar. Alle aankoopmakelaars helpen u graag van A tot Z bij het aanschaffen van een woning in Alkmaar, Heerhugowaard, Hoorn, Schagen, Den Helder en omgeving. 

U kunt direct een adviesgesprek inplannen. Bij de meeste aankoopmakelaars in Akmaar is dit gesprek vrijblijvend en kosteloos. In het eerste adviesgesprek komt vaak naar voren welke strategie er het meest geschikt is voor het kopen van een woning in Alkmaar. Bovendien kunt u tijdens het gesprek al uw wensen en behoeften doorgeven. Bekijk hieronder alle aankoopmakelaars in Alkmaar. 

Sorteren op naam
DVA Makelaars
Alkmaar
 
DVA Makelaars

"Bij ons bent u geen nummer, bij ons bent u klant. Als klant wil je aandacht en die aandacht krijgt u bij de makelaars van Dapper & van Aalst."
Met oprechte aandacht voor u én uw huis onderscheiden wij ons van de andere makelaars in regio Alkmaar. Vindt u persoonlijke aandacht en een goede service belangrijk? Dan zit u bij ons goed. DVA makelaars gelooft in een full-service aanpak, zo kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Over het algemeen heeft men vaak een bepaald beeld over de makelaar en zijn werkzaamheden. Een makelaar mag niet te veel kosten en het huis moet snel verkocht zijn (eigenlijk gisteren al). Dat krijgen we regelmatig te horen. Wel is het belangrijk om te weten dat kwaliteit vaak aan tijd en kennis gebonden is. Tegenwoordig kunt u kiezen voor een goedkopere internetmakelaar waarbij u het belangrijkste onderdeel van de verkoop van de woning, de bezichtigingen en onderhandelingen, helemaal zelf moet doen. Of kiest u voor de makelaar die u vertelt dat ze het grootste makelaarskantoor zijn met de grootste woningportefeuille? Hebben ze dan nog wel alle aandacht voor u en uw woning?

Wij vinden het belangrijk dat we de tijd voor u nemen. Dat begint al bij de eerste kennismaking met ons kantoor tijdens de gratis waardbepaling. Ook plannen wij de verkoopbezichtigingen zo in zodat de kandidaat-kopers voldoende tijd hebben om een goede indruk van uw huis te kunnen krijgen. Alles draait om tijd en aandacht.

DVA makelaars is geen grote makelaar met heel veel woningen in portefeuille; maar de woningen die wij mogen verkopen krijgen wel de juiste aandacht om tot een heel goed verkoopresultaat te komen. En onze aanpak werkt! Dat zien wij terug in de uitstekende klantbeoordelingen in ons gastenboek, Funda en Google. Wist u dat veel van onze nieuwe klanten worden aangedragen door eerdere tevreden relaties. Ook hebben wij veel terugkerende klanten die na verloop van tijd weer bij ons terugkomen voor een verkoop of aankoop.

Lees meer +
 • James Wattstraat 32A
 • info@dvamakelaars.nl
 • 072 – 520 20 51
 • info@dvamakelaars.nl
Contact    Prijsopgave
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar
Alkmaar
 
Hoekstra en van Eck Makelaars Alkmaar

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Alkmaar. Wij hebben als makelaar in Alkmaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Alkmaar. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in regio Alkmaar voor de beste prijs wordt verkocht.

Lees meer +
 • Limmerhoek 63
 • alkmaar@hoekstraenvaneck.nl
 • 072 - 201 02 03
 • https://hoekstraenvaneck.nl/
Contact    Prijsopgave
Makelaarsland
Alkmaar
 
Makelaarsland

Als je je huis wil verkopen, dan kun je zelf meer dan je denkt. Rondleiden, bieden en onderhandelen. Met een beetje hulp kom je al snel een heel eind. En wat je zelf doet, hoef je ook niet te betalen. Laat je het liever allemaal aan de vakman over? Dat kan natuurlijk ook.

Klinkt eenvoudig, maar toen we in 2005 begonnen was dit helemaal niet zo gewoon. Wij besloten het anders te doen. Met onze persoonlijke aanpak en de vrijheid om het op jouw manier te doen. Zo werden we al snel de grootste NVM-makelaar van Nederland.

We maken het aan- of verkopen van je huis makkelijk en betaalbaar. Ongeacht de waarde of de ligging. Zo hoort het gewoon te gaan. Samen gaan we voor het beste resultaat: een dik tevreden jij! Ook daarvoor ga je naar Makelaarsland.

Lees meer +
 • Keesomstraat 16 B
 • info@makelaarsland.nl
 • 088 200 2000
 • makelaarsland.nl
Contact    Prijsopgave
NH MAKELAAR
Alkmaar
 
NH MAKELAAR

De situatie omtrent het coronavirus houdt de samenleving in zijn greep. Bij NH Makelaar houden we het nieuws goed in de gaten en hanteren we de gestelde richtlijnen van het RIVM. Ons team is creatief en flexibel om jou zo goed mogelijk bij te staan in het behalen van jou doelen: het kopen of verkopen van jouw (droom)huis. Wij leggen hieronder uit waarom je in deze onzekere tijd toch goed je huis kunt verkopen.


Regio Alkmaar
Als makelaar doen wij ons uiterste best om u goed mogelijk te adviseren. Wij hebben inmiddels al jaren lang in de regio Alkmaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een passend verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw huis. Uw belang als verkoper/koper staat bij ons voorop. Met ons netwerk van honderden zoekers zorgen wij ervoor dat jouw woning in de regio Alkmaar voor de beste prijs wordt verkocht.

Lees meer +
 • Hermelijnkoog 22
 • info@nhmakelaar.nl
 • 072 23 40 222
 • https://nhmakelaar.nl/
Contact    Prijsopgave
Marketing & Development by Mediazo