Makelaardij Zuidlaren

  Stationsweg 30,, 9471 GR, Zuidlaren

Omschrijving

U heeft uw toekomstige droomhuis gevonden, gefeliciteerd! En nu? Laat u bijstaan door een kenner. In de huidige markt moet u snel schakelen maar bij het kopen van een huis kunt u ook niet over één nacht ijs gaan. Daarom is de blik van een professional van onschatbare waarde. Wij behoeden u voor teleurstellingen én ontnemen u de risico's die bij een particuliere aankoop kunnen ontstaan. Zo kunt u uw roze bril op houden.
 

Snel schakelen
Onze kennis van de regio én het vak komen goed van pas bij het aankopen van een woning. Wij staan vooraan als er een geschikte woning op de markt komt. We gaan mee tijdens de bezichtiging om meteen een kritische blik op het huis te werpen.

 

Een gefundeerde beslissing
Wij onderzoeken de woning voor u,  zodat u volledig op de hoogte bent van eventuele bouwkundige gebreken. We bekijken de kadastrale gegevens, de bodeminformatie, ruimtelijke plannen, referentiepanden en de WOZ- waarde. Zo kunnen wij vaststellen hoe realistisch een verkoopprijs is en u adviseren over eventuele verbouwingen. Ook hebben wij een bouwkundige voor een uitgebreide inspectie, inclusief rapport.
 

Scherp onderhandelen
Met deze informatie en onze kijk op de populariteit van de woning komen we tot een slimme strategie voor een eerlijke koopprijs. Wij onderhandelen voor u, dat scheelt een hoop stress.
Wij ontzorgen u
Wij staan het gehele proces aan uw zijde. We begeleiden u vanaf het moment dat u een zoekopdracht bij ons neerlegt tot de overdracht bij de notaris. Wilt u meer informatie over hoe we u kunnen ontzorgen? Vraag een gratis adviesgesprek aan.
 
Meer weten?
Neem contact met ons op voor een afspraak. Bel ons op 050-409 49 24 of mail ons.
 

Meer informatie

  • KvK 83770178
  • BTW nummer NL862983812B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 uur - 17:00 uur


 

by Mediazo