Opschoor Makelaar

  Zuidvliet 4, 3141 AL, Maassluis

Omschrijving

Opschoor Makelaardij is sinds 2000 gevestigd in haar mooie pand aan de Zuidvliet 4 in Maassluis. Daarvoor was oprichter en eigenaar Rik Opschoor, zelf woonachtig in Maassluis, jarenlang werkzaam als makelaar in Rotterdam. Werken in je eigen stad geeft echter meer betrokkenheid en meer kennis over wat er leeft onder de mensen. Dit deed hem besluiten om in Maassluis zijn eigen NVM makelaarskantoor te beginnen. Door een vakkundige en persoonlijke aanpak is Opschoor Makelaardij uitgegroeid tot één van de grotere makelaarskantoren in Maassluis en een stabiele factor op de woningmarkt in Maassluis en Maasland. Wat hebben Maassluis en Maasland precies te bieden? Op deze pagina laten we u kennis maken met de sfeer, gezelligheid en bezienswaardigheden van deze historische stad en sfeervolle dorp. 


Maassluis
Maassluis is een prachtige maritieme stad met een rijke historie. Deze sfeer proeft u bij een bezoek aan de haven en in de historische binnenstad. Maassluis heeft veel bezienswaardigheden. Wanneer u via het historische stadshart en haar levendige vlieten door het centrum loopt, komt u vanzelf langs talloze monumenten. Zou u graag willen winkelen, dan heeft u voldoende keuze uit de verschillende winkelcentra die Maassluis rijk is. Daarnaast is Maassluis zeer centraal gelegen tussen grote steden als Rotterdam en Den Haag. Ook het strand van Hoek van Holland is gemakkelijk te bereiken met o.a. het openbaar vervoer. Verder heeft de stad een ruime keuze aan scholen en sportverenigingen. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in tal van gezellige restaurants en eetcafés, waar u in een informele en ontspannen sfeer ook een drankje kunt nuttigen. Houdt u liever van groen, dan biedt de mooie achtertuin van Maassluis, het natuurgebied ‘De Vlietlanden’, volop mogelijkheden. Dagje uit in Maassluis? Laat u verassen door al het moois wat Maassluis te bieden heeft. Op www.ervaarmaassluis.nl vindt u alle must sees, historie & activiteiten van Maassluis!

 

Maasland
Maasland is een sfeervol dorp gelegen in het Midden-Delftland. Een oerHollands landschap tussen de weilanden. Ook vanaf het water is Maasland een bijzonder dorp, met de kano, roeiboot, motorboot of waterfiets het Midden-Delftland is de ultieme ervaring van rust. Zodra u het centrum van Maasland inloopt, maakt u meteen al kennis met de welbekende kerk van Maasland, centraal gelegen in het centrum. Het dorp geeft je met zijn monumentale vlietjes en oude herenhuizen een knus gevoel. Ook voor goed eten en drinken, kun je in Maasland terecht. Bavette, het pannenkoekenhuis, het wapen van Maasland en de pynas zijn bekende hot spots in het dorp. Maak kennis met dit gezellige dorp en zijn interessante historie!

Meer informatie

  • KvK 24296658 0000
  • BTW nummer 812648274.B.03

Contactgegevens

Contact   

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30 uur

by Mediazo