Schoon Makelaardij

  Oostersingel 13, 9401 JZ, Assen

Omschrijving

De verkopend makelaar wordt door de eigenaar ingehuurd en wie betaalt, bepaalt. Daarom kan je niet van hem verwachten dat hij jouw belangen voorop stelt. Als je goed beslagen ten ijs wilt komen, is het verstandig om je bij de aankoop van een huis bij te laten staan door je eigen aankoopmakelaar. Die kosten verdien je snel terug!

Volledige aankoopbegeleiding

Samen stellen we jouw zoekprofiel op en we houden je op de hoogte van het dagelijks wisselende aanbod. Daarbij profiteer je van het NVM-uitwisselingssysteem. Zo weet je dat jouw droomhuis te koop is, nog voordat het bord in de tuin staat!

Bij serieuze belangstelling gaat onze makelaar met je mee om de woning kritisch te bekijken. Je ontvangt een heldere visie op de plus- en minpunten van de woning. Maar ook op de vraagprijs, de bouwtechnische staat en andere zaken. Daarna gaan wij aan de slag om voor jou de beste deal uit te onderhandelen. Daarbij gaat het over álle voorwaarden en natuurlijk ook over de prijs.

Tot slot wordt het resultaat vastgelegd in een veilige koopovereenkomst.

Gerichte aankoopbegeleiding

Het is ook mogelijk om ons voor een gedeelte van het aankooptraject in te huren. Zo kun je bijvoorbeeld zelf zoeken en ons daarna inschakelen voor het kritisch beoordelen van de woning op bouwkundige, juridische en milieutechnische aspecten. En natuurlijk kijken we ook dan naar de waarde van de woning en voeren we de onderhandelingen voor je.

Meer informatie

  • KvK 04058263

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9:00 - 17:30 uur

by Mediazo