Baas Makelaardij - Makelaar Taxateur Dordrech

  Vrieseweg 155, 3311 NV, Dordrecht

Omschrijving

Als u een huis wilt kopen dan is een passende woning niet het enige wat u zoekt. Naast dat droomhuis heeft u behoefte aan informatie over allerlei zaken, iemand die u de juiste weg wijst door alle regels, papierwerk en mogelijkheden. Daarvoor kunt u terecht bij Baas Makelaardij, de aankoopmakelaar in Dordrecht en omstreken. Wat doet een aankoopmakelaar precies, wat zijn de kosten en hoe komt u erachter of ons makelaarskantoor de beste keuze is? Dat leg ik in het kort uit op deze pagina. Wilt u meer weten of zijn er specifieke vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek zonder verplichtingen.

Wat doet een aankoopmakelaar in Dordrecht?
In vastgoed wordt er onderscheid gemaakt tussen de aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Er zijn makelaars die zich specialiseren in aankoop of verkoop, vaak worden beide diensten aangeboden. Toch zijn er zeker verschillen in aanpak en dienstverlening. Bij Baas Makelaardij maken we daarom onderscheid tussen een huis kopen en verkopen.

Het voordeel van een aankoopmakelaar is de focus op een passende woning vinden. De meeste woningzoekenden beginnen hun zoektocht op funda of één van de andere huizensites. Dat is heel goed en ik raad het zeker aan, al is het alleen maar om een beeld te krijgen van het aanbod en de vraagprijzen. Sommige kopers weten precies wat ze willen, andere kopers twijfelen nog. In beide gevallen helpen we als aankoopmakelaar de specifieke wensen en voorkeuren op een rijtje te krijgen.

Het is opvallend dat de woning die veel van onze klanten uiteindelijk kopen niet de woning is die als eerste op het verlanglijstje stond. Kopers zoeken namelijk vooral vanuit hun emoties, wat overigens een goede zaak is. De aankoopmakelaar kijkt heel nuchter naar de feiten en kan op basis van praktijkervaring de perfecte match maken. Zo zijn er details en lange termijn overwegingen waar mensen vaak niet bij stil staan. Het gaat om de grootste en duurste keuze in je leven, Baas Makelaardij helpt u dat droomhuis te vinden!

Meer informatie

  • KvK 23089645

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:00 uur

by Mediazo