Wes Makelaars

  Collardslaan 6, 9401 GZ, Assen

4.5
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 4.7
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Op zoek naar een woning, maar lukt het steeds (net) niet om deze te bemachtigen? 

Schakel Wes Makelaars in!

Strategie bepalen 
Samen bedenken wij een doordachte successtrategie om jouw woning te vinden en voordelig(er) te bemachtigen. Als NVM aankoopmakelaar begeleiden wij jou gedurende het volledige aankoopproces en bieden wij nazorg.

Tijdens het aankoopproces maken wij optimaal gebruik van onze marktkennis. Wij zijn echte Assenaren en kennen de regio en de woningmarkt als ons duimpje. Hiermee helpen wij jou om belangrijke vragen te beantwoorden:

  • Wat is de woning waard?
  • Hoe is de staat van de woning?
  • Zijn er juridische zaken om rekening mee te houden?
  • Spelen er nog andere zaken en gaan we er voor?

Onderhandelen als een pro
Wanneer jij besluit dat je ervoor wilt gaan, is dit uiteraard niet tegen elke prijs. Toch lijkt menig doe-het-zelver dit nog wel eens te doen. Dat is ook logisch: emoties kleuren de besluitvaardigheid. Als je iets echt graag wilt, ben je gauw bereid er (te) veel voor te betalen. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en staan daar objectief tegenover. Wij houden je een spiegel voor en benoemen de risico's. Wij weten waar de onderhandelingsmarges liggen en kunnen zo het maximale resultaat bereiken.

Kortom: door ons als aankoopmakelaar in te schakelen zorgt jouw roze bril achteraf niet voor verrassingen en koop je tegen de beste prijs!

Meer informatie

  • KvK 83736883

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00 uur

by Mediazo