Makelaardij Prins van Wijngaarden

  S.O.J. Palmelaan 299, 9728 VJ, Groningen

4.8
Funda 4.8
Google Reviews 4.7
Facebook 5
Feedback Company
Schrijf een review

Omschrijving

Een huis kopen is een spannende gebeurtenis. Er komt veel op je af. Je wilt graag tegen een reële prijs een woning kopen. In het hectische en intensieve proces van het zoeken in het woningaanbod tot het uitbrengen van een succesvol bod, tot de daadwerkelijke eigendomsovergang van de woning van je dromen, is het belangrijk dat je ondersteund wordt door een ervaren, kundige, betrouwbare en resultaatgerichte makelaar die je stap voor stap door het proces helpt.

Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. begeleidt je met kennis en ervaring, persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de aankoop van een woning. Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. heeft vaak praktische en creatieve strategieën en loopt net dat stukje harder voor je om het beste resultaat voor je te behalen. Wij doen dit met oprechte betrokkenheid.  Onze ondersteuning gaat verder dan tot de levering van de woning. Ook daarna blijven we voor jou bereikbaar, want zelfs na de overdracht kunnen zich onverwachtse zaken voordoen die deskundig advies vereisen.

Een nieuwe tijd, een nieuwe werkwijze: Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. gaat met de tijd mee en heeft een moderne en milieuverantwoorde manier van werken. Wij hebben een digitaal kantoor en faciliteren ons zuiver met mobiele apparatuur en slaan al onze data op in de Cloud. Zo zijn wij zeer flexibel, altijd bereikbaar, altijd geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en reageren we snel op jouw wensen.

Makelaardij Prins van Wijngaarden B.V. begeleidt je graag met persoonlijke aandacht, professionaliteit en enthousiasme in de verkoop van je woning. Wij zijn actief in Groningen en omstreken en Amsterdam. We zijn 6 dagen per week geopend (ma. t/m zat) van 8.00 tot 22.00 uur zodat wij jou en de geïnteresseerden in je woning ook buiten kantooruren van dienst kunnen zijn.

Meer informatie

  • KvK 84417374
  • BTW nummer NL863203644B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

maandag t/m zaterdag: 10:00 uur - 22:00 uur

by Mediazo