BRIQS Makelaardij

  Hoge Hondstraat 37, 7413 CC, Deventer

Omschrijving

Je wilt een huis kopen. Ongeacht of het gaat om je eerste woning of het huis van je dromen: het is spannend in deze hectische tijd. Er is meer vraag dan aanbod en om die reden komt er nogal wat bij kijken. Want, wat is de woning nu eigenlijk waard? Zijn er verborgen gebreken? Moet je overbieden en zo ja: hoeveel? Belangrijke vragen om bij stil te staan toch? Ik begeleid je graag bij het vinden en aankopen van een nieuw thuis. Dat doe ik aan de hand van de volgende 5 stappen:

Alle wensen op een rij
Je weet het zeker: je wilt een huis kopen. Dan beginnen we met je woonwensen in kaart brengen. Weet je al wat je budget is? Dat werkt handig. Anders kunnen we dit tijdens het gesprek ook berekenen. Vervolgens vertel ik graag hoe ik werk, wat mijn courtage is en wat je van mij mag verwachten. Na dit gesprek zit je nog nergens aan vast. Nou ja; aan het Deventer Koekhuisje dat ik meebreng voor bij de koffie.

Woning zoeken & onderzoeken
Vooraf hebben we bepaald wie er zoekt naar een woning. Dit kan door jou/jullie zelf worden gedaan, maar ik kan mijn contacten ook benutten om een zoekopdracht uit te zetten. Is er een geschikte woning gevonden, dan gaan we bezichtigen! Natuurlijk ga ik mee met de bezichtiging, zodat ik met een kritisch oog kan kijken naar de waarde versus de staat van de woning.

Enthousiast over de woning? Dan ga ik op onderzoek uit. Alle stukken die van belang zijn, zal ik opvragen en doornemen. Denk hierbij aan een VVE, erfpacht, splitsaktes, kettingbedingen of andere clausules. Nadat ik volledig op de hoogte ben, leg ik alles in begrijpelijke taal aan jou/jullie uit, zodat je weet wat je koopt.

Meer informatie

  • KvK 77903730

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:


9:00 - 17:30 uur

by Mediazo