Home Solution | Real estate agency Hilversum

  Peerlkamplaan 10, 1217 RT, Hilversum

Omschrijving

Waarom heb je een aankoopmakelaar nodig?
Een makelaar uit jouw regio kent als geen ander de lokale huizenmarkt en is bekend met de regelgeving.

Kan ik de kosten van een aankoopmakelaar meefinancieren?
Ja, dat is mogelijk (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn.

Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt?
Ja dat is zeker mogelijk ! Op het moment dat u uw toekomstige huis heeft gevonden, kunnen wij de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kunnen wij het aankooptraject oppakken en begeleiden.

Zien jullie ook de verbouwingsmogelijkheden van een op te knappen woning, of moet ik daar een architect voor meenemen?
Ja dit doen wij zeker. We zeggen ook altijd tegen onze aankoopklanten dat ze voornamelijk moeten letten op de potentie van een woning. Is het groot genoeg? Dan kan in principe veel. We kijken altijd hoe ruimtes beter ingedeeld kunnen worden, waarbij we dus letten op de meerwaarde. Maar natuurlijk ook op het woongenot. Al onze makelaars hebben zelf ook hun eigen woningen volledig gerenoveerd, en we zitten al zo lang in het vak dat deze kennis en inzichten een absolute meerwaarde biedt aan onze klanten.

Wanneer ben ik in onderhandeling?
Je bent pas in onderhandeling als de verkopende partij reageert op je bod door een tegenbod te doen. Je bent echter nog niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij jouw bod met de verkoper zal bespreken.

Meer informatie

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag 09:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag-18:00
Vrijdag-18:00
Zaterdag 09:00-17:00

by Mediazo