De Makelaers B.V. - Makelaar Amsterdam

  Nieuwpoortstraat 82, 1055 RZ, Amsterdam

Omschrijving

Een huis kopen doe je niet zomaar even. Gemiddeld koop je zo’n vier keer in je leven een huis. Voor de aankoop van je volgende droomhuis zit je bij De Makelaers goed. Als je wilt, zoeken we met je mee.

Droomhuis gespot, en nu?
Heb je jouw droomhuis gezien? Dan kom je vrijwel altijd direct in contact met de makelaar van de verkoper. Natuurlijk krijg je alle informatie over het huis, maar de verkopend makelaar blijft de makelaar van de andere partij. Dit betekent dat hij of zij primair de belangen van de verkoper behartigt en niet die van jou. Het begint al met de vraagprijs van de woning. De makelaar van de verkoper wil een zo hoog mogelijke opbrengst voor zijn klant realiseren en jij wilt uiteraard zo min mogelijk voor dezelfde woning betalen. 

Hoe koop je een woning voor de beste prijs?
Laat je door een onafhankelijke deskundige makelaar adviseren. Door een makelaar die niet voor de verkoper werkt maar voor jou. Hoeveel is het huis waarop je wilt bieden echt waard? Wat is een goed bod? Zijn er gebreken aan de woning? Moet ik overbieden, en zo ja, hoeveel? Hé, daar zijn De Makelaers. Prettig, want: wij zoeken alles voor je uit en vechten voor jouw belangen. Het aan- en verkopen van woningen is ons werk, dat is waar we goed in zijn én: dat vinden wij leuk. Wij begeleiden je graag bij één van de grootste aankopen in je leven. De aankoopmakelaar loopt vooruit in de markt, heeft de juiste connecties en weet het hoofd koel te houden tijdens de onderhandelingen. Dag stress.

Meer informatie

  • KvK 640 86 186
  • BTW nummer NL8555 15739B01

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

maandag t/m vrijdag:
9:00 - 18:00 uur

by Mediazo